Talált termékek száma: 57

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Chipolino Candy Bear Zenélő körforgó
6 990 Ft

Chipolino Candy Bear Körforgó egy elem nélkül használható, felhúzós zenélő gyermekjáték. Univerzális rögzítőjének köszönhetően kiságyra és utazóágyra is könnyen felszerelhető. A lelógó plüssjátékok levehetőek és moshatóak, az egész körforgó 100%-ig biztonságos anyagokból készült.


Chipolino Pink Rabbits Zenélő forgó - 2015
7 790 Ft

Chipolino Pink rabbits zenélő körforgóban nem csupán otthon lelheti örömét gyermekünk, hiszen akár utazóágyra is felszerelhetjük. Kedves kis figurákkal és kellemes dallammal válhat a babák kedvencévé,


Fehn Majom/Szamár körforgó
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

FEHN majom/szamár körforgó 2 darab plüss majommal és 2 darab plüss szamárral teszi vidámmá a játékot és könnyebbé az alvást gyermeke számára. A középen elhelyezkedő hőlégballon plüss még több örömet ad. Könnyen összeszerelhető és komptabilis szinte az össze babaággyal.


Fehn Babylove körforgó outlet
12 190 Ft

10 390 Ft

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült,de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

FEHN Babylove körforgó 5 darab plüss játékkal teszi könnyebbé az alvást és élménytelibbé a játékot. Könnyen összeszerelhető és tisztitható. Szinte az összes tipusú babaággyal kompatibilis.


Cotoons Virágos Zenélő körforgó
16 990 Ft

12 990 Ft

Cotoons Zenélő körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék, melynek három altatódallama, és a természet hangjai nyugalmat biztosítanak kisbabájának. Aranyos pillangó- és virágfigurái mozgásukkal elálmosítják a babát. A tetején lévő vetítő színes virágformákat varázsol a gyermekszoba falaira.


Buddy Toys BBT 5010 Zenélő forgó
14 150 Ft

Ez a színes, vidám, vetítős kiságyforgó illik bármelyik gyermekszobába. A dallamoknak köszönhetően a kisgyermek megnyugszik és elalszik.**


Fisher-Price Zenés körforgó, Mackós
15 990 Ft
15 490 Ft

Fisher-Price Zenés körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék. A vidám, pillangójelmezbe öltöztetett mackók körbe-körbe forognak nyugtató dallamok kíséretében, mely álomba ringatja a gyermeket. A játék tetején egy kivetítő található, mely csillagokat vetít a szoba plafonjára, ezt nagyobb korban – a kismackókat levéve – alvófénynek használhatja.


Cotoons Zenélő körforgó, Rózsaszín
16 990 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Snoby Cotoons zenélő körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék, amely rózsaszínes színeivel leginkább a lány babák szobájához illik. 3 altatódallama, természeti hangjai nyugalmat biztosítanak, aranyos pillangó és virágfigurái mozgásukkal pedig elálmosítják gyermekét. A tetején egy formákat kivetítő félgömb található. Ez színes virágformákat varázsol a gyermekszoba falaira.


Tiny Love Magical Night 3 in 1 Zenélő körforgó
27 490 Ft

2 év garancia

A Tiny Love Magical Night 3 in 1 Zenélő körforgója gyermeke korát és igényeit figyelembe véve átalakítható sokoldalú játék és fejlesztő eszköz. A legkisebbeknek a körforgót a kiságyra erősíthetjük, s a lámpaernyő aljára kedves állatfigurákat vetíthetünk. Ahogy gyermekünk növekszik, érzékei is élesebbek lesznek, így nagyobb korban már a falra vagy a mennyezetre is vetíthetünk. Később a körforgó éjjeli lámpává alakítható, mely csillagos égboltot varázsol a kicsik ágya fölé. A játék 3 zenei stílusban 9 különböző dallamot képes lejátszani, melyek fejlesztik a hallást. A hihetetlenül sokoldalú körforgó nem csak rengeteg lehetőségével, de színeivel, figuráival és szinte minden érzékszervet stimuláló funkcióival járul hozzá a gyermek egészséges fejlődéséhez és boldogságához.


