Tréningruha

Puma szett fiúknak Poly Suit cl B, 104, kék

Puma szett fiúknak Poly Suit cl B

17 390 Ft
Ingyen szállítás

Modern stílusos szett fiúknak, amely kiváló minőségű anyagból készült, légáteresztést és kényelmet biztosít. A galléros és zsebes pulóvert decens márkalogó díszíti. A praktikus szettet gyermekeid számos tevékenységhez viselhetik.

Forgalmazó: MALL
Nike FC Barcelona gyerek sport szett, S, kék

Nike FC Barcelona gyerek sport szett

21 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

FC Barcelona gyerek sport szett a Nike márkától, amely az lyan játékosok testére készült, akik nem félik kimutatni, mennyire szeretik a sportot és a spanyol klubbot. Maximális kényelem és minőségi anyagok, amelyek kényelmesen hűtik a kis focistákat, valamint szárazon tartják őket. A szett mezt, rövidnadrágot és zoknit tartalmaz.

Forgalmazó: MALL
Nike gyermek sportos szett FC Barcelona, 6 - 9, kék
1x

Nike Gyermek sportos szett FC Barcelona

19 990 Ft
Ingyen szállítás

Gyermek sportos szett FC Barcelona a Nike márkától testreszabott a játékosok számára, akik nem félnek kimutatni a játék és a legendás spanyol klub iránti szeretetüket. Maximális kényelem és kiváló minőségű anyagok, amelyek a kis labdarúgókat hűtik, miközben szárazon tartja őket. A szett tartalmaz mezt, rövidnadrágot és zoknit.

Forgalmazó: MALL
Puma Lány melegítő nadrág ESS Sweat Pants FL G, 104, szürke
1x

Puma Lány melegítő nadrág ESS Sweat Pants FL G

10 090 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Lány melegítő nadrág ESS Sweat Pants FL G a Puma márkától kényelmet biztosít lányaid számára sportolás és pihenés közben egyaránt. A melegítő kellemes anyagból készült, így lányaid számára nem csak otthon és a szabadban, hanem sportoláshoz is alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Adidas Lány melegítő együttes YG ENTRY TS, 110, fekete
1x

Adidas Lány melegítő együttes YG ENTRY TS

12 590 Ft
Ingyen szállítás

Az Adidas lány melegítő együttes kényelmet és stílust biztosít gyermekeid számára. A puha, nedvszívó kötött anyag szárazságot biztosít és kényelem érzetét kelti. A pulóver cipzárral rendelkezik, és eredeti originál szériás nadrágot tartalmaz.

Forgalmazó: MALL
Puma lány melegítő szett Sweat Suit G, 104, rózsaszín

Puma lány melegítő szett Sweat Suit G

20 090 Ft
Ingyen szállítás

Stílusos modern lány melegítő szett kiváló minőségű, elsősorban puha pamut anyagból készült, ami a légáteresztő és garantáltan kényelmes. Az álló galléros és kenguru zsebes pulóvert szép márkalogó díszíti. A jól egybeillő praktikus melegítő szettet a gyerekek sokoldalúan használhatják.

Forgalmazó: MALL
Puma Fiú szett Minicats Rebel Jogger, 62, kék
4x

Puma Fiú szett Minicats Rebel Jogger

16 090 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Első osztályú puha pamut anyagból készült modern, stílusos fiú melegítő szett, amely légáteresztő anyaga komfortérzetet biztosít. A kapucnis pulóvert decens márkajelzés és kontrasztos ujjak díszítik, amelyek tökéletes összhangban vannak a melegítővel. A praktikus szett sokoldalú felhasználást kínál gyermekeid számára.

Forgalmazó: MALL
Puma Lány szett Minicats Rebel Jogger, 62, rózsaszín
3x

Puma Lány melegítő szett Minicats Rebel Jogger

16 090 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Első osztályú puha pamut anyagból készült modern, stílusos lány melegítő szett, amely légáteresztő és kényelmes viseletet biztosít. A kapucnis pulóvert decens márkajelzés és kontrasztos ujjak díszítik, amelyek összhangban vannak a melegítővel. A praktikus szett sokoldalú felhasználást kínál gyermekeid számára.

Forgalmazó: MALL