Albert Érintés nélküli baba hőmérő
9 280 Ft

Az Albert Érintés nélküli baba hőmérő érintésmentes technológiájának köszönhetően gyorsan és kellemetlenségek nélkül mérheti meg gyermeke testhőmérsékletét. Pillanatokon belüli képes fül-, homlok, vagy más felületen hőmérsékletet mérni, nagy LCD kijelzőjéről könnyedén leolvashatóak az eredmények. Mérési memóriával rendelkezik, mely tárolja az utolsó mérések eredményét. Kialakítása rendkívül biztonságos, higany és üveg mentes.

DBB Remond Elektronikus fürdőszobai hőmérő, halacska
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus hőmérő, amely méri a vízhőmérsékletet a baba kádban való fürdetése során, hogy elegendően meleg, vagy a kerti medencében elegendően frissítő legyen. Ezzel a hőmérővel nem kell aggódnod, a színes kijelző természetesen jelzi a forró vagy hideg vizet. Méri a szoba hőmérsékletét is.

DBB Remond Orvosi lázmérő babáknak
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megbízható otthoni és utazáskor is használható lázmérő. Egy tiszta digitális kijelző tájékoztat a baba vagy a saját hőmérsékletéről, ha nem érzed jól magát. Gyors mérés 10 másodpercen belül a lágy és hajlékony hegyével.

DBB Remond Lázmérő készlet
5 190 Ft

A két orvosi lázmérő megfelelő társ otthon és utazás közben is. A tiszta digitális kijelző tájékoztatja az egész család testhőmérsékletéről. Gyors, kényelmes mérés 10 másodpercen belül.

Microlife NC 100 Infravörös lázmérő
11 320 Ft 9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Microlife NC100 Infrás lázmérő egy test, étel, fürdővíz, levegő hőmérséklet mérésére alkalmas készülék. Nagy LCD kijelzőjéről könnyedén leolvashatóak az eredmények. Pillanatok alatt ad pontos eredményeket.

TrueLife Care Q7 érintés nélküli hőmérő
10 090 Ft 9 290 Ft

TrueLife Care Q7-tel infravörös technológiával gyorsan, pontosan és fájdalommentesen mérhet hőmérsékletet. Nincs szükség fizikai kontaktusra: 5–8 cm-ről meg tudja mérni egy test, felszín, vagy folyadék hőmérsékletét.

Geratherm Nem érintkező érintkező hőmérő
10 970 Ft

A Non Contact érintés nélküli infravörös hőmérő megkönnyíti a testhőmérséklet mérését a gyermekek és felnőttek esetében, valamint a tárgyak, felületek és egyéb hőmérsékletek hőmérsékletét.

Omron Hőmérő GentleTemp 720 első 3v1
14 570 Ft

Hőmérő GentleTemp 720 elülső 3v1 mérésére testhőmérséklet a homlokon, környezeti hőmérséklet és a hőmérséklet a felületek (pl. Bébiétel).

SANITAS Hőmérő 65 SFT multifunkciós 6in1
13 430 Ft

Az SFT 65 multifunkcionális 6in1 hőmérő egy többfunkciós hőmérő, amely felnőttek és gyermekek számára is alkalmas. Ezzel a hőmérővel néhány másodpercen belül megmérheti a testhőmérsékletet a fülén vagy a homlokán, valamint a tárgyak vagy folyadékok felületi hőmérsékletét.

Hartmann THERMOVAL Baba
16 930 Ft 14 570 Ft

Teploměr THERMOVAL Baby bezdotykový infračervený je určen pro jemné a rychlé měření teploty z čela do 3 sekund.

Medisana Többfunkciós hőmérő TM 750
13 110 Ft

A TM 750 többfunkciós hőmérő a fül és a homlok hőmérsékletét méri, és a helyiség hőmérsékletét és a felületi hőmérsékletet is méri.

Geratherm Bazális hőmérő üveg gallium
4 790 Ft

Teploměr skleněný bazální s galiem je vhodným pomocníkem k přirozenému plánování rodiny – pomocí teploměru může žena pravidelně zjišťovat své plodné a neplodné dny.