Teddies Zenélő plüss körforgó
8 590 Ft

Teddies plüss körforgó kedves, vidám színekkel köti le a kisbabák figyelmét. Kialakításának köszönhetően könnyen a kiságyra rögzíthető. Kellemes, megnyugtató dallamokat játszik.


Fisher-Price Esőerdő Zenélő körforgó
8 890 Ft

Fisher-Price Esőerdő Zenélő körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék. A négy kedves esőerdei állat biztosan megnyugtatja kisbabáját, a kellemes dallamok pedig perceken belül álomba szenderítik. A levehető papagáj külön játékként is szolgálhat, mikor nincs alvásidő. A forgó elősegíti a reflexek és a fókuszálás fejlődését.


Nuk Pool Party Kiságyforgó

Nuk Pool Party Kiságyforgó

Értékelés: 4,5
7 499 Ft

A NUK Pool Party Kiságyforgó célja hogy a kisbabát lekösse, miközben a kiságyban fekszik, valamint segít az elalvásban is. A barátságos kis állatfigurák zenés és mozgó kombinációi éjszaka is vigyáznak a babára, mindemellett a gyerekszoba szép dekorációi is egyben. Egyszerűen szerelhető fel a pici ágyára az állítható pánt segítségével.


Nuk Forest Fun Zenélő körforgó
7 790 Ft

Szórakoztató zenélő körforgó a Nuk-tól, melyen az erdő állatkái táncolnak körbe-körbe. Az aranyos plüssfigurák nagyon szerethetők és jól lekötik a babákat, akiknek eközben fejlődnek az érzékei is. A körforgó univerzálisan rákapcsolható a bútorokra.


Taf Toys Marco Körforgó majommal
19 795 Ft

Taf Toys Marco Körforgó majommal forog, világít és 8 klasszikus dallamot kínál. Elalvás előtt megnyugtatja a kisgyermeket és környezetének megismerésére ösztönzi őt. A kiságyak többségéhez illik. Gyermekek számára születésüktől fogvaalkalmas.


BabyOno Kiságyforgó ROSIE és barátai BabyOno
8 190 Ft
8 090 Ft

Színes kiságy forgó tökéletes a kisbabád számára. A színes játékoknak köszönhetően szórakoztató és érdekes a baba számára. Egyben nyugtatja a babát és fejleszti a gyermek fantáziáját.


Bright Starts Zenélő - Forgó játék
13 699 Ft

Bright Stars Zenélő – Forgó játék már az újszülött kisbabáknak is kiváló szórakozás. A vidám állatkák és a zenélő-forgó játék leköti a figyelmét. A 15 perces üzemmód alatt gyermeke könnyedén álomba szenderül.


Buddy Toys BBT 5020 Forgó körhinta Bee
11 242 Ft

8 690 Ft

Színes, vidám forgó körhinta a kiságy fölé, ami kiválóan illik minden gyerekszobába. A lejátszott dallamok lekötik a kicsi figyelmét és megnyugtatják, hogy mélyen és nyugodtan aludjon. Motor mozgatja, méhecske alakú hordozható lejátszó, levehető csörgő és rágóka.


Candide Lenny zenélő körhinta
16 709 Ft

A Candide zenélő körhinta a Lenny kollekcióból ideális eszköz a baba megnyugtatására. A baba szórakoztatására és a fantáziájának stimulációjára szolgál. A zenélő körhinta lassan forog és álomba ringatja a babát.


Canpol babies Körhinta plüss
13 690 Ft

Plüss körhinta a legkisebb gyerekeknek, akik még egyedül nem mozognak. A játékok mozognak, a melódia megnyugtatja és megkönnyíti az elalvást.


