Rigum Gumi autószőnyegek LEON ülés 2020 -

Rigum Gumi autószőnyegek LEON ülés 2020 -

Száma: 21722082
Közvetlenül partnerünktől
Precíziós gumi autószőnyegek Rigum Kiváló minőségű, a Leon számára méretre gyártott gumi autószőnyegek, amelyek megbízhatóan védik autója padlóját a cipőjéből származó szennyeződésektől. Nagyra fogja értékelni őket, amikor az időjárás rosszra fordul, és vizes vagy havas csizmával száll be az autóba. További információ
11 595 Ft
Partnerünktől: E&N Autoparts s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2024.6.26 - 2024.6.27 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: E&N Autoparts s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 21722082

Leírás

Precíziós gumi autószőnyegek Rigum

Kiváló minőségű, a Leon számára méretre gyártott gumi autószőnyegek , amelyek megbízhatóan védik az autó padlóját a cipőkből származó szennyeződésektől. Nagyra fogja értékelni őket, amikor az időjárás rosszra fordul, és vizes vagy havas csizmával száll be az autóba. Az autó padlószőnyegei felfogják ezt a szennyeződést. Egy egyszerű szőnyegmosás után újra tiszta az autó belseje, különösebb erőfeszítés nélkül. A szőnyegek szagtalan, kopásálló, kiváló minőségű anyagokból készülnek, megerősített pedálfelülettel és csúszásgátló bevonattal rendelkeznek az aljukon.


Anyagból készült Gumi
Autószőnyeg színe Fekete
A szőnyeg széle magas 10 mm
Autószőnyeg kód 905052×
  • Tartós és rugalmas anyag
  • Pontos alakítás
  • A rögzítő lyukak közvetlenül a szőnyegre vannak formázva
  • Csúszásmentes rácsszerkezet
  • Könnyű karbantartás

Gumi autószőnyegek Seat LEON 2020 - természetes gumikeverékből készültek, fekete színűek.
Esztétikus, 1 cm magas peremmel rendelkeznek, így megakadályozzák a víz kiömlését a jármű kárpitjára. Az autószőnyegek pontosan az adott járműtípus padlófelületének formájára készülnek. Ez kiküszöböli a gyakran pontatlan univerzális szőnyegek bonyolult összehasonlítását és a problémás, a kívánt formára történő trimmelés szükségességét. A rendkívül tartós gumi nagyfokú rugalmasságot biztosít a szőnyegeknek, ami biztosítja, hogy ha a szőnyegek meghajlanak (pl. tárolás közben), visszahajlanak eredeti formájukba. A gumi rendkívül ellenálló anyag még az agresszív anyagokkal szemben is.
A vezetőoldali szőnyegnek van egy megerősített része a pedálok területén Tieto Seat LEON 2020 gumi autószőnyegek - kiváló ár/érték arányuknak köszönhetően nagyon népszerűek a vásárlók körében.
A rögzítőfuratok már ki vannak formázva a szőnyegeken.


Precíziós autómatracok az autó típusának megfelelően
A gumiszőnyegek széle 1cm
Megerősített rész a pedáloknál
A rácsos felületi textúra távol tartja a szennyeződéseket a szőnyegektől
A gumiszőnyegek alján lévő csúszásmentes felület a helyén tartja őket.

A fekete színű szőnyegek eleganciát kölcsönöznek a belső térnek
Egyszerű ápolás és karbantartás
</addressz

 

Tisztítás és ápolás:

A gumi autószőnyegek könnyen karbantarthatók.
Vegye ki a szőnyegeket az autóból, és törölje át őket nedves ruhával vagy öblítse le vízzel, attól függően, mennyire piszkosak. Ezután hagyja megszáradni vagy törölje szárazra, és máris beteheti az autóba. A gumi autószőnyegek tartósak és hosszú élettartamúak.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.