Laurastar LIFT original red

Márka: Laurastar Katalógus száma: 1318677

Laurastar LIFT original red

Laurastar Lift original red gőzállomás ultra vékony professzionális vasalóval, ami erős gőzáramlásra képes , így a ruhákat kivasalja és ki is tisztítja. A felmelegedési ideje mindössze 3 perc és a kiváló stabilitású hőszabályozó tökéletes eredményeket biztosít minden anyagon már egyetlen mozdulattal! További információ

143990

143 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 183 990 Ft, Megtakarítás: 40 000 Ft (21 %)

Katalógus száma: 1318677

Leírás

Termékleírás

A Laurastar LIFT original red főbb jellemzői

 • Kiváló stabilitású hőszabályozó
 • Csendes szivattyú
 • Szigetelő réteg a meleg vasaló számára
 • AutoStop funkció
 • A forró gőz elpusztítja a baktériumok és kórokozók 99,999 %-át
 • 10 éves garancia a pótalkatrészekre
 • Könnyen mozgatható és áthelyezhető
Laurastar LIFT original red vasalórendszer

Tökéletesen kivasalt ruhák egyetlen mozdulattal

A Laurastar LIFT original red minden ruhádat tökéletesen kivasalja. Az egyedi technológiával felszerelt professzionális vasaló ultra lágy és nagy teljesítményű gőzt biztosít, ami minden anyaghoz optimalizált. A hőmérséklet szabályozó konstans hőmérsékletet és gőzteljesítményt biztosít. A vasalóval vasalódeszkán is vasalhatsz, vagy a gyűrődéseket egyenesen a felakasztott ruhákról is eltávolíthatod. 

Laurastar LIFT original red vasaló deszkával

Laurastar LIFT original red gőz impulzus

A Laurastar LIFT vasaló új, kiváló stabilitású hőszabályozóval van felszerelve, aminek köszönhetően a gőz hőmérsékletén pontosan beállíthatod a tökéletesen kivasalt ruhákért. A gőzt egymás utáni impulzusok formájában adagolja, ami tökéletes eredményt garantál bármilyen színű és anyagú ruhán. Az 1,1 liter űrtartalmú eltávolítható víztartály vasalás közben is utántölthető, ami korlátlan gőzölést biztosít.

Laurastar LIFT original red fogantyú

Laurastar a gőz erejével

Egyedi gőzteljesítmény

A nagyon erős gőz mélyen behatol a szövetbe, így pusztítva el a baktériumokat és kórokozókat, amik megmaradtak az alacsony 30–40 °C-os hőmérsékletű mosás során. Ezzel megszabadulhatsz az allergiát okozó organizmusoktól és megakadályozod a további szaporodásukat. Ezt a főként az allergiásoknak és a gyerekes családoknak kedvező hír.

Laurastar 10 év garancia

10 év garancia

A Laurastar törődik a környezettel és harcol a tervezett termék-elöregedés ellen. Ezért 10 évig garantálja minden termékének a megjavítását. Ennek köszönhetően nem kell szükségtelenül lecserélned a még megjavítható készüléket.

DMS technológia

Innovatív DMS technológia{0}

A Laurastar vasalórendszer innovatív 2× 2× melegített száraz gőz technológiát használ, ami az anyagot tökéletesen szárazon hagyja. Ennek az egyszerű módszernek köszönhetően a vasalás természetes módon távolítja el az allergiát okozó baktériumok, gombák és kórokozók 99,999 %-át.

Svájci tanúsítvány

Svájci minőség

svájci Scitec Research SA laboratóriumban elvégzett tesztek kimutatták, hogy a kivasalt ruhákban a baktériumok 99,999 %, a gombák 99 % és a kórokozók teljes 100 %-át elpusztította. A ruháid higiénikusan tiszták lesznek.


