TrueLife Care Q7

TrueLife Care Q7

Értékelés: 4,3
26 990 Ft 20 990 Ft
+ ingyen szállítás

A TrueLife Care Q7 érintésmentes hőmérő modern infravörös technológiát használ, amely segítségével pillanatok alatt nagyon pontos eredmények elérésére képes. A hőmérőt elég közel helyezni az objektumhoz, és egy másodpercen belül megkapod a megbízható mérési eredményt.

Berrcom Érintés nélküli hőmérő JXB-178
27 390 Ft
+ ingyen szállítás

A Berrcom 6in1 érintés nélküli hőmérő a test, a felület és a környezeti hőmérsékletek mérésére szolgál, 32 memória funkcióval, automatikus kikapcsolással és 3 színű háttérvilágítással rendelkezik magasabb hőmérsékletekhez.

Érintés nélküli hőmérő HeTaiDa HTD8813
22 590 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Érintés nélküli hőmérő, amely ideális a gyermekek hőmérsékletének mérésére, áttekinthető kijelzővel, amely magas hőmérséklet esetén megváltoztatja a színét. A hőmérő praktikus automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik, körülbelül 18 másodperc inaktivitás után.

Thermometer Model 306

Thermometer Model 306

Értékelés: 3,9
26 890 Ft

A Model 306 érintés nélküli lázmérő 1 másodpercen belül leméri a hőmérsékletet. 10 mérésre elegendő memória funkcióval rendelkezik, jelzi a gyenge elemeket, 1 perc után automatikusan kikapcsol.

YOUNGME érintés nélküli lázmérő UC-03A
28 190 Ft

YOUNGME® érintés nélküli lázmérő nagy pontosságú, könnyen és gyorsan üzemel. Hangjelzés figyelmeztet a megemelkedett hőmérsékletre, memória 32 mérésre.

DBB Remond Orvosi lázmérő babáknak
3 390 Ft

Megbízható otthoni és utazáskor is használható lázmérő. Egy tiszta digitális kijelző tájékoztat a baba vagy a saját hőmérsékletéről, ha nem érzed jól magát. Gyors mérés 10 másodpercen belül a lágy és hajlékony hegyével.

Bebe-jou Fürdőhőmérő Leopárd
2 590 Ft

hőmérő gyorsan és hatékonyan méri a kád vizének hőmérsékletét. Része egy nagy számlap, melynek köszönhetően a végeredmény jól látható. Bebe-jou Fürdőhőmérő Leopárd nyilakkal ellátott, amely meghatározza a víz optimális hőmérsékletét. Higany nélkül.

Bebe-jou Lou-Lou
2 590 Ft

Bébé-Jou fürdő hőmérő rendkívül pontos és könnyű használni. A Bébé-jou 37 Celsius fokos fürdési hőmérsékletet ajánl. A gyermek fürdetéséhez ideális hőmérsékletet a hőmérő egy kis nyíllal jelzi. A nagy számlapnak köszönhetően könnyen leolvashatod a hőmérsékletet. A helyiség hőmérsékletének, ahol a babát fürdeted, legalább 23 Celsius fokosnak kell lennie.

hőmérő biztonságos, nem tartalmaz higanyt, a mérőcső pedig műanyaggal védett. A Bébé-Jou motívummal ellátott apró minta felkelti a baba figyelmét fürdés közben és rengeteg vízi szórakozásra ad lehetőséget.

DBB Remond Lázmérő készlet

DBB Remond Lázmérő készlet

Értékelés: 2,7
5 190 Ft

A két orvosi lázmérő megfelelő társ otthon és utazás közben is. A tiszta digitális kijelző tájékoztatja az egész család testhőmérsékletéről. Gyors, kényelmes mérés 10 másodpercen belül.

Luma Digitális fürdőhőmérő
7 190 Ft

hőmérő gyorsan és hatékonyan méri a kád vizének hőmérsékletét. Vízbe való helyezést követően aktiválódik, színnel jelzi az víz hőmérsékletét – ideális, meleg vagy hideg. Automatikusan kikapcsol. A Luma Digitális fürdőhőmérő a tető levételét követően tisztítható.

DBB Remond Elektronikus fürdőszobai hőmérő, halacska
5 190 Ft

Praktikus hőmérő, amely méri a vízhőmérsékletet a baba kádban való fürdetése során, hogy elegendően meleg, vagy a kerti medencében elegendően frissítő legyen. Ezzel a hőmérővel nem kell aggódnod, a színes kijelző természetesen jelzi a forró vagy hideg vizet. Méri a szoba hőmérsékletét is.

Luma Digitális fürdőhőmérő
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

hőmérő gyorsan és hatékonyan méri a kád vizének hőmérsékletét. Vízbe való helyezést követően aktiválódik, színnel jelzi az víz hőmérsékletét – ideális, meleg vagy hideg. Automatikusan kikapcsol. A Luma Digitális fürdőhőmérő a tető levételét követően tisztítható.

Rohnson érintés nélküli hőmérő A200
23 190 Ft
+ ingyen szállítás

A200 érintés nélküli hőmérő a Rohnson márkától, amely 1 másodpercen belül leméri a hőmérsékletet. Akár 25 mérésre megfelelő memóriával ellátott, jelez, ha alacsony az akkumulátor szintje, 30 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol.

BEURER BY 11MO Gyermek hőmérő
2 090 Ft

Beurer BY 11MO gyermek hőmérő ideális babáknak vagy kis gyermekek számára. Vidám majom figurájával garantáltan tetszeni fog a kicsiknek. 10 mp alatt képes a pontos testhőt mutatni.

Microlife NC 100 Infravörös lázmérő
16 990 Ft

A Microlife NC100 Infrás lázmérő egy test, étel, fürdővíz, levegő hőmérséklet mérésére alkalmas készülék. Nagy LCD kijelzőjéről könnyedén leolvashatóak az eredmények. Pillanatok alatt ad pontos eredményeket.