Joie Protect cover i-Spin 360 gray flannel
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus védőburkolat a gyermek autóüléshez, amely megvédi a felületet a szennyeződéstől. Pamut és poliészter keverékéből készült. Joie protect cover i-Spin 360 gray flannel hatékonyan elvezeti a nedvességet. Könnyen fenntartható annak a ténynek köszönhetően, hogy problémamentesen mosható. Kiváló minőségű anyag és csúcs kivitel.

Joie Protect cover Travel gray flannel
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus védőburkolat az autóüléshez, amely megvédi a felületet a szennyeződéstől. Pamut és poliészter keverékéből készült. Joie védőfedél A Traver szürke flanel kényelmet nyújt a gyermeknek a hatékony nedvességelvezetésnek köszönhetően. A felület kellemes tapintású, és a gyermek jól fogja érezni magát benne. Mosógépben mosható.

Joie Protect cover Bold gray flannel
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus huzat, amely megvédi az autósülés felületét a szennyeződésektől, és ugyanakkor kényelmet nyújt a gyermek számára Pamut és poliészter keverékéből készült. Hatékonyan távolítja el a nedvességet. Könnyen mosható a mosógépben. Joie védőborító Bold gray flannel egy brit márkából származik, amely híres termékei minőségéről.

Joie Protect cover i-Gemm gray flannel
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fedél egy gyermeküléshez, amely megvédi a felületet a szennyeződésektől. A Joie protect cover i-Gemm gray flannel kellemes anyagból készül (80% pamut és 20% poliészter kombinációja). Az anyag különleges kialakítása miatt hatékonyan távolítja el a nedvességet. Könnyű mosógépben mosni. Könnyen levehető és felhelyezhető.

Joie Protect cover Stages gray flannel
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus autósülés huzat, amely pamut és poliészter kombinációjából készül. Úgy tervezték, hogy megvédje az autóülés felületét a szennyeződésektől. Joie protect cover Spin gray flannel speciális dizájnnal rendelkezik, amely elszívja a nedvességet. Az anyag kellemes tapintású, és nagy kényelmet nyújt a gyermek számára. A huzat mosógépben mosható.

Britax Römer KING II ATS/LS, Col. nyári huzat Blue
15 690 Ft

Nyári huzatKING II ATS/LS 14 egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai, hogy védi a gyermek autóülést a látható, vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

Dooky Seat Cover Group 1

Dooky Seat Cover Group 1

Értékelés: 4,2
8 390 Ft

Univerzális huzat az I. kategóriájú autósüléshez (** 9–18 kg ). Keresztmetszetekkel az autósülés biztonsági öveire. **Dooky takaróval javasoljuk.

Dooky Seat Cover 0+

Dooky Seat Cover 0+

Értékelés: 1
7 890 Ft

Univerzális huzat az 0+ kategóriájú autósüléshez (** 0–13 kg ). Keresztmetszetekkel az autósülés biztonsági öveire. Javasoljuk kombinálni őket árnyékolóval, tetőkkel és **Dooky takarókkal.

Britax Römer KEEP COOL Gyermekülés huzat
14 990 Ft

Römer Keep Cool egy védőhuzat autósülésre, mely felszívja a gyermek izzadságát. Különleges kialakításának köszönhetően a levegő szabadon áramlik a gyermek teste alatt, így ideális választás a nyári melegben. Könnyen használható.

CYBEX Nyári huzat Sirona M/M2 i-Size 2021
14 290 Ft

2 év garancia

Légáteresztő nyári huzat a Cybex vállalattól, Sirona M i-Size autósülésre alkalmas. Tartsd kényelemben és hűvösben gyermekedet a forró nyári napok során.

CYBEX Nyári huzat Pallas S+Fix/Solution S+Fix
14 290 Ft

Eredeti nyári huzat a Cybex cégtől alkalmas a Pallas S+Fix/Solution S+Fix márkájú autósülések számára. Annak anyaga a forró napokon kellemesen lehűt és maximális kényelmet biztosít. 85 % pamutból és 15 % poliészterből készült.

