Ravensburger Földgömb (angol) 540 darab

Ravensburger Földgömb (angol) 540 darab

Száma: 1083553
Állítsd össze az egész világot a rugalmas, könnyen hajlítható, kiválóan összeilleszthető puzzleból. Az elkészített földgömb stabil, összeállításához nem szükséges ragasztó használata. További információ
Forgalmazó: MALL
19 690 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
14 690 Ft
-25%

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1083553

Leírás

Ravensburger vállalat az európai játék és puzzlegyártók élvonalába tartozik. A termékei kiemelkednek kiváló minőségükkel, ötletességükkel és innovativitásukkal. A Ravensburger puzzlek eredeti mintával rendelkeznek különböző témakörökben. Ez a szórakozás gyerekektől kezdve a felnőttekig mindenki számára tökéletes.

Jellemzők:

  • A puzzle javítja a finommotoros készségeket és a térbeli érzékelést, stimulálja a logikus gondolkodást, hozzájárul a koncentrációhoz és a képzelőerő fejlesztéséhez.
  • A földgömbön a feliratok angol nyelven vannak.
  • A csomagolás tartalmaz egy földgömböt, amely 540 puzzle-darabból áll.
  • Összeállításához nincs szükség ragasztóra, az alkotás anélkül is stabil.
  • Csomagolás méretei: 27 × 27 × 9 cm.
  • Remek szórakozás gyermekeknek 12 éves kortól.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.