Cif Power&Shine Konyhai tisztító spray 2 x 500 ml + Power&Shine Fürdőszoba 500 ml

Cif Power&Shine Konyhai tisztító spray 2 x 500 ml + Power&Shine Fürdőszoba 500 ml

Száma: 1144586
3 darab Cif tisztítót tartalmazó kedvező szett A Cif Power&Shine hatékonyan távolítja el a 100 % ellenálló zsíros szennyeződéseket. A Cif Power&Shine eltávolítja a 100% vízkövet, és a vízcsepp és szennyeződés taszító technológiának hála hosszantartó frissesség biztosított. További információ
2 890 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
963,33 Ft/Darab
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2021.12.08 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.12.09 prémium szállítással várhatóan
 
2021.12.10 - 2021.12.14 standard szállítással várhatóan

Száma: 1144586

Leírás

Cif Power&Shine tisztítószer készlet

  • A csomagolás 2 × 500 ml Cif konyhai tisztítószert, 1 × 500 ml Cif Ultrafast fürdőszobai tisztítószert tartalmaz.

Cif Power&Shine konyha Az utolsó kutatás kimutatta, hogy a zsíros szennyeződés az olaj használatával nagyon hatékonyan távolítható. A narancs és mandarin olajat tartalmazó egyedi lágy összetétel azonnal behatol a makacs zsíros szennyeződésbe, még azelőtt, mielőtt azt ronggyal áttörölnéd. Használat után a tisztított felületek gyönyörűen ragyogóak lesznek és konyhád egy pillanat alatt újjá éled.

  • Konyhai használatra.
  • 100% makacs zsíreltávolítás.
  • Folt mentes 100% ragyogás.
  • Narancs és mandarin olajat tartalmazó összetétel.


Az új Power&Shine tisztító spray narancs és mandarin olajat tartalmazó egyedi, lágy összetételének köszönhetően a szer azonnal a makacs zsírfoltba hatol, még mielőtt azt ronggyal áttörölnéd. Használat után a tisztított felületek gyönyörűen ragyogóak lesznek és konyhád egy pillanat alatt újjá éled.

Cif Power&Shine fürdőszoba Éppen befejezted a fürdőszoba takarítását, de a vízfoltok és a vízkő máris visszatért? Éppen ezért fejlesztettünk ki egy specialistát, amely nem csak folt mentesen távolítja el a vízkövet, de be is biztosítja, hogy a tisztított felület taszítani fogja a vizet és a szennyeződést. Csökkenti a fürdőszobában a szappanlerakódások és vízfoltok kialakulását a csempéken és a tisztított felületeken. Az egyedi technológiájának köszönhetően tovább élvezheted a foltmentes, csillogó felülteket.

  • Fürdőszobai használatra.
  • 100% vízkől eltávolítás.
  • 100% szappanlerakódás eltávolítás.
  • 100% foltmentes ragyogás.
  • Hosszantartó tisztaság a vízcsepp és szennyeződés taszító technológiának köszönhetően.


Az új Cif Power&Shine Fürdőszobai tisztító spray nemcsak foltmentesen távolítja el a vízkövet, de be is biztosítja, hogy a tisztított felület a vizet és a szennyeződést taszítani fogja. Csökkenti a fürdőszobában a szappanlerakódások és vízfoltok kialakulását a csempéken és a tisztított felületeken. Az egyedi technológiájának köszönhetően tovább élvezheted a foltmentes, csillogó felülteket.

A Cif márka a piacon először 1967-ben jelent Franciaországban, Cif súrolókrém formájában, melynek a gyártását a mai napig folytatjuk. A sikeres koncepció ezután nem csak Európában, de a világ többi részén is elterjedt, és a Cif portfóliója annyira szétágazó lett, hogy a háztartásban szinte minden felületet képes megtisztítani. A Cif termékek használatával ragyogóan tiszta felületeket kapsz, és háztartásodat egy pillanat alatt felélénkíted.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.