Mattel Hot Wheels City Fagylaltbolt Versenypálya (HKX38)

Mattel Hot Wheels City Fagylaltbolt Versenypálya (HKX38)

Száma: 44357082
Közvetlenül partnerünktől
Íme egy extra adag versenypályás szórakozás a Hot Wheels City Downtown Ice Cream játékkészlettel. A fagylalttölcsér alakú játékkészlet egy kézi működtetésű lifttel rendelkezik, amely a járműveket a tetejére szállítja. Aztán átpörgetik őket a fagylalttölcséren, és a lehajtható rámpán siklik le, ho… További információ
13 940 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 44357082

Leírás

Íme egy extra adag versenypályás szórakozás a Hot Wheels City Downtown Ice Cream játékkészlettel. A fagylalttölcsér alakú játékkészlet egy kézi működtetésű lifttel rendelkezik, amely a járműveket a tetejére szállítja. Aztán átpörgetik őket a fagylalttölcséren, és a lehajtható rámpán siklik le, hogy még több édességgel teli kalandot élvezzenek. A készlet egy Hot Wheels járművet tartalmaz.
Egyéb tulajdonságok
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.