Fehn Ausztrália körforgó

Fehn Ausztrália körforgó

Értékelés: 5
12 390 Ft

FEHN Ausztrália körforgó könnyedén felhívja magára gyermeke figyelmét a kedves plüss játékaival és a középen található tükörrel. A forgó kedves dallamokat játszik mozgás közben, amely az alvást is segítheti. Szinte az összes babaággyal kompatibilis, könnyen összeszerelhető és mosógépben mosható.


Fehn Babylove körforgó
12 190 Ft
+ ingyen szállítás

FEHN Babylove körforgó 5 darab plüss játékkal teszi könnyebbé az alvást és élménytelibbé a játékot. Könnyen összeszerelhető és tisztitható. Szinte az összes tipusú babaággyal kompatibilis.


Fehn Rainbow játék körhinta
10 790 Ft

Fehn Rainbow játék körhinta barna plüss barátaival. A körhinta kellemes dallamokkal, és lassan mozog, amely biztonságosan elaltatja a legnyugtalanabbat is. Plüss szakasz mosható, a mosógépbe. Univerzális tervezés, amely illik a fiúk és a lányok szobájába.


Galt Virág alakú zenélő körforgó
9 699 Ft

Galt Virág alakú zenélő körforgó műanyagból készült, kiságyra rögzíthető, színes virág alakú körforgó játék, mely kedves dallamot játszik, lassan forog és közben álomba ringatja a gyermeket. A „virág szirmain“ állat szimbólumok láthatók. Ezek a játékok nem csak szép dekorációként szolgálnak, amik kellemes légkört idéznek a helyiségbe, hanem a baba vizuális és auditív érzékelését is fejlesztik.


LAMAZE Safari körforgó

LAMAZE Safari körforgó

Értékelés: 4
15 190 Ft

Lamaze Safari körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék. Kellemes dallamai, aranyos figurái könnyedén álomba ringatják kisbabáját. A puha plüss állatok levehetők, hogy gyermeke játszhasson velük.


Playgro 3 az 1-ben Zenélő körforgó
13 199 Ft

Playgro Zenélő Körforgó szinte gyermekével együtt nő. 0 és 5 hónapos kor között zenélő körforgóként használható: a lassan forgó plüssbarátok remekül elszórakoztatják a kis csöppségeket. 5 hónapos kortól a játék éjszakai lámpaként is funkcionálhat, így biztosítva a babák számára a nyugodt éjszakákat. 9 hónapos kortól pedig már maga a baba játszhat a forgójáték levehető plüssfiguráival.


Sun Baby Zenélő körforgó
11 790 Ft

A Sun Baby zenélő körforgó meghitt, békés hangulatot teremt gyermeke számára halk zenéjének, s finom éjszakai fényének köszönhetően. A színes és vidám figurák szórakoztatják a babát, valamint segítenek megnyugtatni és elaltatni a kicsit, emellett vizuális érzékelését is serkentik.


Taf Toys Bagoly Körforgó MP3 lejátszóval
27 135 Ft

Taf Toys Bagoly Körforgó MP3 lejátszóval gyermekek számára születésüktől fogva kb. 6 éves korig használható. Körforgó a legkisebbek számára, a zene, mozgás és fény kombinációját nyújtja. Levehető MP3 lejátszó, melyet nagyobb gyerek is használhat és bárhová magával viheti. A saját zeneszámok átvitelének előnyét hamar megkedveli.


Taf Toys Taf Toys kiságyforgó Kert-21%
13 260 Ft

10 370 Ft

Akció

Csodálatos, zenélő kiságyforgó amely kombinálja a mozgást a klasszikus melódiákkal, így segíti az érzékszervek fejlődését. A gyermek figyelmét felkeltik a forgó játékok. A legtöbb kiságyra felszerelhető


Tiamo Miffy Zenélő körforgó
10 190 Ft

Tiamo Miffy Zenélő körforgó egy egyszerűen fel-és leszerelhető babajáték. Kellemes, hangulatos dallamot játszik a gyermeknek, így segítve őt az elalvásban. Lelógó játékainak és formáinak köszönhetően fejleszti a baba készségeit, felkelti figyelmét.


