NIKON Nikkor AF-S 16-80 mm f/2,8-4E ED VR

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: NIKON Katalógus száma: 798082

NIKON Nikkor AF-S 16-80 mm f/2,8-4E ED VR

Nagy teljesítményű DX formátumú objektív zoom-mal, 16–80 mm fókusztávolság tartománnyal és f/2,8–4 nagy rekesznyílással. Az objektív a legmodernebb technológiáknak és kompakt szerkezetnek köszönhetően kiváló fényképezőgéppel való sétákhoz és lehetőségeit értékelni fogja minden igényes fotós. További információ

369990
5 1

369 990 Ft

Katalógus száma: 798082

Leírás

Termékleírás

Nagy teljesítményű DX formátumú objektív zoom-mal, 16–80 mm fókusztávolság tartománnyal és f/2,8–4 nagy rekesznyílással. Az objektív a legmodernebb technológiáknak és kompakt szerkezetnek köszönhetően kiváló fényképezőgéppel való sétákhoz és lehetőségeit értékelni fogja minden igényes fotós."

A sokoldalú 5-szörös zoom 24–120 mm mozifilmnél és az FX formátumnak megfelelő gyújtótávolságot biztosítja, és nagy rekesznyílás növeli a fotózási lehetőségeket. A lenyűgöző Nikon rezgéscsökkentő rendszer megőrzi az éles képeket minden körülmények között. Az elektromágneses fényrekesz pontosabb expozíciót biztosít magas érzékelési frekvenciák használatakor. Az objektív egy könnyű testet, ami jól kiegyensúlyozott a fényképezőgépen, és egy védő fluor réteget kínál. Fényképészeknek nagy igénnyel a felszerelésre len kifejlesztve.

Nikon 16–80 mm f/2,8–4

Nagy rekesznyílás:

Lehetővé teszi a kellemesen homályos háttér elérését, nagyszerű képeket gyenge világítás esetén és az objektum jellegzetes elkülönítését a háttértől. A lencse rekesznyílása f/2,8 értéket ér el 16 mm-es gyújtótávolságnál (ekvivalens az FX formátumnál: 24 mm) és f/4 80 mm gyújtótávolság esetén (ekvivalens az FX formátumnál: 120 mm).

A rezgéscsökkentő rendszer (VR): csökkenti a fényképezőgép rezgésének hatását és lehetővé teszi fényképezni akár 4 EV hosszabb záridővel a szokásosnál. A rezgéscsökkentés csendes a videó szekvencia felvételekor is.

Előrehaladott optikai konstrukció: Az ED üvegek négy optikai tagja és a három aszférikus optikai elem garantálja az éles és ragyogó képeket.

Nano Crystal Coat tükröződésgátló rétegek: Elnyomják a visszaverődések és a fátylak megjelenését a fényesebb képek érdekében még fénnyel szembe való fényképezéskor is.

Ultrahangos élesítő motor (SWM): Problémamentes, csendes és pontos automatikus fókuszálást garantál.

Elektromágneses fényrekesz: Több következetes és pontos expozíciót tesz lehetővé, különösen gyors rögzítési frekvenciák használata esetén.

Fluor réteg: Aktívan taszítja a vizet, port és szennyeződést a képminőség romlása nélkül. Ez a réteg fokozza az ellenállást és megkönnyíti az optika tisztítását a felület károsítása nélkül.

  • A legrövidebb beélesíthető távolság: 0,35 m.
  • A bajonett napellenző része a szállítmánynak.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus Nikon
Ajánlott Tükörreflekxes
Minimális fókusztávolság 16 mm
Maximális fókusztávolság 80 mm
Minimum rekeszérték 2.8
Maximum rekeszérték 4
Lencsetag csoportja 17 / 13
Legkisebb fókusztávolság 35 cm
Gyorsélesítés igen
Képstabilizátor igen
Szűrőátmérője 72 mm
Súly 480 g

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.

A termék más országban

Szállítás Csehországba: Nikkor AF-S 16-80 mm f/2,8-4E ED VR
Szállítás Szlovéniába: Nikkor AF-S 16-80 mm f/2,8-4E ED VR
Szállítás Szlovákiába: Nikkor AF-S 16-80 mm f/2,8-4E ED VR