Chipolino Owls Zenélő forgó - 2014-21%
6 990 Ft

5 480 Ft

Akció

Chipolino Owls zenélő körforgóban nem csupán otthon lelheti örömét gyermekünk, hiszen akár utazóágyra is felszerelhetjük. Kedves kis figurákkal és kellemes dallammal válhat a babák kedvencévé,


Chipolino Pink Rabbits Zenélő forgó - 2015-41%
7 790 Ft

4 580 Ft

Akció

Chipolino Pink rabbits zenélő körforgóban nem csupán otthon lelheti örömét gyermekünk, hiszen akár utazóágyra is felszerelhetjük. Kedves kis figurákkal és kellemes dallammal válhat a babák kedvencévé,


Cotoons Virágos Zenélő körforgó-15%
16 990 Ft

14 410 Ft

Akció

Cotoons Zenélő körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék, melynek három altatódallama, és a természet hangjai nyugalmat biztosítanak kisbabájának. Aranyos pillangó- és virágfigurái mozgásukkal elálmosítják a babát. A tetején lévő vetítő színes virágformákat varázsol a gyermekszoba falaira.


Fisher-Price Zenés körforgó, Mackós
17 050 Ft

Akció

Fisher-Price Zenés körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék. A vidám, pillangójelmezbe öltöztetett mackók körbe-körbe forognak nyugtató dallamok kíséretében, mely álomba ringatja a gyermeket. A játék tetején egy kivetítő található, mely csillagokat vetít a szoba plafonjára, ezt nagyobb korban – a kismackókat levéve – alvófénynek használhatja.


Cotoons Zenélő körforgó, Rózsaszín-15%
16 990 Ft

14 410 Ft

Akció

Snoby Cotoons zenélő körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék, amely rózsaszínes színeivel leginkább a lány babák szobájához illik. 3 altatódallama, természeti hangjai nyugalmat biztosítanak, aranyos pillangó és virágfigurái mozgásukkal pedig elálmosítják gyermekét. A tetején egy formákat kivetítő félgömb található. Ez színes virágformákat varázsol a gyermekszoba falaira.


Tiny Love Magical Night 3 in 1 Zenélő körforgó
27 490 Ft

2 év garancia

A Tiny Love Magical Night 3 in 1 Zenélő körforgója gyermeke korát és igényeit figyelembe véve átalakítható sokoldalú játék és fejlesztő eszköz. A legkisebbeknek a körforgót a kiságyra erősíthetjük, s a lámpaernyő aljára kedves állatfigurákat vetíthetünk. Ahogy gyermekünk növekszik, érzékei is élesebbek lesznek, így nagyobb korban már a falra vagy a mennyezetre is vetíthetünk. Később a körforgó éjjeli lámpává alakítható, mely csillagos égboltot varázsol a kicsik ágya fölé. A játék 3 zenei stílusban 9 különböző dallamot képes lejátszani, melyek fejlesztik a hallást. A hihetetlenül sokoldalú körforgó nem csak rengeteg lehetőségével, de színeivel, figuráival és szinte minden érzékszervet stimuláló funkcióival járul hozzá a gyermek egészséges fejlődéséhez és boldogságához.


Teddies Zenélő plüss körforgó
8 590 Ft

Teddies plüss körforgó kedves, vidám színekkel köti le a kisbabák figyelmét. Kialakításának köszönhetően könnyen a kiságyra rögzíthető. Kellemes, megnyugtató dallamokat játszik.


Fisher-Price Esőerdő Zenélő körforgó
9 560 Ft

Akció

Fisher-Price Esőerdő Zenélő körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék. A négy kedves esőerdei állat biztosan megnyugtatja kisbabáját, a kellemes dallamok pedig perceken belül álomba szenderítik. A levehető papagáj külön játékként is szolgálhat, mikor nincs alvásidő. A forgó elősegíti a reflexek és a fókuszálás fejlődését.


Nuk Pool Party Kiságyforgó
7 499 Ft

A NUK Pool Party Kiságyforgó célja hogy a kisbabát lekösse, miközben a kiságyban fekszik, valamint segít az elalvásban is. A barátságos kis állatfigurák zenés és mozgó kombinációi éjszaka is vigyáznak a babára, mindemellett a gyerekszoba szép dekorációi is egyben. Egyszerűen szerelhető fel a pici ágyára az állítható pánt segítségével.


Nuk Forest Fun Zenélő körforgó
7 790 Ft

Szórakoztató zenélő körforgó a Nuk-tól, melyen az erdő állatkái táncolnak körbe-körbe. Az aranyos plüssfigurák nagyon szerethetők és jól lekötik a babákat, akiknek eközben fejlődnek az érzékei is. A körforgó univerzálisan rákapcsolható a bútorokra.