Britax Römer Nyári huzatvédő Kidfix SL Gyermeküléshez
16 490 Ft

A ** Britax Römer Nyári huzatvédő Kidfix SL Gyermeküléshez** nagyon puha, frotír anyagból készül. Ideális választás a nyári meleg időjáráshoz. Jó nedvszívó képességű, továbbá védi a baba ülését a nehezen eltávolítható szennyeződések ellen.

Britax Römer Nyári huzat First Class Plus
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

RÖMER Nyári huzat First Class Plus egy nagyon puha frottír huzat, amely jó nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas a meleg időjárásban. A nyári huzat további kedvező tulajdonságai azok, hogy védi a gyermek utóülést a látható vagy nehezen eltávolítható szennyeződésektől.

CYBEX Nyári huzat Sirona S i-Size 2021
14 290 Ft

Eredeti nyári huzat a Cybex cégtől alkalmas a Sirona S i-Size márkájú autósülések számára. Annak anyaga a forró napokon kellemesen lehűt és maximális kényelmet biztosít. 85 % pamutból és 15 % poliészterből készült.

BEZTROSKA Övpárnák vállra
4 990 Ft

Stílusos övpárna vállra a Beztroska márkától kiváló minőségű pamutszövetből készültek. Az övpárnák vállra meglepnek a finomságukkal és puhaságukkal. Megbízhatóan véd az autósülés biztonsági öveinek, vagy babakocsi öveinek gyakran éles széleitől.

BEZTROSKA Övpárnák vállra len
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern övpárnák vállra a Beztroska márkától kiváló minőségű lenből készültek. Az övpárnák vállra meglepnek a finomságukkal és puhaságukkal. Megbízhatóan véd az autósülés biztonsági öveinek, vagy babakocsi öveinek gyakran éles széleitől.

Britax Römer Nyári huzatvédő Versafix Blue Gyermeküléshez
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Britax Römer Nyári huzatvédő Versafix Blue Gyermeküléshez nagyon puha, frotír anyagból készül. Ideális választás a nyári meleg időjáráshoz. Jó nedvszívó képességű, továbbá védi a baba ülését a nehezen eltávolítható szennyeződések ellen.

CYBEX Aton M 2021 Nyári huzat

CYBEX Aton M 2021 Nyári huzat

Értékelés: 4,5
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cybex nyári légeresztő huzat megfelelő az Aton M autóülésekhez 0–13 kg. A nyári napokon kellemessé teszi az ülést a gyermekülésben.

Dooky Seat Cover 0+

Dooky Seat Cover 0+

Értékelés: 5
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális huzat az 0+ kategóriájú autósüléshez (** 0–13 kg ). Keresztmetszetekkel az autósülés biztonsági öveire. Javasoljuk kombinálni őket árnyékolóval, tetőkkel és **Dooky takarókkal.

Dooky Seat Cover 0+
7 890 Ft

Univerzális huzat az 0+ kategóriájú autósüléshez (** 0–13 kg ). Keresztmetszetekkel az autósülés biztonsági öveire. Javasoljuk kombinálni őket árnyékolóval, tetőkkel és **Dooky takarókkal.

Joie Protect cover Every Stage gray flannel
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Praktikus autósüléshuzat, amely véd a szennyeződéstől, és ugyanakkor kényelmet nyújt a kis utas számára. Pamut és poliészter keverékéből készült. Joie protect cover Every Stage gray flannel hatékonyan elvezeti a nedvességet. Egy brit márkától származik, amelyet termékeinek minősége jellemez. A huzat mosógépben mosható.

Joie Protect cover Spin gray flannel
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Autósülés huzata a szennyeződés megelőzése érdekében. Pamut és poliészter keverékéből készült. Joie protect cover Spin gray flannel speciális dizájnnal rendelkezik, amely elszívja a nedvességet. Az anyag kellemes tapintású, és nagy kényelmet nyújt a gyermek számára. A huzat mosógépben mosható.

