MAKERS Alba - rattan bútor szett (szürke)
138 900 Ft

136 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kényelmes rattan sarokbútor szett, amely időjárásnak ellenálló ülőpárnákkal együtt van kézbesítve. Kültéri és beltéri használatra is egyaránt alkalmas.


Fieldmann CARMEN 6

Fieldmann CARMEN 6

Értékelés: 5
132 900 Ft

123 990 Ft

Egzotikus akácia fából készült kerti bútor készlet. A készlet ovális szétnyitható asztalt tartalmaz, amely napernyőre alkalmas nyílással ellátott. A készlet egy asztalt és 6 db széket tartalmaz a maximális kényelem érdekében.


Fieldmann CALYPSO 4, Kerti bútor szett
79 990 Ft

2 év garancia

Fieldmann Calypso 4 Kerti bútor szett egyes darabjai trópusi akácfából készültek. Ez a nagyon kemény és strapabíró fa anyag gond nélkül ellenáll a viszontagságos időjárási körülményeknek és hozzájárul a bútor szett kültéri használatához. A szetthez 1 db. igényes kivitelú, tépglalap alakú,150 × 90 × 75 cm méretű asztal, valamint 4 db. 71 × 56 × 108 cm méretű ergonómikus, stílusos megjelenésű karosszék tartozik.


Fieldmann CALYPSO 6 napernyővel és huzattal, zöld csíkos
160 390 Ft

Kiváló szett a kertedbe vagy a teraszodra. A Fieldmann CALYPSO 6 egy trópusi fából, akáciából, készült összecsukható asztalt és állítható székeket tartalmaz. A székek teherbírása 120 kg és ergonomikus kialakításúak. Nem hiányozhat a 3 m átmérőjű zöld napernyő és a zöld csíkos huzatok sem.


Fieldmann CARMEN 7
119 990 Ft

2 év garancia

Egzotikus akácia fából készült kerti bútor készlet. A készlet ovális szétnyitható asztalt tartalmaz, amely napernyőre alkalmas nyílással ellátott. A készlet egy asztalt, 4 db széket és egy padot tartalmaz a maximális kényelem érdekében.


Fieldmann CARMEN 6, krémszínű
149 990 Ft

Egzotikus akácia fából készült kerti bútor készlet. A készlet ovális szétnyitható asztalt tartalmaz, amely napernyőre alkalmas nyílással ellátott. A készlet egy asztalt és 6 db széket tartalmaz a maximális kényelem érdekében.


Fieldmann CALYPSO 4 S PÁRNÁK, ZÖLD CSÍKOK (2017)
103 990 Ft

Egzotikus fából készült Fieldmann CALYPSO kerti bútor készlet. A készlet 150×90 cm méretű asztalt tartalmaz, amelybe a nyílásnak hála napernyőt helyezhetsz. A bútor készlet továbbá 4 állítható széket és 4 párnát tartalmaz.


Fieldmann CALYPSO 7 Kerti bútor szett, Zöld
126 600 Ft

Fieldmann CALYPSO 7 Kertibútor szett tökéletes választás mindenki számára tartós, praktikus kialakításának köszönhetően. Az asztal közepén szabványos nyílás található a napernyő elhelyezésére. Trópusi akácfából készült, ami beltéri és kültéri használatot egyaránt lehetővé tesz. A karosszékek háttámlája dőlésszöge 3-féle helyzetbe állítható. Vízálló székpárnákkal, melyek 100%-ig ellenálló poliészterből készültek.


Fieldmann CALYPSO 5 napernyővel és huzattal, krémszínű
121 290 Ft

Kiváló szett a kertedbe vagy a teraszodra. A Fieldmann CALYPSO 5 egy trópusi fából, akáciából, készült összecsukható asztalt, 3 személyes padot és állítható székeket tartalmaz. A székek teherbírása 120 kg és ergonomikus kialakításúak. Nem hiányozhat a 3 m átmérőjű krémszínű napernyő és a huzatok.


Fieldmann CALYPSO 5 napernyővel, zöld
104 090 Ft

Kiváló szett a kertedbe vagy a teraszodra. A Fieldmann CALYPSO 5 egy trópusi fából, akáciából, készült összecsukható asztalt, 3 személyes padot és állítható székeket tartalmaz. A székek teherbírása 120 kg és ergonomikus kialakításúak. Nem hiányozhat a 3 m átmérőjű zöld napernyő.


Fieldmann CALYPSO 6 napernyővel és huzattal, zöld csíkos
117 990 Ft

Kiváló szett a kertedbe vagy a teraszodra. A Fieldmann CALYPSO 6L egy összecsukható asztalbólés két 61 × 150 × 90 cm méretű háromszemélyes kerti padból áll, trópusi akáciából készült. Nem hiányozhat a 3 m átmérőjű zöld napernyő és a zöld csíkos huzatok sem.


Fieldmann CALYPSO 8 napernyővel és párnákkal, zöld csíkos
154 990 Ft

Kiváló szett a kertedbe vagy a teraszodra. A Fieldmann CALYPSO 8 egy összecsukható asztalból, 2 háromszemélyes kerti padból és 2 állítható karszékből áll, trópusi akáciából készült. A székek teherbírása 120 kg és ergonomikus kialakításúak. Nem hiányozhat a 3 m átmérőjű zöld napernyő és a zöld csíkos huzatok sem.


