Malatec Univerzális tükrös úszószemüveg ANTIFOG + kiegészítők

Malatec Univerzális tükrös úszószemüveg ANTIFOG + kiegészítők

Száma: 22246001
Közvetlenül partnerünktől
UV VÉDELEM – a szemüveg 100%-os védelmet nyújt a káros napsugárzás ellen, ami biztonságossá és egészségessé teszi a szemet, és kényelmesebbé teszi az úszást nyílt víztározókban is. További információ
5 580 Ft
Partnerünktől: HALOORODJE.EU

Partnerünk által szállítva

2024.5.27 - 2024.5.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: HALOORODJE.EU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22246001

Leírás

UV VÉDELEM – a szemüveg 100%-os védelmet nyújt a káros napsugárzás ellen, ami biztonságossá és egészségessé teszi a szemet, és kényelmesebbé teszi az úszást nyílt víztározókban is.

FOG ELLENI BEVONAT – a szemüveget speciális bevonat borítja, amely megakadályozza a vízgőz lecsapódását a lencsék felületén, és így jobb láthatóságot biztosít.

FÜL- ÉS ORRDUGÓK – puha és önbeálló, biztosítják a medence vizében vagy bármely más víztározóban való úszás és búvárkodás kényelmét.

TOK – a készletben található toknak köszönhetően a poharak biztonságosan tárolhatók; nem karcolódik meg, nem sérül meg véletlenül a hátizsákban, sporttáskában; szemüveg és dugó egy helyen, ami megkönnyíti a használatát.

MŰSZAKI ADATOK – szemüveg méretei (szélesség / magasság) 17 / 3,3 cm; szemüveg súlya 36g; hossz: 1 füldugó 3cm; 1 db füldugó súlya 1g; orrdugó méretei (hosszúság / szélesség / magasság) 3,5 / 2,5 / 1,5 g; a készlet súlya: 110 g.

a szemüveg méretei (szélesség / magasság): 17 / 3,3 cm

max. derékhossz: 40 cm

szemüveg súlya: 36g

1 db füldugó hossza: 3cm

1 füldugó súlya: 1g

orrdugó méretei (hosszúság / szélesség / magasság): 3,5 / 2,5 / 1,5 cm

orrdugó súlya: 2,6 g

A tok méretei (hosszúság / szélesség / magasság): 7/17/8 cm

a készlet súlya: 110 g

orrdugó

2db füldugó

Borító

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.