BABY born Soft Touch, baba farmer szoknyában, 43 cm-30%
24 780 Ft 17 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

BABY born szeret álmodni pillangókról és pompomkról. Így van, nem az édességekről, hanem a pompomokról. Bolyhos kis golyók és színes pillangók díszítik az egész BABY born ruhát. A nadrágot szó szerint teljesen ellepik a színes pillangók. A pillangót megtaláljuk a farmerruhán, amit aranyos tüll fodrok díszítenek és a rózsaszín sapkán is. Tökéletesen illik mindehez a rózsaszín hosszú ujjú póló, és a lila cipő is,

BABY born Idősebb lánytestvér, Soft Touch szőke, 43 cm-19%
21 430 Ft 17 290 Ft

Akció

„BABY born, ez az én csillogó pólóm!“ A testvéri szeretet csak addig tart, amíg nincs szó a csillogó ruháról. Valóságban azonban a nővérek mindenen osztoznak. Idősebb lánytestvér BABY born, habár egy kicsit idősebb a BABY born kisbabától, azonban mégis ugyanolyan mérettel rendelkeznek, tehát a ruhákat és a kiegészítőket egymásnak kölcsönadhatják.

BABY born BABY born Idősebb nővér, Soft Touch ”Egyszarvú”, 43 cm-15%
22 930 Ft 19 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az egyszarvúak egyszerűen egyediek, csakúgy, mint a nővérek. Egyszarvú idősebb nővér BABY born egy bájos kisbaba. A szivárványszínű tüll szoknyában, aminek csillogós a teteje, valódi tündérnek tűnik. Hosszú szőke hajából különféle frizurákat készíthetsz. Elég használnod a hajkefét, két spirális gumiszalagot és négy csattot. A virág díszekkel ellátott fejpánt még inkább kiemeli a frizurát.

BABY born Rózsaszín fürdőkád-16%
15 510 Ft 12 890 Ft

Akció

“Ga-ga, ga-ga, ga-gaaa!” A BABY born baba a fürdőszobába rejtette el a kacsáját? Ugyan dehogy, a hangok a fürdőkádból jönnek. Ha megnyomod a fürdőkád oldalán lévő gombot, a kacsa formájú lábak villogni kezdenek, majd vidám kacsás dallamot fogsz hallani.

BABY born Etetőszék

BABY born Etetőszék

Értékelés: 5
10 440 Ft 9 390 Ft

praktikus etetőszékben a BABY born játékbabát etetheted. Az etetőszék skandináv formatervezésű fa kinézetű lábakkal és kényelmes rózsaszín üléssel rendelkezik. Bruno mackó és Berta kacsa ebédet várnak a kartámaszon. A világos rózsaszínű asztalkán elegendő hely van a BABY born tányérjának és üvegének.

BABY born Távirányítós robogó-20%
18 490 Ft 14 690 Ft

Akció

Tedd szabaddá az utat BABY born előtt Távirányítós robogó. Ezzel a rózsaszín járművel oda-vissza haladhatsz a szobában, előre és hátrafelé is. BABY born-nak rengeteg helye van, hogy kényelmesen üljön a széles ülésen és kezével megfogja a kormányt.

BABY born Varázslatos kiságy

BABY born Varázslatos kiságy

Értékelés: 4,8
15 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Eredeti tartozék a BABY born babákhoz. BABY born baba és BABY born nővérkéje is ebben a csodaszép kiságyban a fellegekben érezhetik magukat. Néha azonban előfordul, hogy a BABY born nem akar ágyba bújni. Amikor lefekteted őt a szépen megágyazott ágyba, tiltakozni és sírni kezd. De ha a baba mellé teszed a kedves Bruno macit, gyorsan megnyugszik és egy csapásra elalszik.

BABY born Soft Touch Little baba, 36 cm
13 360 Ft 11 320 Ft

Kellemes „Soft Touch“ anyagból készült testű baba különböző funkciókkal a kis szülők számára, akiknek már két éves kortól kezdve sok szórakozást biztosít. Ugyan úgy, mint más kisbabák, ez a baba is főként a cumisüvegből ivást, az evést és az alvást szereti. Amikor már elegendőt ivott, belepisil a bilibe vagy a pelenkába.

BABY born Idősebb nővér, Soft Touch szőke, 43 cm
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

„BABY born, ez az én csillogó pólóm!“ A testvéri szeretet csak addig terjed, amíg nincs szó a csillogó ruháról. Valóságban azonban a nővérek mindenen osztoznak. A hosszú szőke hajú kislány kapucnis pólót és hozzávarrott, csillogó szoknyát visel. A lábain egyszerű leggingset visel farmer kinézettel. Az egész modellt tökéletesen kiegészítik a rózsaszín sportcipők.

