Felix Sensations kacsahúsos-spenótos macskaeledel - 20 x 100 g
4 990 Ft

3 290 Ft

Felix Sensations egy aszpikos, spenótos macskaeledel kacsahússal. Kiváló minőségű anyagokból készül, esszenciális Omega 6 zsírsavakkal, ásványi anyagokkal, vitaminokkal. 20 darab alutasakos termék egyenként 100 grammos mennyiséggel.


Kitekat Ínyenc menü, 4 x (12 x 100g)
5 990 Ft

5 490 Ft

Kitekat név egybeforrt a minőséggel az ínycsiklandó ízekkel és az egészséges és gyönyörű cicákkal. Az ínyenc menü négyféle hússal minden tápanyagot és vitamint tartalmaz amire a macskáknak szükségük van. Az egészséges, energikus és vidám házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal garantáltan meghálálja a törődést.


Kitekat Menu Macskaeledel, 4 húsos, 4x (12x100g)
5 990 Ft

5 490 Ft

Kitekat 4 húsos macskaeledel felnőtt macskáknak speciális recept alapján készült a legkiválóbb alapanyagokból. A csomagban kacsa, pulyka, borjú valamint nyúl ízesítésű eledeleket találunk, melyek alutasakos csomagolásukban garantáltan megőrzik frissességüket. A tartósítószer, színezék és ízfokozó mentes összetevők biztosítják macskánk egészségét, a zamatos házias mártásba áztatott húsok ízvilága pedig a legválogatósabb kiskedvencek igényeit is kielégítik.


Kitekat Mix Menü - 24 db alutasakos macskaeledel szettben
3 990 Ft

3 490 Ft

Kitekat Mix menü 24 praktikus csomag felnőtt macskaeledelből áll. Minden csomag válogatott húsokból készült, finom aszpikos mártásban tálalva, melynek kedvence nem fog tudni ellenállni! A 24 db-os csomag része 6 zacskó csirkés, 6 zacskó marhás, 6 zacskó lazacos, és 6 zacskó kacsahúsos ízesítésű macskaeledel.


Propesko 4 húsos macskaeledel menü (12 x 4 x 100 g)
4 990 Ft

Propesko 4 húsos macskaeledel menü gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára .A húsos menü nem csak ízletes, hanem a szükséges tápanyogokat is tartalmazza. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Propesko Csirke+marha+nyúl+lazac Macskaeledel, 4 x (12x100) g
4 990 Ft

Propesko csirke, marha, nyúl, lazac macskaeledel gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára. A húsos menü nem csak ízletes, hanem a szükséges tápanyogokat is tartalmazza. A négyféle ízesítésnek köszönhetően változatos étrendet biztosíthatunk kedvencünknek. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Propesko Húsos macskaeledel menü 13 x (4 x 100 g)
5 590 Ft

Propesko húsos menü macskaeledel gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára.A lazacos, garnélás, csirkés és marhahúsos falatok nem csak ízletesek, hanem a megfeleő tápanyagokat is biztosítják a macskája számára. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Propesko Húsos macskaeledel menü 13 x (4 x 100 g)
5 590 Ft

Propesko húsos menü macskaeledel gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára.A csirkés, májas, bárányhúsos falatok nem csak ízletesek, hanem a megfeleő tápanyagokat is biztosítják a macskája számára. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Felix Fantastic csirkés macskaeledel - 20 x 100 g
4 990 Ft

3 290 Ft

A Purina Felix macskaeledelek puha húsos falatkák zamatos aszpikban, melynek cicád nem tud majd ellenállni. A Purina FELIX Fantastic csirke ízesítésű macskaeledel mindenféle tápanyagot biztosít, amire cicájának szüksége van. Ez a vitamindús, egészséges eledel gondoskodik , hogy macskája mindig energikus és vidám legyen. Alutasakos csomagolásának köszönhetően a fantasztikus, finom íze sokáig megmarad.


Felix Fantastic Junior Multipack csirkés-lazacos macskaeledel - 10 x (4 x 100 g)
7 990 Ft

5 390 Ft

Purina Felix Fantastic Junior Csirke+Lazac alutasakos macskaeledel kiváló választás minden olyan gazdi számára, akinek fontos kiscicájának egészsége és jókedve! A macskaeledel kifejezetten kölyökmacskák számára 1 éves korig. Egy csomagban 2 csirkés, 2 lazacos ízesítésű macskaeledel van.


Felix Fantastic Junior csirkés macskaeledel - 20 x 100 g
5 290 Ft

3 490 Ft

Felix Fantastic Junior a Purina cég egyik legnépszerűbb terméke. Ez az alutasakos eledel minden szükséges tápanyagot tartalmaz, melyre cicájának szüksége van a megfelelő növekedéshez. Zamatos aszpikban puha húsos falatkák találhatóak, melyet minden cicus azonnal imádni fog! Ez az étel olyan zamatos, és tápláló hogy minden macska azonnal beleszeret! Tökéletes választás azoknak a gazdiknak akiknek fontos, hogy kedvencük minden tápanyagot megkapjon, és hogy emellett az étele zamatos és finom is legyen!