CYBEX Pallas M+Fix/Solution M+Fix Gyermek üléshuzat
14 290 Ft

Cybex Pallas M(-fix) és Solution M(-fix) nyári légáteresztő üléshuzat gyermekülések elengedhetetlen tartozéka. Kényelmet biztosít még a nyári kánikulában is. Kiválló minőségű 85%-ban pamut, 15%-ban poliészter.

Maxi-Cosi Kore/ Kore Pro summercover Fresh grey
10 490 Ft

A Maxi-cosi Kore és Kore Pro nyári huzatja kényelmes frottír anyagból készült, hogy megvédje az autósülést a szennyeződésektől. Eza huzat elegendő kényelmet biztosít gyermekednek a meleg nyári hónapokban

Maxi-Cosi Rodifix Nyári huzatvédő
14 990 Ft

Maxi-Cosi Rodifix Nyári huzatvédő praktikus kiegészítő a nyári napokon. Védi az autósülést a kifakulástól és a szennyeződésektól. Könnyen tisztítható, mosógépben mosható. Anyagát úgy fejlesztették ki, hogy ne irritálja a baba bőrét, emellett jó nedvszívó képességű legyen. Praktikus kiegészítő, mely meggátolja a gyermek túlzott izzadását.

Britax Römer Ülésvédő huzat, Fekete
9 390 Ft

Britax Römer Ülésvédő huzat segít megvédeni az autó üléseit a szennyeződések ellen. Alkalmas előre és hátrafelé néző ülésekkel is. *Két zsebbel** is ellátták, hogy mindig magánál tarthassa a baba legfontosabb utazási kellékeit.

Maxi-Cosi Pearl Nyári huzat, Blue
12 990 Ft

Maxi Cosi Pearl Nyári huzat – Egyedi frottír huzat az autóülést nem csak védi a szennyeződéstől, de elsősorban a nyári időszakban, mikor a csecsemő nagyon izzad, felszívja az izzadságot.

Maxi-Cosi Pebble pro/*/Rock summercover
8 490 Ft

Nyári gyerekülés üléshuzat a Maxi-Cosi-tól a Pebble Plus Pebble Pro i-Size és Rock modellhez. Ülés kényelmes frottír anyagból, 100% pamut. Ez a huzat tisztítás céljából kényelmesen mosható a gépben.

Maxi-Cosi Cabriofix Nyári huzatvédő
12 990 Ft

Maxi Cosi Cabriofix babahordozóhoz kapható védőhuzat praktikus kiegészítő a nyári napokon. Védi a hordozót a kifakulástól és a szennyeződésektól. Könnyen tisztítható, mosógépben mosható. Anyagát úgy fejlesztették ki, hogy ne irritálja a baba bőrét, emellett jó nedvszívó képességű legyen.

Maxi-Cosi Milofix Nyári huzatvédő, Cool Grey
14 990 Ft

Maxi-Cosi Milofix Nyári huzatvédő praktikus kiegészítő a nyári napokon. Védi az autósülést a kifakulástól és a szennyeződésektól. Könnyen tisztítható, mosógépben mosható. Anyagát úgy fejlesztették ki, hogy ne irritálja a baba bőrét, emellett jó nedvszívó képességű legyen.

Maxi-Cosi Pebble Nyári huzatvédő
10 990 Ft

Maxi Cosi Pebble babahordozóhoz kapható védőhuzat praktikus kiegészítő a nyári napokon. Védi a hordozót a kifakulástól és a szennyeződésektól. Könnyen tisztítható, mosógépben mosható. Anyagát úgy fejlesztették ki, hogy ne irritálja a baba bőrét, emellett jó nedvszívó képességű legyen.

Maxi-Cosi Tobi Nyári huzatvédő
15 990 Ft

Maxi-Cosi Tobi Nyári huzatvédő praktikus kiegészítő a nyári napokon. Védi az autósülést a kifakulástól és a szennyeződésektól. Véd a nyári melegtől, a napfénytől, így megakadályozza, hogy kifakuljon a huzat. Könnyen tisztítható, mosógépben mosható. Anyaga nem irritálja a baba bőrét, emellett jó nedvszívó képességű. Praktikus kiegészítő, mely meggátolja a gyermek túlzott izzadását.