BABY born Idősebb nővér, Fésülhető fej
13 570 Ft 11 990 Ft

Akció

Virágstílus, színes smink és gyönyörű frizurák… Próbáld meg lófarokba fogni, francia fonatot vagy apró fonatokat készíteni. A kiváló minőségű haj bármilyen frizurához alkalmas. A 4 hajgumi, 2 hajcsat és hajkefe nagyszerű segítséget biztosít a frizurák elkészítéséhez. A rózsaszín hajpánt a frizura részét képezheti, ráadásul virágdíszekkel díszíthető.

BABY born Idősebb nővér Fésülhető fej színes krétákkal
11 990 Ft

A fésülhető fej szőke hajában néhány színes tincs található. A kis fodrászok fantáziadús frizurákat találhatnak ki, például a színes tincs befonásával a szőke hajba, így többszínű copfot tudnak létrehozni. A négy hajgumi és a két hajcsat a gyönyörű minőséges hajat mindig pontosan ott rögzítik, ahol szűkséges.

BABY born Retró mosdó

BABY born Retró mosdó

Értékelés: 4,6
12 920 Ft

A gyönyörű BABY born retró mosdóval a fogmosás szórakozássá válik! Először kapcsold fel a villanyt. Bruno maci, a szájhigiéniai szaktekintély, már elő is állt a BABY born számára egy fogkefével. Amint a fogkefe belefog a munkába, fogmosó hangokat fogsz belőle hallani.

BABY born Ló

BABY born Ló

Értékelés: 4,4
18 650 Ft

Lovacska a BABY born baba számára sok mindenre képes. Ha megnyomod a gyönyörű fehér sörényes lovacska bal fülét, elindul előre. Ha a jobb fülét nyomod meg, hallani fogod, hogyan nyerít.

BABY born Kenguru hordozó

BABY born Kenguru hordozó

Értékelés: 5
5 390 Ft 5 320 Ft

BABY born imádja a sétákat a parkban Ott mindig annyi felfedezni való van. A nyuszik a füvön ugrálnak, a kacsák a tóban száguldoznak, a kutyák pedig sétálnak a tulajdonosaikkal. Épp úgy, mint az állat barátai a mintán a BABY born kenguru hordozón. A BABY born imád a kenguru zsebben lenni. Csodálatos kilátása nyílik a környékre.

BABY born Soft Touch Little, fiú, 36 cm
14 030 Ft 11 990 Ft

„Jaj nem, miért dobtad el a kanalat a helyiség másik végébe?” Annak ellenére, hogy a BABY born fiú erősen próbálkozik a nyuszi alakú tányérral, még mindig nem tud enni. Néha annyira frusztrált lesz ettől, hogy elsírja magát. Azonban ha megkapja cumisüvegét, azonnal mindent elfelejt.

BABY born Surprise 2

BABY born Surprise 2

Értékelés: 4,7
3 770 Ft 3 720 Ft

A gólya visszatért és új csecsemőket hozott, amelyeket apránként felfedezhetsz. Csodálatos kötegek tele meglepetéssel, amely sok meglepetést rejteget. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen a baba lábzsákja, majd folytasd tovább a felfedezést.

BABY born Soft Touch - lányka

BABY born Soft Touch - lányka

Értékelés: 4,6
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.

BABY born Hercegnő a jégen garnitúra, 43 cm
5 320 Ft

Eredeti ruha a BABY born babákhoz. A baba szeret arról álmodozni, hogy ha egyszer nagy lesz, hercegnővé válik. Közben a jeget és annak minden formáját is szereti. Sőt, a fehér korcsolyáján már az egész jégpályát körbe tudja ölelni. Ahogy az egy valódi jéghercegnőhöz illik, BABY born is csillogó ruhát visel, melynek felsőrésze úgy néz ki, mintha jégkockákból lenne megvarrva.

BABY born Kiskacsás szekrény az időjárás előrejelzésre
19 560 Ft 19 320 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born kedvenc mondása, hogy nem létezik rossz idő, csak rosszul kiválasztott ruha. Mindig megbizonyosodik arról, hogy milyen időjárás lesz a következő nap. A szekrényében minden kellék megtalálható hozzá. A megfelelő öltözetet a kiskacsa és a hőmérő segítenek kiválasztani.