Taf Toys Marco Körforgó majommal-20%
19 795 Ft

15 730 Ft

Akció

Taf Toys Marco Körforgó majommal forog, világít és 8 klasszikus dallamot kínál. Elalvás előtt megnyugtatja a kisgyermeket és környezetének megismerésére ösztönzi őt. A kiságyak többségéhez illik. Gyermekek számára születésüktől fogvaalkalmas.


Bright Starts Zenélő - Forgó játék
13 699 Ft

Bright Stars Zenélő – Forgó játék már az újszülött kisbabáknak is kiváló szórakozás. A vidám állatkák és a zenélő-forgó játék leköti a figyelmét. A 15 perces üzemmód alatt gyermeke könnyedén álomba szenderül.


Buddy Toys BBT 5020 Forgó körhinta Bee
11 242 Ft

8 690 Ft

Színes, vidám forgó körhinta a kiságy fölé, ami kiválóan illik minden gyerekszobába. A lejátszott dallamok lekötik a kicsi figyelmét és megnyugtatják, hogy mélyen és nyugodtan aludjon. Motor mozgatja, méhecske alakú hordozható lejátszó, levehető csörgő és rágóka.


Candide Lenny zenélő körhinta
16 709 Ft

A Candide zenélő körhinta a Lenny kollekcióból ideális eszköz a baba megnyugtatására. A baba szórakoztatására és a fantáziájának stimulációjára szolgál. A zenélő körhinta lassan forog és álomba ringatja a babát.


Canpol babies Körhinta plüss
13 690 Ft

Plüss körhinta a legkisebb gyerekeknek, akik még egyedül nem mozognak. A játékok mozognak, a melódia megnyugtatja és megkönnyíti az elalvást.


Fehn Ausztrália körforgó
12 390 Ft

FEHN Ausztrália körforgó könnyedén felhívja magára gyermeke figyelmét a kedves plüss játékaival és a középen található tükörrel. A forgó kedves dallamokat játszik mozgás közben, amely az alvást is segítheti. Szinte az összes babaággyal kompatibilis, könnyen összeszerelhető és mosógépben mosható.


Fehn Babylove körforgó
12 190 Ft

FEHN Babylove körforgó 5 darab plüss játékkal teszi könnyebbé az alvást és élménytelibbé a játékot. Könnyen összeszerelhető és tisztitható. Szinte az összes tipusú babaággyal kompatibilis.


Fehn Majom/Szamár körforgó
9 890 Ft

FEHN majom/szamár körforgó 2 darab plüss majommal és 2 darab plüss szamárral teszi vidámmá a játékot és könnyebbé az alvást gyermeke számára. A középen elhelyezkedő hőlégballon plüss még több örömet ad. Könnyen összeszerelhető és komptabilis szinte az össze babaággyal.


Fehn Rainbow játék körhinta
10 790 Ft

Fehn Rainbow játék körhinta barna plüss barátaival. A körhinta kellemes dallamokkal, és lassan mozog, amely biztonságosan elaltatja a legnyugtalanabbat is. Plüss szakasz mosható, a mosógépbe. Univerzális tervezés, amely illik a fiúk és a lányok szobájába.


Galt Virág alakú zenélő körforgó
9 699 Ft

Galt Virág alakú zenélő körforgó műanyagból készült, kiságyra rögzíthető, színes virág alakú körforgó játék, mely kedves dallamot játszik, lassan forog és közben álomba ringatja a gyermeket. A „virág szirmain“ állat szimbólumok láthatók. Ezek a játékok nem csak szép dekorációként szolgálnak, amik kellemes légkört idéznek a helyiségbe, hanem a baba vizuális és auditív érzékelését is fejlesztik.


LAMAZE Safari körforgó
15 190 Ft

Lamaze Safari körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék. Kellemes dallamai, aranyos figurái könnyedén álomba ringatják kisbabáját. A puha plüss állatok levehetők, hogy gyermeke játszhasson velük.


Playgro 3 az 1-ben Zenélő körforgó
13 199 Ft

Playgro Zenélő Körforgó szinte gyermekével együtt nő. 0 és 5 hónapos kor között zenélő körforgóként használható: a lassan forgó plüssbarátok remekül elszórakoztatják a kis csöppségeket. 5 hónapos kortól a játék éjszakai lámpaként is funkcionálhat, így biztosítva a babák számára a nyugodt éjszakákat. 9 hónapos kortól pedig már maga a baba játszhat a forgójáték levehető plüssfiguráival.


Sun Baby Zenélő körforgó
11 790 Ft

A Sun Baby zenélő körforgó meghitt, békés hangulatot teremt gyermeke számára halk zenéjének, s finom éjszakai fényének köszönhetően. A színes és vidám figurák szórakoztatják a babát, valamint segítenek megnyugtatni és elaltatni a kicsit, emellett vizuális érzékelését is serkentik.


