La Chévre Regeneráló nappali krém (Mennyiség 50 g)

La Chévre Regeneráló nappali krém (Mennyiség 50 g)

Száma: 100002633119
Közvetlenül partnerünktől
Regenerálja és megnyugtatja az érzékeny és száraz bőrt. Annak a ténynek köszönhetően, hogy nagyobb mennyiségű folyékony viaszt tartalmaz, hatékony védőfóliát hoz létre a bőrön, amely védi azt a környezet káros hatásaitól és a kiszáradástól. A krém az érett, száraz bőr mindennapi kezelésére szolgál. További információ
Érvényes:
22:29:08
6 150 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
4 810 Ft
-21%
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.10.22 - 2021.10.25 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100002633119

Leírás

Regenerálja és megnyugtatja az érzékeny és száraz bőrt. Annak a ténynek köszönhetően, hogy nagyobb mennyiségű folyékony viaszt tartalmaz, hatékony védőfóliát hoz létre a bőrön, amely védi azt a környezet káros hatásaitól és a kiszáradástól. A krém az érett, száraz bőr mindennapi kezelésére szolgál.

Aktív anyagok:

  • vaj kecsketejből – jótékony hatással van a bőrre, amit táplál, hidratál és puhít,
  • tejsavó kecsketejből – elnyomhatja még a nagyon tartós bőrbetegségeket is, semlegesíti a bőr pH-értékét, ugyanakkor védi a bőrt az UV sugárzástól.

Hatásai:

  • regenerálja és megnyugtatja az érzékeny és száraz bőrt,
  • Annak a ténynek köszönhetően, hogy nagyobb mennyiségű folyékony viaszt tartalmaz, hatékony védőfóliát hoz létre a bőrön, amely védi azt a környezet káros hatásaitól és a kiszáradástól.

Előnyei:

  • a termék több mint 80%-ban „szerves“ alapanyagot tartalmaz hozzáadott vegyi tartósítószer vagy emulgeálószer nélkül,
  • Annak a ténynek köszönhetően, hogy nagyobb mennyiségű folyékony viaszt tartalmaz, hatékony védőfóliát hoz létre a bőrön, amely védi azt a környezet káros hatásaitól és a kiszáradástól.
Hogyan kell használni:

Minden reggel vigye fel a tökéletesen megtisztított arcbőrre.

spotlámpák:

Javasoljuk kombinálni a La Chévre további termékeivel.

Kínálatunkban megtalálhatja ugyanazon gyártó Le Chaton márkáját is.

figyelmeztetés:

A forgalmazó ajánlásai és figyelmeztetései: Az adagolót addig kell nyomni, amíg a légzseb ki nem oldódik. Ha normál adagolással nem tudja felszabadítani az adagoló légzsákját, a termék alján egy kis lyuk van, amellyel a légzseb felszabadítását felgyorsíthatja. Fűzzön át például egy hosszú tűt (a tompa részével) a furaton keresztül, majd nyomja meg a csúsztatható aljat. Ez gyorsabban oldja fel a légzsákot, ezután pedig az adagolónak a szokásos módon kell működnie.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.