Felix Fantastic lazacos macskaeledel - 20 x 100 g
4 990 Ft

3 290 Ft

Felix Fantastic a Purina cég egyik legnépszerűbb terméke. Ez az alutasakos eledel minden szükséges tápanyagot tartalmaz, melyre cicájának szüksége van. Zamatos aszpikban puha húsos falatkák találhatóak, melyet minden cicus azonnal imádni fog! Ez az étel olyan zamatos, és tápláló hogy minden macska azonnal beleszeret! Tökéletes választás azoknak a gazdiknak akiknek fontos, hogy kedvencük minden tápanyagot megkapjon, és hogy emellett az étele zamatos és finom is legyen!


Felix Fantastic marhahúsos macskaeledel - 20 x100 g
4 990 Ft

3 290 Ft

Felix Fantastic a Purina cég egyik legnépszerűbb terméke. Ez az alutasakos eledel minden szükséges tápanyagot tartalmaz, melyre cicájának szüksége van. Zamatos aszpikban puha húsos falatkák találhatóak, melyet minden cicus azonnal imádni fog. Ez az étel olyan zamatos, és tápláló hogy minden macska azonnal beleszeret. Tökéletes választás azoknak a gazdiknak akiknek fontos, hogy kedvencük minden tápanyagot megkapjon, és hogy emellett az étele zamatos és finom is legyen.


Felix Multipack halas lakoma macskaeledel - 6 x (12 x 100 g)
11 490 Ft

Purina Felix név maga a minőség, az ínycsiklandó ízeken és finom illatokon kívül, egészséges, életerős és vidám cicák százai szolgálnak példaként arra, hogy miért is érdemes Felix Fantastic termékeket adni házikedvencünknek. A Felix Fantastic Halas Multipack minden tápanyagot és vitamint tartalmaz amire a macskáknak csak szükségük lehet. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.


Gourmet Perle Multipack 12x(4x85g)
8 490 Ft

7 990 Ft

Purina Gourmet név egyet jelent az ínycsiklandó ízekkel, finom illatokkal és egészséges, életerős, vidám cicákkal. A Gourmet Perle Multipack Classic II négyféle hússal és különlegesen finom ízekkel minden tápanyagot és vitamint tartalmaz amire a macskáknak csak szükségük lehet. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.


Gourmet Perle Multipack duo 12 x (4x85g)
11 990 Ft

8 290 Ft

Purina Gourmet név egyet jelent az ínycsiklandó ízekkel, finom illatokkal és egészséges, életerős, vidám cicákkal. A Gourmet Perle Multipack duo négyféle hússal és különlegesen finom ízekkel minden tápanyagot és vitamint tartalmaz amire a macskáknak csak szükségük lehet. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja majd meg a finom falatokat és a törődést.


Gourmet Perle multipack Classic I. Macskaeledel, 12 x (4 x 85 g)
7 990 Ft

Purina Gourmet név egyet jelent az ínycsiklandó ízekkel, finom illatokkal és egészséges, életerős, vidám cicákkal. A Gourmet Perle multipack Classic macskaeledel grillezett darabokkal, felnőtt macskák számára. Négy féle hússal és különlegesen finom ízekkel. Minden tápanyagot és vitamint tartalmaz, amire a macskáknak csak szükségük lehet. Az egészséges és energikus házikedvencünk a sok-sok vidám pillanattal hálálja meg a finom falatokat és a törődést.


Royal Canin Intense Beauty Macskaeledel, 12 x 85 g
5 990 Ft

4 290 Ft

A Royal Canin az egyik, mondhatni legnépszerûbb azon eledelek közül, amelyeket a macskák szívesen fogyasztanak. A menüben fõként olyan finomságok találhatóak, amelyekkel csökkenthetjük cicusaink kalória bevitelét és emellett vitaminokat is tartalmaz, amik elengedhetetlenek, hiszen ezek hozzájárulnak a kis macskák egészségéhez és megfelelõ fejlõdéséhez. Az étel nem tartalmaz mesterséges színezékeket, tartósítószereket.


Royal Canin Kitten Instinctive Macskaeledel, 12 x 85 g
5 990 Ft

4 290 Ft

Teljesértékű eledel, mely fényes szőrzetet biztosít a magas omega 6 és 3 zsírsavaknak köszönhetően. Jótékony hatásának köszönhetően helyreállítja a macska szőrének selymességét és puhaságát, illetve fenntartja az egészséges állapotot. A 4 és 12 hónap közötti kismacskák számára elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű energiabevitel, hogy egészségesek legyenek, ezért ez az eledel olyan összetevőket tartalmaz, amelyek biztosítják a kis kedvencek számára a szükséges energiaforrást.


Felix Sensations Jellies Aszpikos Macskaeledel, 24x100 g
4 990 Ft

3 390 Ft

Sensations Jellies Aszpikos Macskaeledel egyedi receptúra szerint készült, ízletes aszpikkal, ínyenc macskák számára. A négyféle omlós hús és az illatos aszpik garantáltan kielégíti kis kedvence igényeit. A méltán híres Felix macskaeledel tartalmaz mindent, amire macskájának szüksége van ahhoz, hogy életerős és egészséges maradjon.


