Nuk ECO Control Audio Display 530D+ Bébiőr

Márka: Nuk Katalógus száma: 1126109

Nuk ECO Control Audio Display 530D+ Bébiőr

A modern dizájnú NUK Eco Control Audio 530D+ digitális bébiőr lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt. Ezen felül értékelni fogja az Eco-mode funkciót is, amely csökkenti sugárzott energia szintjét a szobában. A rugalmasságot a hordozható szülői egység garantálja, amely vezeték nélkül is működik. A bébiőr ráadásul éjjeli lámpát, altatódalokat, a természet hangjait is kínálja, továbbá ellenőrzi a szoba hőmérsékletét. További információ

33990

33 990 Ft ÁFA-val

Központi raktáron

A termék központi raktárunkban van készleten.

Prémium szállítással Budapestre várhatóan :2019.01.18.
Személyes átvétel Budapesten várhatóan :2019.01.17.
Prémium szállítással vidékre várhatóan :2019.01.18.

A fenti feltételek házhoz szállítás esetén 16:30 óráig elküldött, utánvéttel és online bankkártyás fizetéssel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon. Személyes átvétellel rendelt termék esetén az időpont 11:00 órára módosul. A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Leírás

Termékleírás

NUK Eco Control Audio Display 530D+

Digitális bébiőr Eco-Mode és Full Eco-Control üzemmóddal

 • Digitális bébiőr modern dizájnnal és akár 18 órás működési idővel.
 • Eco-mode üzemmód: 100% nagyfrekvenciás sugárzás nélkül a gyermek alvásideje alatt
 • Full-Eco-Control funkció: figyelmezteti a szülőt, ha a jel a hatótávolságon kívül van, vagy ha a kapcsolat megszakad. Természetesen ezt megteszi az Eco-mode üzemmód ideje alatt is.
 • Intercom funkció (hangátvitel a baba irányába), megbízható digitális jelátvitel FHSS technológiával, állítható hangerő-érzékenység, optikai zajszint jelző.
 • Szobahőmérséklet-szabályozás, időkijelző, lámpa, vibrációs riasztás, éjszakai fény, altatózenék, természeti hangok, keresési funkció.

Digitális bébiőr Full Eco-Control üzemmóddal: gyermeke biztonságos megfigyeléséért

 • Természetes, hogy gyermeke békéje és nyugalma kell, hogy legyen mindig az első helyen. Az új digitális NUK bébiőrrel, Ön tökéletesen felszerelt lesz az újszülött fejlődésének első szakaszában – különösen a kisbaba alvásának figyelése közben. A NUK Eco Control Audio Display 530D+, mindig megadja Önnek a biztonság érzetét azzal, hogy hallgathatja a kicsit, akkor is mikor nincs a közvetlen közelében.
 • A digitális bébiőr funkciói közé tartozik egy ökologikus üzemmód (Eco-mode), amely csökkenti a sugárzott energia mennyiségét a szobában, amikor a baba alszik. Amikor az ökologikus üzemmód aktiválva van, a helység 100%-ig mentes a rádiófrekvenciás sugárzástól, így a baba nem lesz kitéve a felesleges elektronikus szmog káros hatásainak.
 • További funkció a Full-Eco-Control, melynek küldetése, hogy ellenőrizze a bébiőr egységei közötti kapcsolatot és megbízhatóan informálja Önt, amikor a kicsi sír, vagy ha a kapcsolat az egyésgek közt megszakadt, esetleg a készülékek egymástól hatótávolságon kívülre kerültek. Így Ön teljesen nyugodt lehet, és figyelheti a kisbaba alvását.

Digitális bébiőr – a megbízható kapcsolatért gyermekével

 • Az FHSS digitális technológia megbízható, tiszta és problémamentes jelátvitelt biztosít, hogy semmilyen hang ki ne maradjon, és Ön azzal a tudattal hagyhassa gyermeke szobáját, hogy a kicsi biztosan alszik.
 • A bébiőr nagyobb flexibilitást nyújt Önnek: a legfeljebb 250 métereses hatótávolsággal a vezeték nélküli szülői egység birtokában nyugodtan elvégezheti mindennapi teendőit, kikapcsolódhat egy jó könyvvel, vagy pihenéssel töltheti az idejét. A feltölthető LiPo akkumulátor maximális üzemideje akár 18 óra is lehet, tehát a bébiőrt nem kell állandóan töltenie. Ha esetleg olyan helyre tenné a szülői egységet, ahol később nem találja, a beépített kereső funkció (csipogás, mely a gyermek egységéről aktiválható) segít majd a keresésben, és gyors megtalálásban.
 • Ha a kisbaba alvás közben nyugtalan, könnyedén megnyugtathatja hangjával az Intercom funkción keresztül anélkül, hogy ugyanabban a szobában kellene tartózkodnia.
 • Az öt LED diódás hangkijelzés különösen alkalmas a gyermek szobájában megjelenő hangok vizuális megjelenítésére. Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha az alapegység hangerejét nagyon alacsony szintre állította vagy teljesen kikapcsolta. Minél több felvillanó LED diódát lát, annál intenzívebben sír a kisbaba. Az átviteli érzékenység beállítható a kívánt szintre. Ha az érzékenység alacsony értékre van állítva, a gyermek egysége csak nagyon hangos hangokra reagál. Ha az érzékenység magas értékre van állítva, akkor a leggyengébb hangokat is, mint például a „bogár zümmögését“ is továbbítja. Az átviteli érzékenység négy különböző szintre állítható. E beállítások mindegyikénél bekapcsol az ökologikus üzemmód, amikor a gyermek elalszik. Az átviteli érzékenység funkció kikapcsolható annak érdekében, hogy folyamatosan továbbítsa az összes hangot. Ebben az esetben az (5. szint) ökológiai üzemmód sem használható.
 • Van lehetőség rezgéses riasztás bekapcsolására, hogy mindig tudja, ha valami történik a baba szobájában.

Csomagolás tartalma:

 • 1 x Gyermek egység (a gyermekszobába)
 • 1 x Hordozható egység (a szülő részére)
 • 2 x Töltő adapter
 • 1 x Tölthető akkumulátor (a hordozható egységhez)

Paraméterek

%2% paraméterei

Hatótávolság 250 m
Funkció őrzés
Jel átvitel kétoldali
Internet nélküli szülői egység igen
Internet nélküli megfigyelő nem
Zenélés igen
Kijelző igen
Típus digitális
Akkumulátor típusa LI-POL

Hasonló termékek

Hisense Babysense 1 Pro légzésfigyelő
30 402 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BABYSENSE 1 Pro érintés nélküli légzésfigyelő el van látva érzékelős alátéttel és időfeletti kivitelű atratktív kontroll egységgel hang és vizuális vészjelzővel. A légzésfigyelő jelenleg az egyetlen hasznos segédeszköz a SIDS bölcsőhalál szindróma elleni harcban a baba első életévében.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.