Mattel Barbie Color Reveal Barbie kisállatkával-36%
17 090 Ft 10 790 Ft

Akció

Azonnal beleszeretsz ebbe a Barbie® Color Reveal babakollekcióba! A csomagolásban 25 remek meglepetés vár rád, ebből 8 képes megváltoztatni a színét! Élj át rengeteg szórakozást a Barbie® babával, két háziállattal valamint a sok ruhával és kiegészítővel!

Mattel Barbie Color Reveal Hullám 4
6 780 Ft 6 430 Ft

Barbie® Color Reveal baba kollekciójába minden bizonnyal beleszeretnek majd a meglepetések kedvelői. Minden csomagban egy stílusos ruhába öltöztetett baba vár rád, a baba megjelenése azonban meglepetés marad az utolsó pillanatig. Készen állsz, hogy megtudd, hogy néz ki a babád?

Mattel Barbie Color Reveal Chelsea Hullám 3
5 350 Ft 4 930 Ft

Chelsea™ Color Reveal baba kollekciójába minden bizonnyal beleszeretnek majd a meglepetések kedvelői. Minden csomagban egy baba és kiegészítők várnak rád, a baba megjelenése azonban meglepetés marad az utolsó pillanatig. Készen állsz, hogy megtudd, hogy néz ki a babád?

Mattel Barbie Color Reveal Állatkák 2
2 870 Ft

Minden kis állatkedvelő biztosan beleszeret ebbe a Barbie® Color Reveal™ háziállat gyűjteménybe. Élj át rengeteg szórakozást és meglepetést, miközben kicsomagolod és felfedezed, melyik kisállat vár rád a csomagban.

Mattel Barbie Color Reveal Állatkák 1
2 790 Ft

Minden állatkedvelő biztosan beleszeret ebbe a Barbie® Color Reveal™ háziállat gyűjteménybe. Élvezd a sok mókát és a meglepetést már a szétcsomagolás közben. Fedd fel, milyen állat vár rád!