Könnyű tárolás és mozgatás

A könnyű mozgatását és tárolását az ergonomikus formájú fogantyú és az eszköz stabil lábai biztosítják, amiknek köszönhetően kényelmesen felállíthatod. A Laurastar LIFT mindössze 3 perc alatt előkészíthető. Az automatikus kikapcsolás funkció a vasaló 10 perc inaktivitása után aktiválódik, így nem kerül sor akaratlan meghibásodásra. A szigetelő réteg lehetővé teszi, hogy a kikapcsolás után még mindig meleg vasalót eltehesd, még mielőtt teljesen kihűlne.

Laurastar LIFT original red ferde vasaló

Ruháid higiénikus tisztasága

A Laurastar LIFT egyedi gőzölési rendszere magasnyomású forró gőzt hoz létre, amely a szövetek szálai közé hatol és így eltávolítja a poratkák, a baktériumok és az egyéb potenciálisan allergén szervezetek 99,99 %-át. Ruhád tökéletesre vasalt és higiénikusan tiszta lesz.

Laurastar LIFT original red vasaló, amely feltárja az alsó felületet

Tulajdonságok:

 • Új dizájnú vasalófelület
 • Könnyen mozgatható és áthelyezhető
 • A gőzütések egyenletesen oszlanak el az impulzusok sorozatában
 • Könnyen kivehető 1,1 l térfogatú víztartály
 • Lábak a földre való egyszerű elhelyezés érdekében
 • Professzionális vasaló, ami egyenletesen oszlatja el az ultra lágy gőzt
 • Szigetelő réteg a meleg vasaló számára
 • A felmelegedési idő csupán 3 perc
 • Csendes szivattyú
 • Automatikus kikapcsolás 10 perc inaktivitás után
 • Eltávolítja a kórokozókat és a baktériumokat

Mellékelt tartozékok

 • Vízkő elleni szűrő
 • Védő vasalófelület lágy szövetekhez

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 2200 W
Gőznyomás 3,5 bar
Vasalófelület anyaga Alumínium
Automatikus kikapcsolás Igen
Automatikus hőmérséklet-beállítás Igen
Tömeg 5,3 kg
Színe Piros

Paraméterek

%2% paraméterei

Vasaló talp alumínium
Magas nyomású gőzölés igen
Teljesítmény 2200 W
Vezeték nélküli nem
Automatikus kikapcsolás igen
Csepegésgátló rendszer igen
Függőleges gőzölés igen
Vízkőmentesítés igen
Öntisztító rendszer igen
Viztároló mérete 1100 ml
Zárolás igen
Súly 5.3 kg
Szín

Szín

piros

Hasonló termékek

BRAUN IS 7144 WH
104 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Páragenerátor csúszásmentes fogantyúval és 3D vasalási felülettel nagyszerű siklással. A Braun IS 7144 WH 4× gyorsabb vízkőmentesítő rendszerrel, iCare technológiával, melynek köszönhetően nem szükséges minden anyaghoz külön beállítani a hőmérsékletet, ECO móddal a kényes szövetekhez energiatakarékos móddal, és állandó párakibocsátással rendelkezik. 10 perc tétlenség után a vasaló magától kikapcsol.


TEFAL GV9580E0 Pro Express Ultimate Care Nagynyomású gőzállomás
127 990 Ft

91 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Nagynyomású gőzállomás Delirium AirGlide Autoclean kerámia vasalási felülettel a nagyobb csúszás és tisztaság érdekében. Intuitív vezérlőpanel Direct Control a Tefal GV9580E0 Pro Express Ultimate Care vasalónak lehetővé teszi kiváló eredményeket nyújtani professzionális szinten könnyen és erőfeszítés nélkül.


TEFAL GV9563E0 Pro Express Ultimate Nagynyomású gőzállomás
89 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Nagynyomású gőzállomás Delirium AirGlide Autoclean kerámia vasalási felülettel a nagyobb csúszás és tisztaság érdekében. Maximális gőzkibocsátás nagynyomású bojler technológiával lehetővé teszi a Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate vasalónak kiváló eredményt nyújtani professzionális szinten könnyen és erőfeszítés nélkül.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.