BABY born Adventi naptár-25%

BABY born Adventi naptár

Értékelés: 4,5
16 090 Ft 11 990 Ft

Akció

24 ablak, 24 meglepetés, 24-szeres szórakozás a BABY born-nal! A naptár különböző karácsonyi stílusú ruhácskákat és kiegészítőket tartalmaz. Az adventi naptár tartalmaz mindent, ami az ünnepi lakomához szükséges, hogy a közös emlékek felejthetetlenek legyenek.

BABY born Soft Touch, egyszarvú ruhás lány, 43 cm
21 580 Ft 18 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

BABY born szereti a szivárványt és az egyszarvút. Pontosan ezek a motívumok díszítik a teljes ruháját. A rózsaszín pólóját nagy kép díszíti egy gyönyörű egyszarvúról színes szivárvány alatt. A lila szoknyája egyszarvúakkal, szivárványokkal, drágakövekkel és csillagokkal díszített. BABY born a ruhájához égszínnel megegyező nadrágot és csillagokkal díszített csizmát választott, ami tökéletesen illik a szoknyájához. És nézd meg azt a sapkát! Egyszarvú fülek vannak rá varrva! A BABY born olyan jól néz ki benne!

BABY born Öltözet robogóra

BABY born Öltözet robogóra

Értékelés: 4,9
5 850 Ft

BABY bornnak a robogóra is illenie kell! Rózsaszín rocker kabátban aszimmetrikus cipzárral és szárnyakkal díszített kék cipőben ül a robogón. Részét képzi egy színes leggings. Amikor BABY born elindul a városba mindenki megáll és csak bámul, amikor BABY born elsuhan mellettük a robogójával.

BABY born Idősebb fiú testvér Soft Touch, 43 cm
23 440 Ft 19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ez aztán a rosszcsont! Az Idősebb fiú testvér BABY born ismét ellopta a kishúga hajkeféjét. De van saját fésűje a kócos hajára. De ki tudna ellenállni a csintalan kifejezésének és szemtelen megjelenésének? A fiú baba teste kellemes „Soft Touch” anyagból készült, és mindig mozgásban van.

BABY born Bőrönd üléssel játékbabák számára
17 320 Ft
+ ingyen szállítás

Amikor az egész család kirándulni megy, a BABY born sem hiányozhat. De nem tűnhet csak úgy el a csomagtartóban, látni akarja, hogy minden zajlik körülötte. Ezzel at aranyos bőrönddel és a kényelmes üléssel a világ végére is elutazhattok.

BABY born Surprise Babák 5

BABY born Surprise Babák 5

Értékelés: 4,8
5 210 Ft 4 390 Ft

Megint jött a gólya! Varázslatos babákat font finom szálakból. Még mindig be vannak gubózva, mint a lepkék. Ha kicsomagolod a BABY born Surprise-t, gyönyörű lepke szárnyai lesznek. A szárnyai, a ruhája és a haja is tele van csillogóval.

BABY born Készlet strand sátorral
11 880 Ft 11 720 Ft

Itt a vakáció! Menjünk a strandra. A sekély vízben a BABY born próbál úszni. Segítségül hozott magával úszógumit és szárnyakat gyönyörű Amazon őserdő dizájnnal.

BABY born Úszó készlet, 43 cm
6 790 Ft 5 990 Ft

BABY born baba megpróbál úszógumijával edzeni. Felváltva emeli lábait és hajlítja térdeit. Talán egy flamingó képe inspirálta. De a flamingók egy lábon állnak. BABY born baba fürdőruháját flamingók díszítik. Rózsaszín-fehér csíkos vállpántjait egyenesen vagy keresztben is viselheti a hátán. A vízbe való belépés megkönnyítése érdekében a kis sellő felpattintható díszekkel ellátott szandált visel szünidős motívumokkal.

BABY born Pelenka (5 db)

BABY born Pelenka (5 db)

Értékelés: 4,6
2 120 Ft

A Baby born baba mindig csinál valamit és mindig szomjas. És azok is, akik sokat isznak sokszor igénylik a mosdót is. Annak érdekében, hogy száraz maradjon, vidám mintákkal rendelkezik ** – csillaggal, szívvel, és Brunó mackóval, Benno nyuszival, Berta kacsával, Bello kutyával. A pelenkák annyira szépek, hogy a kis felfedező szereti majd hordani. **Egy hosszú napig száraz marad és kényelmes.