Tiny Love Sweet Island Dreams Zenélő körforgó
25 190 Ft
+ ingyen szállítás

A Tiny Love zenélő körforgó ágyra és járókára rögzíthető. Háromféle dallamot játszik (Bach, Mozart és természet hangjai) 20 percig, majd automatikusan kikapcsol. A zene hangereje két fokozatban állítható vagy kikapcsolható. Már a baba hazaérkezésének napjától nagy szoltálatot tesz a babaszobában. A Tiny zenélő körforgó éjszakai fénnyel is rendelkezik, mely külön kapcsolható. A forgó része a későbbiekben leszerelhető, így a zene és az éjszakai fény még tovább használható. A pici pihenésekor is segíti érzékeinek és értelmének fejlődését. A Tiny Love körforgó 3 db elemmel működik.


Tiny Love Soothe'n Groove Zenélő körforgó, Princess
27 490 Ft

A Tiny Love Soothe'n Groove Zenélő körforgója egy sokoldalú és hosszútávon szórakoztató játék kislánya számára. Újszülött kortól zenélő körforgóként alkalmazható: a külön babáknak készült hangok nyugtatólag hatnak gyermekünkre. 5 hónapos kortól a játék zenedobozként funkcionálhat, melynek színes gombjai felkeltik a kicsik érdeklődését. A zenedobozra fül szerelhető, így ha gyermekünk járni kezd, magával tudja vinni szórakoztató játékát. A színes kialakítás és a dallamok stimulálják a látást és a hallást, így hozzájárulnak a gyermek egészséges fejlődéséhez.


LAMAZE Zenélő Körforgó-36%

LAMAZE Zenélő Körforgó

Értékelés: 3,5
18 290 Ft

11 660 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Lamaze Zenélő Körforgó meghitt, békés hangulatot teremt gyermeke számára 6 különböző halk zenéjének, kevés éjszakai fényének köszönhetően. A színes és vidám figurák segítenek megnyugtatni és elaltatni a kicsit, emellett pedig serkenti a vizuális érzékelését is.


TOMY Micimackós zenélő körforgó
12 999 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tomy Micimackós zenélő körforgó meghitt, békés hangulatot teremt gyermeke számára halk zenéjének, kevés éjszakai fényének köszönhetően. A színes és vidám figurák segítenek megnyugtatni és elaltatni a kicsit, emellett pedig serkenti a vizuális érzékelését is. A Micimackó figura levehető.


Tiny Love Zenélő és világító körforgó
23 799 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tinylove zenélő és világító körforgó a kiságy fölé könnyedén feltehető. Segít megnyugtatni az álmatlan kisbabát kellemes zenéjével, fényével és aranyos figuráival.


Chipolino Sweets Zenélő forgó - 2015
6 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Chipolino Sweets zenélő körforgóban nem csupán otthon lelheti örömét gyermekünk, hiszen akár utazóágyra is felszerelhetjük. Kedves kis figurákkal és kellemes dallammal válhat a babák kedvencévé,


Mamas&Papas Millie & Boris Zenélő forgó
14 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Millie & Boris Zenélő forgó játék kiváló választás a gyermekeknek egészen újszülött kortól. A kedves kis mackó a négy csillaggal szórakoztatja és megnyugtatja a babákat az alvás előtt.


BABY born for babies Zenélő-forgó játék
11 599 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Baby Born zenélő-forgó játék altatódala megnyugtatja a babákat. Könnyen a kiságyra rögzíthető. A lelógó játékoknak köszönhetően hozzájárul a babák mozgásának, érzékeinek fejlődéséhez.


