Tiret lefolyótisztító 1000 ml

Értékelés: 4,3 21 értékelés Márka: Katalógus száma: 1288769

Tiret lefolyótisztító 1000 ml

Tiret lefolyótisztító készen áll segíteni még a legellenállóbb lerakodásokkal szemben is és eltávolítani a baktériumokat és a szagokat. A sűrű zselés állagának köszönhetően hat, mivel a víz a mosdóból, vagy a kádból nem folyik el, ezáltal hatékonyabb mint a hagyományos módszerek és tisztítószerek. Biztonságos használat minden fém és műanyag vezetéknél. A vele történő manipulációt az ergonomikus kialakítású palack könnyíti meg. A literes kiszerelés 4 tisztítási adagot tartalmaz. További információ

1990
4.3 21

1 990 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1288769

Leírás

Termékleírás

Tiret lefolyótisztító készen áll segíteni még a legellenállóbb lerakodásokkal szemben is és eltávolítani a baktériumokat és a szagokat. A sűrű zselés állagának köszönhetően hat, mivel a víz a mosdóból, vagy a kádból nem folyik el, ezáltal hatékonyabb mint a hagyományos módszerek és tisztítószerek. Biztonságos használat minden fém és műanyag vezetéknél. A vele történő manipulációt az ergonomikus kialakítású palack könnyíti meg. A literes kiszerelés 4 tisztítási adagot tartalmaz.

  • Nagyon hatékony lefolyótisztító.
  • Alkalmas mind műanyag, mind fémcsövekhez.
  • A sűrű zselékészítmény áthatol a vízen és eltávolítja a lerakódásokat és szagokat.

Professzionális gondoskodás:

  • Nagyon hatékony eszköz.
  • Speciálisan úgy tervezték, hogy eltávolítsa a legellenállóbb lerakódásokat is a lefolyóban.

Eltávolítja a baktériumokat és a szagokat.

Hatékony összetétel:

  • A legkisebb problémák nélkül feloldja a konyhai hulladékot, hajat, zsírt, papírt vagy a vattát.
  • Alkalmas mind műanyag, mind fémcsövekhez.

Egyszerű alkalmazás: A tisztítószer alkalmazása nagyon egyszerű és gyors, a zselé összetételének köszönhetően a legnehezebben elérhető helyekre is behatol.

Hogyan használjuk a TIRET lefolyótisztítót?

  • Nyisd fel a tisztítószert. Egyszerűen öntsd bele az eltömődött hulladékba, és hagyd 45 percig hatni. Ezután öblítsd le a hulladékot forró vízzel és kész.
  • A legjobb a hulladék lerakódása és szag ellen.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Űrtartalom 1000 ml
Garnitúra darabszáma 1 Darab
Tisztítószerek BATHROOM

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.