CeraVe Tisztító lágyító emulzió normál és száraz bőrre SA Smoothing Cleanser (Mennyiség 236 ml)

CeraVe Tisztító lágyító emulzió normál és száraz bőrre SA Smoothing Cleanser (Mennyiség 236 ml)

Száma: 7987033
Közvetlenül partnerünktől
Zavarja a durva, száraz, egyenetlen felületű bőr? A CeraVe a lágyító tisztító emulzió megbízhatóan segít ebben a küzdelemben. Friss gél formájú, amely alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és gyönyörűen puhítja és kisimítja a bőrt. A bónusz a hipoallergén összetétele parfüm nélkül. További információ
4 800 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2024.2.27 - 2024.2.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7987033

Leírás

Zavarja a durva, száraz, egyenetlen felületű bőr? A CeraVe a lágyító tisztító emulzió megbízhatóan segít ebben a küzdelemben. Friss gél formájú, amely alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és gyönyörűen puhítja és kisimítja a bőrt. A bónusz a hipoallergén összetétele parfüm nélkül.

:

Vigye fel az előzetesen megnedvesített bőrre és finoman masszírozza be, majd alaposan öblítse le. Kerülje a szem környékét.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.