Estée Lauder Ránctalanító feszesítő szérum Perfectionist CP+R (Wrinkle Lifting/Firming Serum) (Mennyiség 50 ml)

Estée Lauder Ránctalanító feszesítő szérum Perfectionist CP+R (Wrinkle Lifting/Firming Serum) (Mennyiség 50 ml)

Száma: 7487093
Közvetlenül partnerünktől
Ébressze fel bőrét a finom vonalak láthatóbb csökkenésével és a kifejezettebb ráncokkal! Az új Perfectionist CP + R szérum forradalmi kutatások eredménye a kozmetika területén. További információ
50 900 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2024.6.05 - 2024.6.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7487093

Leírás

Ébressze fel bőrét a finom vonalak láthatóbb csökkenésével és a kifejezettebb ráncokkal! Az új Perfectionist CP + R szérum forradalmi kutatások eredménye a kozmetika területén. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a saját kollagéntermelésének támogatásához és fenntartásához szükséges energia az életkor előrehaladtával radikálisan csökken. Ennek eredményeként a bőrből hiányzik az erő, hogy reagáljon az öregedési folyamatra, és ráncok kezdenek kialakulni rajta. A ráncok elleni küzdelem képességének helyreállításához gondoskodni kell a sejtek energiájának helyreállításáról. És pontosan ebben segít a Perfectionist CP + R! Gyorsan, hatékonyan és jelentősen.

Aktív anyagok:

  • CPR-75 technológia – fokozatosan kisimítja a meglévő ráncokat és segít az újak megjelenésében.

Hatásai:

  • serkenti a kollagén és más támogató fehérjék (laminin, fibronektin) termelését, amelyek erősítik a bőrt és csökkentik a ráncokat.

Eredmények:

  • az első nap – közvetlenül az alkalmazás után a finomabb ráncok kisimulnak, a bőr bársonyosan puha, világosodik és friss,
  • az első hét – még a mélyebb ráncok is eltűnnek, helyreáll a kollagén és más fehérjék természetes termelésének képessége, a bőr feszesebb és rugalmasabb,
  • első hónap – a klinikai vizsgálatok a ráncok drámai csökkenését és az újak elleni védelmet mutatják, a bőr sokkal fiatalosabbnak tűnik, táplált, sima és feszes, meghatározzák az arc kontúrjait.
Hogyan kell használni:

A Perfectionist CP + R szérumot naponta vigye fel a bőrre a krém felvitele előtt. Különös figyelmet fordítva a ráncokra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.