Victoria´s Secret Pure Seduction - testápoló-21%
5 840 Ft 4 570 Ft

A Victoria´s Secret Pure Seduction tiszta, friss illata csábítóságot és ellenállhatatlanságot sugároz.  Legyen egyedülálló és fedezze fel magát a Pure Seduciton illat könnyű fátyolában.

Victoria´s Secret Amber Romance - testápoló
4 070 Ft

Az Amber Romance test spray kellemes és csábító keveréke a fekete cseresznyének, szantálfának, vaníliának és az édes tónusoknak. A szívillatban rejtőzik a tej, a cukor és az ámbra illatjegyei. A kompozíciót az aloé vera egészíti ki.

Victoria´s Secret Midnight Bloom - testápoló-17%
4 380 Ft 3 630 Ft

A Midnight Bloom illat a Victoria´s Secret márkától a virágok gazdag friss kombinációja, amely minden nap örömöt okoz. Hagyja, hogy elvarázsolja magát a holdfényben virágzó virágok illata.

Victoria´s Secret Rush - testápoló
4 380 Ft 3 820 Ft

Victoria´s Secret Rush a keleti-virágos női illat. Fő összetevői közé tartoznak a fehér virágok és a borostyán. Az illat 2010-ben került a piacra.

Victoria´s Secret testápoló tej
4 380 Ft 4 310 Ft

A Coconut Passion a Victoria´s Secret márkától egy olyan illat amelyet kezdetben a vanília és gyöngyvirág alkot. A szívillatban kókuszdió rejtőzik és végül kamilla és aloe vera kéri a szót.

Victoria´s Secret Velvet Petals - testápoló
3 760 Ft

A Velvet Petals egy virágos illat a nők számára. A fejillata karambola csillaggyümölcsből és édes mandulából készül. A szívillatban  a kókusztej, kék lótusz és a sárgabarack virág illatai rejtőznek. A kompozíciót szantálfa, pézsma és madagaszkári vanília kombinációja zárja.