BABY born Kerékpár kosárral
13 320 Ft

BABY born szeret kerékpározni. A kidolgozott kialakítású kerékpárral minden lehetséges, csak az unalom nem. Fehér lakkozott alap, mentol színnel kiemelt fontos részek, virágos minta és kerék rózsaszín középső résszel Dísz bojtok a markolaton vidáman lebegnek a szélben és a kék Brunó medve formájú lámpája világít, hogy a BABY born -t mindenki észrevegye.

BABY born Deluxe báli ruha, 43 cm
7 410 Ft 7 320 Ft

Eredeti ruha a BABY born babáknak. BABY born a bál hercegnőjét szeretné játszani. Már fel is öltötte az ünnepi ruháját csodaszép tüllszoknyával, amely a rózsaszín különböző árnyalataiban tündököl, valamint masnis és csillagos hajpánttal. Táncos balerinacipőjét bájos lila lepkék díszítik. Azért, hogy tánc közben szabad legyen a keze, rózsaszín ridiküljét a ruhájához rögzítheti.

BABY born Soft Touch Little fiú, 36 cm
13 200 Ft 11 990 Ft

Ugyan a kisfiú sokat gyakorolja az egyedül evést a nyuszi formájú tányérjában, még nem képes egyedül enni. Néha annyira frusztrált lesz ettől, hogy elsírja magát. Azonban ha megkapja üvegét, azonnal mindent elfelejt. Aki sokat iszik, annak gyakran kell bilire mennie, ellenkező esetben belepisil a pelenkába. A kis anyuka felemeli a baba kezét, tornáztatja lábait, vagy oldalról oldalra forgatja fejét. A bab máris alhat. Becsukja a kék szemet, és álmodik egy szép napról.

BABY born Pelenkázótáska

BABY born Pelenkázótáska

Értékelés: 5
6 330 Ft 6 250 Ft

A nyugtalan gyermekkel való utazás mindig nehéz feladat. De lehet, hogy a BABY born-nak csak a pelenkája nedves. Szerencsére kéznél van egy rózsaszín pelenkázótáska. Csak annyit kell tenned, hogy találsz a csendes sarkat, kicsomagolod a színes alátétet a BABY born állatbarátainak mintájával és a pelenkacsere megkezdődhet.

BABY born Ruhakészlet kintre

BABY born Ruhakészlet kintre

Értékelés: 4,5
7 190 Ft

Kényelmes egyrészes overál sárga cipzárral díszített vicces mintával és színes szivárvánnyal. Az overálhoz BABY born felölthet egy narancssárga gumicsizma vidám felrakható díszekkel. Spriccelő Berta kacsa is tartozik hozzá.

BABY born Hálózsák

BABY born Hálózsák

Értékelés: 5
4 190 Ft

Az alvás a BABY born babák egyik legkedveltebb időtöltése. Ez természetes, ugyanis ha valaki annyira szeret új dolgokat felfedezni, mint a BABY born baba, akkor annak pihennie is sokat kell, hogy minden új élményt fel tudjon dolgozni. A kényelmes rózsaszín hálózsákban a BABY born csodásan alszik.

BABY born Kezeslábas alváshoz, kék 36 cm
3 190 Ft

Eredeti tartozék a BABY born Little babákhoz. „Jó éjt, kedves BABY born! A kék felhőkről vagy inkább a rózsaszín égboltról szeretnél álmodni?” Az overál ujjait az éjjeli égbolt kedves mintája díszíti.

BABY born Nővér Make-up
2 520 Ft

Még több szín a remek frizurához. BABY born Fésülhető babafej idősebb lánytestvérnek, most tartalék make-up készlettel pillangós tárolóban. Színes make-up az aplikátorral vihető fel, a sminkelés most még több színt kap. Majd a make-up egyszerűen letörölhető nedves törlőkendővel.

BABY born Surprise 3

BABY born Surprise 3

Értékelés: 5
4 280 Ft 3 990 Ft

Már harmadik alkalommal gólya érkezett hozzánk. Új csecsemőket hozott, amelyeket apránként felfedezhetsz. Csodálatos batyuk sok meglepetést rejtegetnek. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen a baba lábzsákja.

