BOT Intelligens biztonsági rendszer SK2

BOT Intelligens biztonsági rendszer SK2

Száma: 38795000
Közvetlenül partnerünktől
Intelligens riasztórendszer, WiFi 2,4 GHz, cintelligens riasztó, ajtócsengő, PIR mozgásérzékelő, ajtó/ablak mozgásérzékelő, távirányító, mobilalkalmazás Tuya Smart / Smart Life, kkompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa alkalmazással. További információ
23 130 Ft
21 546 Ft
-6%
Partnerünktől: BOT by Blueroad

Partnerünk által szállítva

2024.7.02 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.7.02 - 2024.7.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: BOT by Blueroad

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 38795000

Leírás

Intelligens biztonsági rendszer SK2

Hagyja maga mögött otthonának biztonsági gondjait az innovatív és megbízható Smart SK2 intelligens biztonsági rendszerrel. Ezt a fejlett rendszert úgy tervezték, hogy a legnagyobb kényelmet és nyugalmat nyújtsa Önnek, miközben megvédi otthonát a hívatlan vendégektől.

A legfontosabb 5 ok, amiért az SK2 intelligens biztonsági rendszert érdemes választania:

1. Android és iOS kompatibilitás: a rendszer Wi-Fi segítségével egyszerűen csatlakoztatható okostelefonjához, így távolról is vezérelheti azt, és bárhol és bármikor nyomon követheti a biztonsági állapotát.

2. Kompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa rendszerekkel.

3. Széles körű funkciók: A rendszer tartalmaz szirénát, ajtócsengőt, PIR mozgásérzékelőt, falra szerelhető, ajtóérzékelőt és távirányítót. Ez megkönnyíti otthona minden kritikus területének lefedését.

4. Vezeték nélküli technológia: Minden érzékelő vezeték nélküli, saját akkumulátorral rendelkezik, így vezetékezés nélkül, egyszerűen telepíthető. Emellett az érzékelők hatótávolsága a főegységhez képest akár 80 méter is lehet, ami megbízható védelmet biztosít még a nagyobb ingatlanok esetében is.

5. Azonnali riasztás SOS gombbal.

Ne hagyja veszélyben otthonát, és tartsa ellenőrzés alatt az SK2 intelligens riasztórendszerrel. Fektessen be a nyugodt alvásba és a biztonságérzetbe ön és családja számára!

Smart Life / Tuya Smart

AppSmart Lifelehetővé teszi, hogy mobiltelefonjával vagy táblagépével vezérelje az otthonában lévő összes támogatott okos eszközt. A támogatott termékek köre igazán széles, és szinte minden okos eszközt magában foglal az otthonában.Fontos megjegyezni azt is, hogy a Smart Life alkalmazáson keresztül vezérelhető eszközök általában a testvéralkalmazáson, a TUYA Smarton keresztül is vezérelhetők. A két platform szinte teljesen megegyezik, azonban a Smart Life a TUYA Smarttal ellentétben az IFTTT (If This Then That) funkciót is kínálja, ezért azt javasoljuk, hogy inkább a Smart Life alkalmazást válassza.

Műszaki paraméterek:
  • Technológia.
  • WiFi szabvány: IEEE 802.11 b/g/n
  • Működési hőmérséklet: –10 ℃ és +50 ℃ között
  • Riasztó méretei: 70 × 70 × 40 mm
  • Hatótávolság: legfeljebb 80 méter (akadálytalanul)
  • Szín: fehér
  • Támogatott operációs rendszerek: Android, iOS
  • Páratartalom:
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.