Medisana FTN infravörös hőmérő
12 380 Ft

Az FTN érintés nélküli infravörös hőmérő lehetővé teszi az érintés nélküli hőmérsékletmérést.

Thermofocus Hőmérő dig. VISIOFOCUS bezkont.vizualizace temp.
28 700 Ft

VISIOFOCUS hőmérő méri a testhőmérsékletet, tárgyak vagy folyadék 1–55 ° C-on Hőmérő kínál hőmérséklet nyúlványok közvetlenül a homlokon vagy a mért tárgy. Hőmérő, köszönhetően a szabadalmaztatott optikai megfigyelés rendszer meghatározza a megfelelő távolságot a hőmérőt és a mérési pont.

Helpmation RC6 érintés nélküli hőmérő
12 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az RC6 közelségi hőmérő a gyermekek és felnőttek testhőmérsékletét, az objektumok felületének hőmérsékletét, a baba táplálkozással ellátott palackok hőmérsékletét méri.

Helpmation RC8 érintés nélküli hőmérő
11 650 Ft

Az RC8 Proximity hőmérő pontos hőmérséklet- és hőmérsékletmérést biztosít a gyermekek és a felnőttek számára , a felületi hőmérsékletet, a fürdőt és a szobahőmérsékletet.

Helpmation RC9 érintésmentes hőmérő
10 920 Ft

Az RC9 érintés nélküli hőmérő mind a gyermekek, mind a felnőttek testhőmérsékletét méri, érintkezés nélkül, vagy a tárgyak felületi hőmérsékletén, a babapalackok hőmérséklete 1 másodpercen belül a legkorszerűbb IR technológiával.

iHealth START THF - érintésmentes hőmérő
9 760 Ft

Újdonság

iHealth START THF – érintésmentes hőmérő – 3 üzemmóddal megmérheti az objektum felületi hőmérsékletét vagy akár szobahőmérsékletet. Tehát egy műszer helyettesíti a 3 hőmérőt. .

Luma Digitális fürdőhőmérő
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

hőmérő gyorsan és hatékonyan méri a kád vizének hőmérsékletét. Vízbe való helyezést követően aktiválódik, színnel jelzi az víz hőmérsékletét – ideális, meleg vagy hideg. Automatikusan kikapcsol. A Luma Digitális fürdőhőmérő a tető levételét követően tisztítható.

Luma Digitális fürdőhőmérő
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

hőmérő gyorsan és hatékonyan méri a kád vizének hőmérsékletét. Vízbe való helyezést követően aktiválódik, színnel jelzi az víz hőmérsékletét – ideális, meleg vagy hideg. Automatikusan kikapcsol. A Luma Digitális fürdőhőmérő a tető levételét követően tisztítható.

Bebe-jou Fürdőhőmérő Leopárd
2 590 Ft

Újdonság

hőmérő gyorsan és hatékonyan méri a kád vizének hőmérsékletét. Része egy nagy számlap, melynek köszönhetően a végeredmény jól látható. Bebe-jou Fürdőhőmérő Leopárd nyilakkal ellátott, amely meghatározza a víz optimális hőmérsékletét. Higany nélkül.

Bebe-jou Lou-Lou
2 590 Ft

Bébé-Jou fürdő hőmérő rendkívül pontos és könnyű használni. A Bébé-jou 37 Celsius fokos fürdési hőmérsékletet ajánl. A gyermek fürdetéséhez ideális hőmérsékletet a hőmérő egy kis nyíllal jelzi. A nagy számlapnak köszönhetően könnyen leolvashatod a hőmérsékletet. A helyiség hőmérsékletének, ahol a babát fürdeted, legalább 23 Celsius fokosnak kell lennie.

hőmérő biztonságos, nem tartalmaz higanyt, a mérőcső pedig műanyaggal védett. A Bébé-Jou motívummal ellátott apró minta felkelti a baba figyelmét fürdés közben és rengeteg vízi szórakozásra ad lehetőséget.