Sun Baby Zenélő körforgó mackókkal
5 390 Ft

Sun Baby Körforgó egy színes, mackós, zenélő és világító babajáték, mely megnyugtatja, leköti és elaltatja a babát. A színes, puha plüss figurák lefoglalják a gyermeket, a kellemes nyugtató dallamnak köszönhetően pedig lassan álomba szenderül. Emellett a játék fejleszti a gyermek látását és hallását, valamint szem- és kézkoordinációját is. Az univerzális kialakítású rögzítőrendszerrel könnyedén csatlakoztatható a legtöbb kiságyhoz.


Taf Toys Bagoly Körforgó MP3 lejátszóval
27 135 Ft

Taf Toys Bagoly Körforgó MP3 lejátszóval gyermekek számára születésüktől fogva kb. 6 éves korig használható. Körforgó a legkisebbek számára, a zene, mozgás és fény kombinációját nyújtja. Levehető MP3 lejátszó, melyet nagyobb gyerek is használhat és bárhová magával viheti. A saját zeneszámok átvitelének előnyét hamar megkedveli.


Taf Toys Taf Toys kiságyforgó Kert
13 260 Ft

10 390 Ft

Csodálatos, zenélő kiságyforgó amely kombinálja a mozgást a klasszikus melódiákkal, így segíti az érzékszervek fejlődését. A gyermek figyelmét felkeltik a forgó játékok. A legtöbb kiságyra felszerelhető


Tiamo Miffy Zenélő körforgó
10 190 Ft

Tiamo Miffy Zenélő körforgó egy egyszerűen fel-és leszerelhető babajáték. Kellemes, hangulatos dallamot játszik a gyermeknek, így segítve őt az elalvásban. Lelógó játékainak és formáinak köszönhetően fejleszti a baba készségeit, felkelti figyelmét.


Tiny Love Sweet Island Dreams Zenélő körforgó
25 190 Ft

A Tiny Love zenélő körforgó ágyra és járókára rögzíthető. Háromféle dallamot játszik (Bach, Mozart és természet hangjai) 20 percig, majd automatikusan kikapcsol. A zene hangereje két fokozatban állítható vagy kikapcsolható. Már a baba hazaérkezésének napjától nagy szoltálatot tesz a babaszobában. A Tiny zenélő körforgó éjszakai fénnyel is rendelkezik, mely külön kapcsolható. A forgó része a későbbiekben leszerelhető, így a zene és az éjszakai fény még tovább használható. A pici pihenésekor is segíti érzékeinek és értelmének fejlődését. A Tiny Love körforgó 3 db elemmel működik.


Tiny Love Soothe'n Groove Zenélő körforgó, Princess
27 490 Ft

A Tiny Love Soothe'n Groove Zenélő körforgója egy sokoldalú és hosszútávon szórakoztató játék kislánya számára. Újszülött kortól zenélő körforgóként alkalmazható: a külön babáknak készült hangok nyugtatólag hatnak gyermekünkre. 5 hónapos kortól a játék zenedobozként funkcionálhat, melynek színes gombjai felkeltik a kicsik érdeklődését. A zenedobozra fül szerelhető, így ha gyermekünk járni kezd, magával tudja vinni szórakoztató játékát. A színes kialakítás és a dallamok stimulálják a látást és a hallást, így hozzájárulnak a gyermek egészséges fejlődéséhez.


CAM Körhinta ágyra Cullami
9 890 Ft

Zenélő Cullami körhinta ágyra aranyos plüss játékokkal a gyerekek kíváncsiságának felkeltésére. A kicsiket figyelmét biztos leköti majd az érdekes tükör.


LAMAZE Zenélő Körforgó
18 290 Ft

Lamaze Zenélő Körforgó meghitt, békés hangulatot teremt gyermeke számára 6 különböző halk zenéjének, kevés éjszakai fényének köszönhetően. A színes és vidám figurák segítenek megnyugtatni és elaltatni a kicsit, emellett pedig serkenti a vizuális érzékelését is.


TOMY Micimackós zenélő körforgó
12 999 Ft

Tomy Micimackós zenélő körforgó meghitt, békés hangulatot teremt gyermeke számára halk zenéjének, kevés éjszakai fényének köszönhetően. A színes és vidám figurák segítenek megnyugtatni és elaltatni a kicsit, emellett pedig serkenti a vizuális érzékelését is. A Micimackó figura levehető.


Chipolino Sweets Zenélő forgó - 2015
6 990 Ft

Chipolino Sweets zenélő körforgóban nem csupán otthon lelheti örömét gyermekünk, hiszen akár utazóágyra is felszerelhetjük. Kedves kis figurákkal és kellemes dallammal válhat a babák kedvencévé,


Mamas&Papas Millie & Boris Zenélő forgó
14 790 Ft

Millie & Boris Zenélő forgó játék kiváló választás a gyermekeknek egészen újszülött kortól. A kedves kis mackó a négy csillaggal szórakoztatja és megnyugtatja a babákat az alvás előtt.


