TEFAL GV9563E0 Pro Express Ultimate Nagynyomású gőzállomás

Értékelés: 5 3 értékelés Márka: TEFAL Katalógus száma: 1193441

2 év garancia

TEFAL GV9563E0 Pro Express Ultimate Nagynyomású gőzállomás

Nagynyomású gőzállomás Delirium AirGlide Autoclean kerámia vasalási felülettel a nagyobb csúszás és tisztaság érdekében. Maximális gőzkibocsátás nagynyomású bojler technológiával lehetővé teszi a Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate vasalónak kiváló eredményt nyújtani professzionális szinten könnyen és erőfeszítés nélkül. További információ

76490
5 3

76 490 Ft ÁFA-val Piaci ár: 89 990 Ft, Megtakarítás: 13 500 Ft (15 %)

Katalógus száma: 1193441

Leírás

Termékleírás

Nagynyomású gőzállomás Delirium AirGlide Autoclean kerámia vasalási felülettel a nagyobb csúszás és tisztaság érdekében. Maximális gőzkibocsátás nagynyomású bojler technológiával lehetővé teszi a Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate vasalónak kiváló eredményt nyújtani professzionális szinten könnyen és erőfeszítés nélkül.

A Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate legfontosabb jellemzői

 • Vasalási felület Durilium AirGlide Autoclean
 • Protect rendszer vízkőfoltok ellen
 • 5 program a gőz és a hőmérséklet kombinációjához
 • Kivehető víztartály

Durilium AirGlide technológia Tefal Autoclean felülettel

Akár 33% -kal nagyobb síkosságot és tartósabb teljesítményt biztosít a szabadalmaztatott Durilium AirGlide technológia. A Tefal Autoclean katalikus felület megtartja a vasalófelületet tiszta és foltmentes állapotban és optimális gőzelosztást biztosít a leghatékonyabb vasaláshoz. Az intenzív gőzkibocsátás egészen 500 g/perc megbirkózik több réteg erős anyaggal. A Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate vasaló ugyanolyan könnyen és precíziósan vasal függőlegesen is. A nagynyomású folyamatos gőz nem ad esélyt a gyűrődéseknek.

Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate idő megtakarítás gőzkibocsátás 500 g/perc technológia Delirium AirGlide katalitikus felület Tefal Autoclean

Dupla vasaló védelem Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate

Protect rendszer átváltoztatja a szivárgó vizet, vagy cseppeket gőzzé, amivel védi a ruháidat a vízkőfoltoktól, míg a bojler tisztítását nagyban megkönnyíti az Anticalc Collector. A nagynyomású gőzállomás Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate így megtartva a szakmai hatékonyságát, amely a baktériumok akár 99% -át elpusztítja mindenféle anyagból a gőz és a hőmérséklet kombinálásával. A 7,5 bar gőznyomás garantálja a gőz behatolását mélyen az anyagba, ami által lerövidítti a vasalási időt egészen felére.

 A nagynyomású gőzállomás Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate protect rendszer anticalc collector kettős védelmi rendszer elpusztítja a baktériumokat 99%

Tudtad, hogy …

A melegített vasaló előtt a 15. században a ruhát préselték vagy hengerelték. A fából készült fogantyúval ellátott fémblokkot tűzhelyen vagy lemezen melegítették. Mindaddig, amíg a fém megtartotta a meleget, addig lehetet vasalni. De amint kihűlt, vissza kellett tenni a tűzhelyre, és várni kellett, hogy felmelegedjen. Az elkövetkező modellek lehetővé tették az izzó parázs elhelyezését a vasalási felület felé. A különleges alakja csücsökkel elöl, és sarokkal hátul a modernizáció évszázadai után is megmaradt.


5 vasaló program Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate

5 elektronikus program ideálisan ötvözi a gőz teljesítményét és a hőmérséklet hatékonyságot minden anyag részére. Válaszd az energiatakarékos Eco módot, Finom, Normál, Nagy teljesítményt vagy Extra nagy teljesítményt a tartós szövetek számára.

Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate 5 program amely kombinálja a hőmérséklet és gőzt

Kivehető víztartály

Az 1,9 literes víztartály biztosítja a folyamatos, megszakítás nélküli munkát állandó elfutkosás nélkül. De ha véletlenül elfogy a víz a tartályt nyugodtan kiveheted és feltöltheted vízzel a csapból.

Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate kivehető víztartály 1,9 literes kapacitással

Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate lock biztonságos hordozási rendszer
Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate állandó gőz 140 g/perc
Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate technológia Durilium AirGlide katalikus felület Tefal Autoclean
Nagynyomású gőzállomás Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate kivehető víztartály 1,9 literes kapacitással

Jellemzők

 • Nagynyomású gőzállomás intenzív gőzkibocsátással
 • Technológia Durilium AirGlide
 • Vasaló felület Tefal Autoclean
 • 5 program bármilyen típusú anyagra

A csomagolás tartalma

 • Vasaló Tefal GV9563E0 Pro Express Ultimate
 • Gőzállomás

Műszaki paraméterek

Energiafogyasztás 2600 W
Gőznyomás 7,5 bar
Gőzkibocsátás 500 g/perc
A vasaló felületének anyaga kerámia
Automatikus kikapcsolás igen
Automatikus hőmérséklet beállítás igen
A tápkábel hossza 1,7 m
Súlya 5,5 kg
Színe fehér/ezüst

  Paraméterek

  %2% paraméterei

  Vasaló talp kerámia
  Gőzlövet 500 g/min
  Magas nyomású gőzölés igen
  Teljesítmény 2600 W
  Vezeték nélküli nem
  Automatikus kikapcsolás igen
  Csepegésgátló rendszer igen
  Függőleges gőzölés igen
  Vízkőmentesítés igen
  Öntisztító rendszer igen
  Viztároló mérete 1900 ml
  Tartós gőzölés 140 g/min
  Zárolás igen
  Csatlakozó hosszúsága 1.7 m
  Súly 5.5 kg
  Szín

  Szín

  fehér/ezüst
  Smart nem

  * Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.