Novama PINGO Elektromos nyálkahártya-elszívó

Novama PINGO Elektromos nyálkahártya-elszívó

Száma: 100040265018
Közvetlenül partnerünktől
NOVAMA PINGO Elektromos nyálkahártya-elszívó Pingo elektromos nyálkahártya-elszívó, előnyeinek köszönhetően minden háztartásban szükség lesz rá, ahol gyermek van. 0–12 éves gyermekek számára ajánlott, és kirándulásra vagy nyaralásra is elviheti. A motorháztető nem igényel hálózati áramot. Könnyű és További információ
12 740 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2023.6.12 - 2023.6.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100040265018

Leírás

Pingo elektromos nyálkahártya-elszívó, amely előnyeinek köszönhetően minden háztartásban szükség lesz, ahol gyermek van. 0–12 éves gyermekek számára ajánlott, és kirándulásra vagy nyaralásra is elviheti. A motorháztető nem igényel hálózati áramot. Könnyű és csendes, éjjeli használatra is alkalmas, még akkor is, ha a baba alszik. Nem igényel kiegészítőket, például eldobható tartályokat vagy tartályokat. Az elszívónak két fogantyúmérete van, amelyeket alkalmazkodhat a gyermek életkorához és betegségéhez (az orrlyukak mérete, a nyálkahártya sűrűsége) – így hatékonyan szophat a nyálka még vastag nyálkahártya esetén is. Idősebb gyermekek számára nagyobb fogantyú ajánlott. Fiatalabb gyermekek esetén kisebb adagot használunk, még akkor is, ha a nyálka vékony és folyékony. A megfelelő fogantyúméret kiválasztása fontos, mivel a nem megfelelő méret kiválasztása irritálhatja az orr nyálkahártyáját, és vérzést, fájdalmat és irritációt okozhat. A vákuum alkalmazása lehet szakaszos vagy folyamatos. A szívó módszer, hossza és jellege a közvetlen igényekhez igazítható. Azokban az esetekben, amikor a gyermek rosszul érzi magát, a szívás megszakítható. A motorháztető ergonómikus alakja megkönnyíti a megfelelő helyzetben tartását, ezáltal az alkalmazási mód intuitív és biztonságos. Szívás közben tartsa a baba fejét egyenesen (függőlegesen), és helyezze a fogantyút az egyik orrlyukba. Vigyázzon, ne dugja be a fogantyút túl mélyen az orrlyukba, vagy nyomja be az orrüreg hátfalát. Próbálja meg a tapadókorongot olyan helyzetben tartani, hogy a hegy merőleges legyen a gyermek arcához. Várja meg, amíg az elszívó teljesen beszívta a nyálkát. Ha szükséges, ismételje meg a szívást a második orrlyukban, vagy ismételje meg azt, amely még nincs teljesen felszabadítva. A nyálkahártya kivonása, különösen a legkisebb gyermekekben, kellemetlen érzéseket, félelmet és néha fájdalmat okozhat (nagy fogantyú kiválasztása, az extraháló helytelen használata). A Pingo elszívót kifejezetten gyermekek számára tervezték a kellemetlenség csökkentésére. Az extraktor képes egy gyermeket „szórakoztatni“ dallal, a kiválasztott 12 dallam egyikével. Csak nyomja meg a zenelejátszás gombot (jegyzetgomb), és ki is kapcsolhatja ezt a funkciót, pl. éjszaka. Kényelmesen megmoshatja a fogantyút és a gyűjtőedényt folyó víz alatt. Műszaki adatok: szívóteljesítmény 450 mmHg (60 kPa); nyomás 75–80 dB. A szívótengely anyaga szilikon. Méretek 9,8 × 4,5 × 14,3 cm. A berendezés súlya 146 g. 3 év garancia. Megjegyzés: Higiéniai okokból az árut még a vásárlástól számított 14 napon belül sem lehet visszaküldeni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.