Lean-toys Rendőrségi mentőautó csecsemőautó készlet 4el

Lean-toys Rendőrségi mentőautó csecsemőautó készlet 4el

Száma: 32387012
Közvetlenül partnerünktől
Rendőrségi mentőautó készlet kisgyermekeknek zsinórral 4 db A járművek olyan játékok, amelyek mindig a kisfiúk, de a lányok ízlésének is megfelelnek. Lehetővé teszik számos érdekes és fejlesztő játék megszervezését, amelyek pozitívan befolyásolják a gyermekek képzelőerejét, kreativitását és kézüg További információ
14 345 Ft
Partnerünktől: MBGroup

Partnerünk által szállítva

2024.4.23 - 2024.4.24 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MBGroup

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 32387012

Leírás

Rendőrségi mentőautó készlet kisgyermekeknek zsinórral 4 db 

A járművek olyan játékok, amelyek mindig a kisfiúk, de a lányok ízlésének is megfelelnek. Lehetővé teszik számos érdekes és fejlesztő játék megszervezését, amelyek pozitívan befolyásolják a gyermekek képzelőerejét, kreativitását és kézügyességét. Az autókészlet különböző típusú járművekből áll, így egy kisfiú egy egész járműgyűjteményt egészíthet ki. Az autóknak van egy húzóerejük, így ha hátrafelé és előrefelé húzzák őket, akkor maguktól vezetnek. megcsodálhatja, ahogyan előre villognak. A járművek rendelkeznek a legfontosabb járműspecifikus elemekkel, amelyek a színes és határozott színekkel kombinálva, az elülső részen lévő nercekkel szenzációsan néznek ki, és nagyon barátságosak.

A játékjárműveket kis méretük jellemzi, ami megkönnyíti a megfogást és a játékot, valamint a tárolást. Játék közben a kicsi gyakorolja a precizitást és a kézfunkciókat. A robusztus, biztonságos anyaghasználatnak köszönhetően a játékok beltéren és kültéren egyaránt használhatók. Ráadásul az egyes autók közepére szerelt csengő érdekesebbé teszi a játékidőt a kisfiúk számára.

Készletelemek:

– Tűzoltóság

– rendőrség

– mentőautó

-zenebusz

Járművek méretei:

méret: 9 cm x 6 cm x 8 cm

A doboz méretei:

38 cm x 8 cm x 10,5 cm

A játékokat 24 hónaposnál idősebb gyermekek számára tervezték. A készlet CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN 71. A készletet átlátszó kirakattal ellátott kartondobozba csomagolták, így ideális ajándéknak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.