Sheba Select Slices in Gravy Macskaeledel válogatás, 4 x (12x85g)
7 409 Ft

6 990 Ft

Sheba Select Slices in Gravy felnőtt macskáknak speciális recept alapján készült prémium macskaeledel válogatás, a legkiválóbb alapanyagokból. A csomagban marha, csirke, pulyka, valamint bárány ízesítésű eledeleket találunk, melyek alutasakos csomagolásukban garantáltan megőrzik frissességüket. A tartósítószer, színezék és ízfokozó mentes összetevők biztosítják macskánk egészségét, a zamatos mártásba áztatott húsok ízvilága pedig a legválogatósabb kiskedvencek igényeit is kielégítik.


Sheba Selection Alutasakos macskaeledel csirkehússal, 12 x 85 g
2 618 Ft

2 190 Ft

Sheba SELECTION alutasakos macskaeledel válogatott csirkehúsból készült felnőtt macskáknak. Szaftos, puha falatkáit az ön cicája is garantáltan imádni fogja, és dorombolással fogja meghálálni kedvességét. A Sheba márka globálisan is sikeres, prémium minőségű macskaeledeleket készítenek, a házikedvencek igényeit figyelembe véve. A csomag 12 db 85 g-os tasakot tartalmaz.


Whiskas Alutasakos macskaeledel, 4 x ( 12 x 100g)
6 990 Ft

5 990 Ft

Whiskas név egybeforrt a minőséggel, megbízhatósággal és a szép és gyönyörű cicákkal. Az alutasakos macskaeledel, négyféle hússal minden tápanyagot és vitamint tartalmaz amikre a macskáknak szükségük van. Az ínycsiklandó illatok mellett egészséges, energikus és vidám házikedvencünk garantáltan meghálálja a törődést.


Whiskas BONUS Macskaeledel baromfihússal, 24 csomag
4 990 Ft

3 590 Ft

Whiskas BONUS válogatás négyféle ízesítésben tartalmaz macskaeledeleket. 6 csomag csirkés, 6 csomag kacsahúsos, 6 csomag baromfihúsos, 6 csomag pulykahúsos. Gondosan összeválogatott alapanyagai garantálják azokat a tápanyagokat, melyekre a felnőtt cicáknak szüksége van. Minden csomag 100 gramm ételt tartalmaz.


Whiskas BONUS Macskaeledel válogatás, 24 csomag
4 990 Ft

3 590 Ft

Whiskas BONUS válogatás négyféle ízesítésben tartalmaz macskaeledeleket: 6 csomag csirkés és zöldborsós, 6 csomag marhahúsos, 6 csomag pulykás, 6 csomag bárányos-sárgarépás. Gondosan összeválogatott alapanyagai garantálják azokat a tápanyagokat, melyekre a felnőtt cicáknak szüksége van. Minden csomag 100 gramm ételt tartalmaz.


Whiskas Bónusz menü macskaeledel, 4x (12x100 g)
6 990 Ft

5 990 Ft

Whiskas Bónusz menü macskaeledel gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára.A gondosan elkészített étel minden fontos ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, ami a macska egészségéhez hozzájárul. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Whiskas Szárnyas Válogatás 48 x 100 g
6 990 Ft

5 990 Ft

Whiskas alutasakos eledelek a világon a legismertebb és legkedveltebb eledelek között tartható számon. Jól ismert kiváló minőségük, és tápanyag tartalmuk. Ebben a válogatásban különféle baromfihúsos falatkák találhatóak ínycsiklandó és zamatos aszpikban, amit a cicák első pillanattól imádni fognak. Minden szükséges tápanyagot tartalmaznak melyekre macskáknak szüksége van ahhoz, hogy egészséges, vidám és gyönyörű legyen. A legkitűnőbb választás azoknak a gazdiknak akiknek fontos cicájuk egészsége, és az hogy kedvence olyan eledel fogyasszon amit mindennél jobban szeret.


Brit Premium Cat Pouches Macskaeledel, tőkehal ízű, 24x100g
4 199 Ft

3 290 Ft

tőkehal ízesítésű Brit Premium macskaeledel tökéletes választás az ínyenc felnőtt cicák igényeinek kielégítéséhez. Válogatott alapanyagai biztosítják kedvenceink számára az egészséges életmódot és a jó közérzetet. A rendkívül szaftos és ízes falatok hosszú párolási folyamaton estek át, így megőrzik eredeti zamatukat. Az alutasakos csomagolás garantálja, hogy az első falat ugyanolyan ízletes lesz, mint az utolsó.


Felix Sensation bárány-makréla-hering-pulya macskaeledel - 6 x (12 x 100 g)
11 490 Ft

Felix Sensation egy kiváló minőségű, nedves macskaeledel egyedi receptúra szerint. Ízletes és omlós hús- és halvariációkat tartalmaz finom aszpikban, praktikus 100g-os tasakokban. Előállításához kizárólag ellenőrzött minőségű, emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőket használnak fel. Az ár 6 darab 12 × 100g-os csomagra vonatkozik bárány, makréla, hering és pulyka ízekben.