BabyOno Kiságyforgó ROSIE és barátai BabyOno
8 190 Ft
8 090 Ft

Színes kiságy forgó tökéletes a kisbabád számára. A színes játékoknak köszönhetően szórakoztató és érdekes a baba számára. Egyben nyugtatja a babát és fejleszti a gyermek fantáziáját.


Candide Zenélő körforgó, Kapucnis medve
16 490 Ft

Candide zenélő forgó a kisbaba gyermekágya felé szerelve mozgásával stimulálja a gyermek képzeletét, készteti az elálmosodásra. A nyugtató halk zene szó mellett még a legelevenebb kisbabát is hamar álomba ringatja, kedves textil formáival, a Kapucnis medvével a középpontban! Könnyen felszerelhető a baba szobájában az ágya fölé.


Chipolino Candy Bear Zenélő körforgó
6 990 Ft

Chipolino Candy Bear Körforgó egy elem nélkül használható, felhúzós zenélő gyermekjáték. Univerzális rögzítőjének köszönhetően kiságyra és utazóágyra is könnyen felszerelhető. A lelógó plüssjátékok levehetőek és moshatóak, az egész körforgó 100%-ig biztonságos anyagokból készült.


Chipolino Zenélő forgó - Bears and Squirrels
6 990 Ft

Chipolino Zenélő-forgó kellemes altató dallamával, visszafogott színekkel és kedves játékfiguráival elszórakoztat és álomba ringat minden kisbabát. Az állatbarátok kedvence lesz, garantált, hogy élénk színei feldobják a babák és szüleik kedvét is. A baba hallását és látását egyaránt fejleszti. Elem sem szükséges hozzá, csak elég ha felhúzzuk. Bármikor megállíthatjuk a zenét egy gomb segítségével. Újszülött kortól használható.


Fehn Babylove mini körforgó
9 190 Ft

FEHN Babylove mini körforgó aranyos figuráival és lágy, bézs színével nyújt örömteli járékot gyermekének. A 3 darab kisebb figura zenél is, amely nyugtató hatással lehet a babára. Könnyen felszerelhető és tisztitható.


Skip hop Utazó utazó körforgó
12 890 Ft

SKIP HOP utazó körforgó könnyen rögzíthető a kiságyra, babakocsira vagy akár autósülésre is. Aranyos plüss figurái és kellemes dallamai szebbé teszik a játék pillanatait és könnyebbbé az alvást gyermeke számára.


Smoby Cotoons Zenélő körhinta 2 az 1-ben
12 462 Ft

10 590 Ft

Cotoons 2 az 1-ben zenélő körhinta három baglyocskával és hangérzékelővel a távolról történő irányításhoz. A lágy, színét változtató fény a falra pillangó és virág motívumokat vetít. A 2 az 1-ben Cotoons körhintának köszönhetően, a gyermeked mindig szépeket fog álmodni!


Tiny Love SOOTHE 'N GROOVE körforgó
21 990 Ft

Tiny Love SOOTHE 'N GROOVE körforgó aranyos plüssjátékokkal és lány zenével segíti az alvást és teszi szebbé a játék pillanatait. A leválaszható zenedoboz praktikussá teszi a játékot. Könnyen összeszerelhető és szinte az összes babággyal kompatibilis.


Tiny Love TINY PRINCESS Zenélő kiságyforgó
18 500 Ft

9 999 Ft

A Tiny Love Princess egy éjszakai fénnyel ellátott zenélő körforgó, mely a baba növekedésével egy hordozható, zenélő játékká alakítható! A kiságyforgón három vidám és kellemes színű állatocska helyezkedik el, melyeket forgás közben a forgó felső részén elhelyezett lámpák világítanak meg, így az állatkák a sötétben is láthatóak maradnak. A körforgó (alig észrevehető) hangfalaiból klasszikus altatódalok, mint például a természet hangjai, vagy világslágerek is segítik a kisgyermek elalvását, pihenését, majd 40 percnyi hosszan. A kicsi növekedtével saját maga is tudja majd változtatni a dallamokat: a kívánt világító gomb, vagy a nagyméretű éjszakai fény megnyomásával. A körforgó két üzemmódba is kapcsolható: vagy csak zenél, vagy zenél és világít egyszerre. A baba növekedésével párhuzamosan a forgó rész eltávolítható, így a gyermek egy könnyen megfogható hordozófüllel ellátott zenélő és világító játékot vihet magával bárhová. Kiváló hosszútávú választás, bármilyen korú kisgyermekünket is lepjük meg vele!