Canpol babies Digitális hőmérő, rugalmas véggel

Canpol babies Digitális hőmérő, rugalmas véggel

Száma: 9196588
MALL.HU napok – akciós termékek népszerű márkáktól (érvényes az akciós készlet erejéig, de kizárólag 2024. június 10–23. között)!
A Canpol Babies digitális hőmérő, rugalmas véggel, gyorsan és biztonságosan méri a gyermekek és felnőttek testhőmérsékletét. A mérési eredményt hangjelzés kíséri, és az áttekinthető kijelzőn látható.
További információ
3 090 Ft
2 690 Ft
-12%
Forgalmazó: MALL
5 720 Ft -tól

Raktáron Utolsó db

2024.6.26 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.6.25 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 9196588

Leírás

Canpol Babies digitális hőmérő, rugalmas véggel

Tulajdonságok

 • Canpol Babies digitális hőmérő, rugalmas véggel, a könnyű és pontos testhőmérséklet méréshez
 • Hangjelzés a mérés után
 • Praktikus hordtáska a tároláshoz
 • Puha és hajlékony hegy
 • 3 mérési módszer – száj, hónalj, végbél
 • Digitális kijelző, pontos és könnyen leolvasható
 • Gyors mérés – 1–5 perc után pontos mérési eredményt kaphatunk (a kiválasztott mérési módszertől függően)

Használati útmutató

 • 1. Kapcsold be a hőmérőt: Nyomd meg a tárcsa melletti gombot. A hőmérő bekapcsolását egy rövid hangjelzés jelzi, és a 188,8M°E szimbólum jelenik meg a kijelzőn. Az utoljára mért hőmérséklet megismeréséhez tartsd lenyomva a gombot kb. 2 másodpercig, ekkor az utoljára mért hőmérséklet, az „M“ szimbólummal egyidejűleg jelenik meg. A gomb felengedése után néhány másodperc múlva megjelenik az „L°C“ szimbólum, a „°C“ szimbólum pedig villogni fog. Ha a környezeti hőmérséklet magasabb, mint 32°C, a mért környezeti hőmérséklet jelenik meg a tárcsán az „L°C“ szimbólum helyett. A villogó „°C“ jelzi, hogy a hőmérő készen áll a használatra.
 • 2. Válaszd ki a mérési módszert: a) szájban: helyezd a hőmérő végét a nyelv alá, csukd be a szád, és mérj kb. 1 percig.
  1. a hónaljban: töröld át a hónaljad nedves törülközővel, helyezd be a hőmérő végét, szorítsd le a kezed, és mérj körülbelül 5 percig. Vigyázat! Ha a hónaljban méred a hőmérsékletet, és körülbelül 1 perc elteltével hangjelzést hallasz, ne törődj vele, csak folytasd a mérést. Csak körülbelül 5 perc elteltével olvasd le a hőmérőn a mért hőmérsékletet.
  2. a végbélben: az alanynak az oldalán kell feküdnie, térdei enyhén behajlítva. Ha kisgyermek lázát méred, helyezd a gyermeket hasra, L alakban behajlított térdekkel. Egyik kezeddel húzd szét a feneket, a másikkal pedig óvatosan, de legfeljebb 1,25 cm mélyen helyezd be a hőmérő végét. Ha ellenállást érzel, ne dugd mélyebbre a hőmérőt, és változtasd meg a mérési módszert. Hagyd a hőmérőt a végbélben kb. 1 percig (várj, amíg a „°C“ jelzés nem villog és a hangjelzés elhalkul). Vigyázat! Ha ezt a mérési módszert akár csak egyszer is alkalmazod, higiéniai okokból ne használd a hőmérőt szájban történő méréshez.
 • 3. Olvasd le a testhőmérsékletet: A mérési idő leteltével a „°C“ felirat megszűnik villogni, és hangjelzés hallható. Ha a mért hőmérséklet magasabb, mint 37,5°C, akkor 2× hangosabb jelzést hallhatsz. Olvasd le a mért hőmérsékletet a kijelzőről.
 • 4. Kapcsold ki a hőmérőt: Nyomd meg a tárcsa melletti gombot. Ha elfelejted kikapcsolni a hőmérőt, 10 perc után automatikusan kikapcsol. Vigyázat! Ne hagyd a gyermeket felnőtt felügyelete nélkül a lázmérés során. A hőmérő nem játék. Tartsd a gyermekektől távol. Ne szereld szét a hőmérőt, ne vedd le az elemtartó fedelet, és ne hajlítsd meg túlzottan a hőmérő végét. Ne harapd meg a hőmérő végét, amikor a szájban méred a hőmérsékletet. Ne hagyd a hőmérőt a napon, hőforrás közelében vagy olyan helyen, ahol megsérülhet. Tartsd tisztán. Minden használat előtt és után mosd ki a hőmérőt enyhe mosogatószerrel, meleg vízben. Ne merítsd vízbe a hőmérő digitális kijelzőjét tartalmazó részt. Egy 70%-os alkoholba mártott mosogatóronggyal is letörölheted. Győződj meg róla, hogy a hőmérő száraz, mielőtt a műanyag tokba helyezed.

Technikai adatok

Akkumulátor SR 41, 1,55 V
Az akkumulátor élettartama 2 000 mérés (kb. 200 óra)
Mérési pontosság 0,1 °C fokon
Mérési tartomány 32,0 – 43,9 °C
A hőmérő méretei 13,3 × 2,1 × 1,2 cm
A hőmérő súlya elemmel együtt 9,5 g
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.