Xiaomi Mi Action Camera Holding Platform kézi stabilizátor 17241

Xiaomi Mi Action Camera Holding Platform kézi stabilizátor 17241

Száma: 1232499
Mi Action Camera Holding Platform alumíniumötvözetből készült CNC technológiával készült nagyban növeli a PTZ merevségét és stabilitását . Ez stabil és sima képeket biztosít mozgás közben. További információ
43 290 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1232499

Leírás

Mi Action Camera Holding Platform alumíniumötvözetből készült CNC technológiával készült nagyban növeli a PTZ merevségét és stabilitását. Ez stabil és sima képeket biztosít mozgás közben.

Használd bárhol

A mindennapi életben egyenletes és egyenletes felvételt készíthetsz, túrázhatsz, lovagolhatsz és más forgatókönyveket is készíthetsz.

A rögzítési folyamat egyszerűsítése

Mi Action Camera Holding platform támogatja a felvételi módokat függőleges, felfüggesztett, oldalsó, fényes stb.

Kényelmes tapintási érzés, amely alkalmas a használatra

A kézstabilizátor egyszerűen ujjmozdulattal szabályozható, így még hosszabb használat esetén sem fogsz elfáradni.

Hatalmas 5000 mAh-os akkumulátor

A Mi Action Camera Holding Platform az 5000 mAh-s akkumulátorának köszönhetően akár 8 órát is képes működni és képes tölteni Mi Action Camera 4K eszközödet.

Egyszerű rögzítés

Mi Action Camera Holding platform egy szabványos rögzített gyűrűvel, például egy kerékpár kormányára helyezhető el, amely támogatja a különböző jeleneteket a legigényesebb fotózási és felvételi igények kielégítésére.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.