BABY born Rózsaszín fürdőköpeny
3 050 Ft

Úszás, medence, fürdő… Amikor a BABY born a vízben játszik, várakozással tekint a fürdőköpenyére. A műanyag ostya szövet szuper divatos és puha. A fürdőköpenyen Berta kacsa és a Bruno mackó jó hangulatú, és a élvezik a vízben való játékot. Fürdés után ne felejtsük el, hogy a BABY born fejére adni a kapucnit, így a feje meleg maradhat. Ezután a BABY born, megpróbálhat a földön úszni

BABY born Gumis szandál

BABY born Gumis szandál

Értékelés: 5
2 190 Ft

Itt a vakáció! A szünidő alatt mindig annyi mindent fel lehet fedezni. Ilyenkor a legjobb olyan lábbelit viselni, amely gyorsan felvehető, vízbe is lehet vele menni, valamint a homokozó sem tesz benne kárt. A BABY Born Gumis szandál csodás színű, aranyos felpattintható díszekkel ellátott, amelyekkel egyszerűen díszíthető.

BABY born Soft Touch, baba téli ruhában, 43 cm-24%
22 930 Ft 17 290 Ft

Akció

„BABY born, kelj fel, kint havazik!” BABY born alig várat a havat, így máris hóembert akar építeni. Először azonban melegen fel kell öltöznie. Gyorsan belebújik a téli kezeslábasba, a fejére rózsaszín sapkát húz, és indulhat is.

BABY born Egyszarvú

BABY born Egyszarvú

Értékelés: 4,8
17 850 Ft 15 290 Ft

Akció

Tegnap éjjel a BABY born azt álmodta, hogy egy színes szivárványon sétál. Csillagporral volt körülvéve és találkozott egy gyönyörű fehér egyszarvúval. Az egyszarvú kedves hangjával mindenkit örömmel fogad és a szarva szépen világít. A BABY born nagyon szívesen fésüli a sörényét és a farkát, valamint különféle frizurákat talál ki neki. A bal fül finom megnyomása az egyszarvú számára jelzés, hogy lépjen előre.

BABY born BABY born Soft Touch, fiú baba téli ruhában, 43 cm-18%
22 930 Ft 18 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A BABY born kisfiú ma különösen divatos. Egy elegáns nyári öltönyt és egy stílusos kalapot választott a nyári sétájához a városban. A mellénybe varrott inget aranyos fagombok és nyakkendő díszítik. A ruhát tökéletesen kiegészíti a megfelelő kék nadrág és az elegáns cipő.

BABY born Butik Áruház

BABY born Butik Áruház

Értékelés: 3,7
18 650 Ft
+ ingyen szállítás

Üdvözlünk a pop-up áruházban. Tegnap szerkény, ma kis butik. Egyszerűen építsd fel a hátteret és készen is van a butik. A polcokon két pár cipő, rózsaszín napszemüveg, kék szív alakú kerettel ellátott napszemüveg és két karkötő található. A két ruhaállványon ruhák, réteges szoknyák, nyuszikkal díszített fehér póló találhatóak.

BABY born Butik Deluxe Balerina Készlet
7 990 Ft

Színházi függöny fel! Bemutatjuk neked BABY born balerina öltözetét. Rózsaszín pöttyök táncos nyúlral, beleértve a fehér balett harisnyát is, BABY bornnak elég szabadságot biztosít a piruettek, pliék és más balettmozgások elvégzésére. Természetesen egy igazi balerinának szüksége van egy balett szoknyára, egy koronára és balettcipőre is. De BABY born még nem tudja maga bekötni a balettcipő szalagjait – ebben segítségre lesz szüksége. Ahhoz, hogy BABY born izmai ne merevedjenek meg, egy csillag motívumú pulóver is a szett része.

BABY born Hintaszék
10 440 Ft 9 390 Ft

BABY born nagyon szeret pihenni a hintaszékében és nézni, mi történik körülötte. Amikor a hintaszéket kicsit meglököd, az ringatózni kezd és BABY born ha bosszús is volt, a hinta újra megnyugtatja. A biztonsági öv gondoskodik arról, hogy a kis megfigyelő biztonságosan maradjon a puha anyagú ülésen, és ringatáskor ne essen ki.

BABY born Pizsama elemlámpával, rózsaszín
6 790 Ft

BABY born kicsit olyan, mint az éjjeli madár. Ha nem tud aludni, bátran kiszáll az ágyából és a szentjánosbogár formájú elemlámpával anyukája után megy, hogy hozzábújhasson. A szárnyak első megnyomását követően a szentjánosbogár villog, a második megnyomást követően folyamatosan világít, míg a harmadik megnyomás után a fény kialszik.

BABY born Surprise 4

BABY born Surprise 4

Értékelés: 4,7
4 390 Ft

No de ilyet! Most a gólya a virágok babáit is hordja Fedd fel a titkaikat szépen egyenként. A csecsemők el vannak rejtve vannak a rügyek belsejében, amik sok meglepetést rejtegetnek. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen lábzsákban van a baba.