tulup.hu Mágneses hűtőmatrica Tavaszi virágok 60x190 cm

tulup.hu Mágneses hűtőmatrica Tavaszi virágok 60x190 cm

Száma: 40214752
Közvetlenül partnerünktől
Mágneses burkolatok Tavaszi virágok mintával bármely konyhának egyedi díszítést kölcsönöznek További információ
21 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.4.23 - 2024.4.25 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40214752

Leírás

Mágneses burkolatok Tavaszi virágok mintával bármely konyhának egyedi díszítést kölcsönöznek. A díszítés alkalmazása mágneses matrica formájában egy érdekes és olcsó alternatíva a háztartási készülékek felújításával vagy cseréjével szemben. Tökéletesen elfedi a hűtőszekrény felületén található hiányosságokat, például karcolásokat, bemélyedéseket, vagy apró horpadásokat. Ha a hűtőszekrény e díszítése mellet dönt, az egész konyhának érdekes jellege-t ad. Ha a hűtőszekrénye gondot okoz olcsón felfrissítheti, kiválasztva kedvenc mintáját.

 

Leírás:

Anyaga: Mágneses szőnyeg nagy tartóerővel.
Szőnyeg vastagság: 1 mm
Választható méretek: 60 × 180 cm, 60 × 190 cm, 60 × 205 cm, 70 × 190 cm. A nem szabványos méretekkel kapcsolatban érdeklődjön az Ügyfélszolgálati Irodánál.
Összeszerelés: Az összeszerelés abból áll, hogy a szőnyeget a hűtőszekrény ajtajának felületéhez kell helyezni. A szétszerelés nem hagy nyomot.
Alkalmazási hőmérséklet tartomány: –30 C és +60 C között.
Összeszerelés előtt: A szőnyeget feltekerve küldjük. Felhordás előtt hajtsa ki, és várja meg, amíg kiegyenesedik, hogy biztosan jól tapadjon a hűtőszekrényhez.

Digitális nyomtatás:

Nagy felbontású nyomtatás, ellenáll az elszíneződésnek, kopásnak és UV sugárzásnak. A késztermék árnyalatai kismértékben eltérhetnek a vizualizációtól a monitor kalibrációja, amelyen a tételeket nézik, a nyomdagép és a felhasznált tinta típusa miatt – az árnyalatok enyhe eltérése nem ok panaszra.

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.