Mares Bordák AVANTI HC PRO kék 38/39 kék

Mares Bordák AVANTI HC PRO kék 38/39 kék

Száma: 11400793
Közvetlenül partnerünktől
A Mares AVANTI HC PRO uszonyai nagyon elegánsak, és nagyszerű választás búvárkodáshoz és szabadtüdős merüléshez. A lábujjak könnyebben fel- és levehetők, a hipercsatorna pedig maximális nyomást biztosít. További információ

Szín

Méret

28 313 Ft
Partnerünktől: Agama PRO

Partnerünk által szállítva

2024.6.21 - 2024.6.25 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Agama PRO

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 11400793

Leírás

A Mares AVANTI HC PRO snorkeling bakancs uszonyok a luxus és dizájn uszonyok magasabb választékát kínálják, amelyek alkalmasak sznorkelezésre és búvárkodásra. A búvárúszók tökéletes uszonyok, ergonomikus formájú csizmával, stabilizáló oldalakkal.

Ezenkívül az uszonyok nagy hipercsatornával rendelkeznek, amely a lehető legnagyobb mértékben biztosítja a tolóerőt a mozgás és a rúgás hatékonysága érdekében.

Az AVANTI HC PRO alsó része bordázott, levéllel megerősítve. Ennek eredményeként a penge szögét rúgásoptimalizáló helyzetbe állítják. Az uszony középső uszonya növeli a búvár teljesítményét.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.