Candide Zenélő körforgó, Kapucnis medve
16 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Candide zenélő forgó a kisbaba gyermekágya felé szerelve mozgásával stimulálja a gyermek képzeletét, készteti az elálmosodásra. A nyugtató halk zene szó mellett még a legelevenebb kisbabát is hamar álomba ringatja, kedves textil formáival, a Kapucnis medvével a középpontban! Könnyen felszerelhető a baba szobájában az ágya fölé.


Chipolino Zenélő forgó - Bears and Squirrels
6 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Chipolino Zenélő-forgó kellemes altató dallamával, visszafogott színekkel és kedves játékfiguráival elszórakoztat és álomba ringat minden kisbabát. Az állatbarátok kedvence lesz, garantált, hogy élénk színei feldobják a babák és szüleik kedvét is. A baba hallását és látását egyaránt fejleszti. Elem sem szükséges hozzá, csak elég ha felhúzzuk. Bármikor megállíthatjuk a zenét egy gomb segítségével. Újszülött kortól használható.


Chipolino Zenélő, Rezgő és Világító Forgó Utazóágyhoz
5 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Chipolino zenélő-rezgő, világító körforgó kifejezetten utazóágyhoz készült, hogy gyermekünk még könnyebben viselhesse az utazás fáradalmait. Kedves kis firugáival és kellemes dallamával azonnal a babák kedvence lesz! A körforgó nem csak szórakoztatja, hanem fejleszti a baba látását, hallását, valamint a szem- és kézkoordinációt.


Fehn Babylove mini körforgó
9 190 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

FEHN Babylove mini körforgó aranyos figuráival és lágy, bézs színével nyújt örömteli járékot gyermekének. A 3 darab kisebb figura zenél is, amely nyugtató hatással lehet a babára. Könnyen felszerelhető és tisztitható.


Fehn Jungle játék körhinta
10 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

FEHN Jungle játék körhinta illik a a legtöbb kiságyhoz. Plüss játék cserélhető, mosható. Körhinta dallamot játszik, és forog. – Gyerekek számára születéstől számítva ajánlott.


Fehn Safari körforgó, 5 figura
10 999 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Fehn Safari körforgó szinte bármelyik gyermekágyhoz rögzíthető játék, mely segíti kisbabáját az elalvásban. Az aranyos plüssfigurák megnyugtatják gyermekét, a lágy dallamok pedig álomba ringatják. A forgó elősegíti a reflexek és a fokuszálás fejlődését.


Fisher-Price Zenélő körforgó
17 199 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A Fisher Price Zenélő körforgója egy átalakítható, ezáltal hosszútávú játék gyermeke számára. Újszülött korban a kiságyhoz csatlakoztathatjuk az egyszerű körforgót, amelyről kedves állatok lógnak: oroszlán, tigris, béka, majom, pillangók. Ha levesszük a forgó állványt, egy önálló játékot kapunk, melyen egy golyó és egy tükör szórakoztatja gyermekünket. A körforgó zenél, többféle dallam közül választhatunk a vidám dalocskáktól a nyugatató altatókig, így nem csak az ébrenlét vidám óráiban, de a pihentető alvás során is hasznos lehet.


Fisher-Price Zenélő körforgó csillagokkal
13 999 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Fisher Price Zenélő körforgó nyugtató zenéjére hamar álomba szenderül majd a baba. A három választható dallam mellett a megvilágított csillagfények és az annak árnyékában táncoló mackók, tükör és csillagok is a kicsi gyors elalvását segítik. A kiságy vagy a járóka szélére könnyen rögzíthető.


Nattou Arthur&Louis Zenélő körforgó plüssökkel
12 990 Ft

11 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Nattou Arthur&Louis Zenélő körforgó plüssökkel kiságyra rögzíthető, színes körforgó játék, mely kedves dallamot játszik, lassan forog és közben álomba ringatja a gyermeket. A játékon pihe-puha plüss szimbólumok lógnak, melyek moshatók. Ezek a játékok nem csak szép dekorációként szolgálnak, amik kellemes légkört idéznek a helyiségbe, hanem a baba **vizuális és auditív érzékelését is fejlesztik.