Fieldmann ARIA 6 Kerti bútor szett
199 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fieldmann ARIA 6 Kertibútor szett tökéletes választás mindenki számára tartós, praktikus kialakításának köszönhetően. Az asztal és a székek minőségi kivitelezését jól példázza a nagyfokú stabilitás. Ez a kezelés ad védelmet a trópusi akácfából készült bútornak, és védi meg a terméket az időjárás hatásaitól, az öregedéstől, a penésztől, a gombáktól, és fa-pusztító rovaroktól. az asztal közepén napernyő elhelyezésére is lehetőség van, hogy az megvédje a vendégeket az erős napsütéstől. 6 db székkel és párnákkal.


Fieldmann CALYPSO 6 napernyővel és huzattal, zöld
160 390 Ft

Kiváló szett a kertedbe vagy a teraszodra. A Fieldmann CALYPSO 6 egy trópusi fából, akáciából, készült összecsukható asztalt és állítható székeket tartalmaz. A székek teherbírása 120 kg és ergonomikus kialakításúak. Nem hiányozhat a 3 m átmérőjű zöld napernyő és a huzatok.


Fieldmann CARMEN 8 ZÖLD

Fieldmann CARMEN 8 ZÖLD

Értékelés: 5
143 990 Ft

Egzotikus akáciából készült kerti bútor szett. A szett ovális szétnyitható asztalt tartalmaz, napernyőrúd átvezetésére kialakított nyílással. A szett egy asztalt, 2 széket, 2 padot és székpárnákat tartalmaz az Önök maximális kényelme érdekében.


Fieldmann CALYPSO 6L napernyővel, krémszínű
99 990 Ft

Kiváló szett a kertedbe vagy a teraszodra. A Fieldmann CALYPSO 6L egy összecsukható asztalból, 2 háromszemélyes kerti padból 61 × 150 × 90 cm méretekkel és trópusi akáciából készült. Nem hiányozhat a 3 m átmérőjű krémszínű napernyő.


Fieldmann CALYPSO 6L
52 190 Ft

Fieldmann-napok akció! Használd a FIELD20MANN kuponkódot 2019. április 29 – május 5. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!

Egzotikus akácia fából készült kerti bútor összeállítás. A készlet tartalmaz egy 150 × 90 cm asztalt, amely nyílásába egy napernyő helyezhető el és két padot, amelyek méretei 61 × 150 × 90 cm.


Fieldmann CARMEN 7 zöld csíkos
141 990 Ft

Kertibútor szett egzotikus akácfából. A szett áll kihúzható téglalap alakú kerti asztalból a közepén hellyel napernyő számára, 4 székből és egy padból a lehető legnagyobb kényelem érdekében.


Fieldmann CALYPSO 6 Kertibútor-készlet, (2017)
116 990 Ft

106 990 Ft

2 év garancia

Fieldmann CALYPSO 6 Kertibútor-készlet tökéletes választás, hiszen, egy darab asztalt és hat széket tartalmaz. Beltéri és kültéri használatra is tökéletes. Az összecsukható székeknek köszönhetően minimális helyen is tárolható. A Fieldmann CALYPSO 6 Kertibútor-készlet minőségi trópusi akácból készült, ezáltal garantálható, hogy hosszú időn keresztül lehet kertjének kiegészítője.


Fieldmann CALYPSO 6 Kerti bútor szett (2017)
155 990 Ft

Fieldmann CALYPSO 6 Kertibútor szett tökéletes választás mindenki számára tartós, praktikus kialakításának köszönhetően. Az asztal közepén szabványos nyílás található a napernyő elhelyezésére. Trópusi akácfából készült, ami beltéri és kültéri használatot egyaránt lehetővé tesz. A karosszékek háttámlája dőlésszöge 5-féle helyzetbe állítható. Vízálló székpárnákkal, melyek 100%-ig ellenálló poliészterből készültek. 6 db székkel.


Fieldmann ARIA 6 Kerti bútor szett napernyővel, Zöld
166 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fieldmann ARIA 6 Kerti bútor szett stílusus megjelenésével tökéletes kiegészítője lesz kertjének. A szetthez tartozó téglalap alakú asztal és 6 db szék összecsukható, ezáltal praktikusan tárolható. A kerti bútor szett trópusi akácfából készült, mely ellenáll a viszontagságos időjárási körülményeknek, ezáltal hozzájáruk a bútor szett kültéri használatához. A szetthez egy zöld színű, stílusos napernyő is tartozik, mely az asztal középső részéhez rögzítve a nap bármely szakaszában kellemes árnyékot nyújt.


MAKERS Salerno kerti rattan bútorszett, Fekete
137 990 Ft

119 990 Ft
+ ingyen szállítás

Makers Salerno modern és elegáns kerti szett kényelmes férőhelyet biztosít az egész család számára. A kétszemélyes kerti kanapé 129 × 75 × 81 cm méretű, míg a két darab kerti karosszék alapmérete 77 × 75 × 81 cm. A kényelmes, szélesre kialakított és elegánsan ívelt karfák kiemelik a kerti szett exkluzivitását és klasszikus eleganciáját. A polyrattan egy rendkívül ellenálló, hosszútávú kültéri használatra kialakított anyag. Mivel az időjárási viszontagságoknak kiemelkedően jól ellenáll, akár –10ºC és + 50 ºC hőmérsékleten is alkalmazható. A por-szórt acélból készült keret maximális stabilitást biztosít. Mindamellett, hogy az 5 cm vastag ülőpárnák tökéletes kényelmet biztosítanak, vizuálisan is remekül illenek a bútorszetthez. A 85 × 50 × 36 cm méretű asztal praktikus tároló helységgel ellátott.


V-Garden VeGAS Set 6-AL napellenzővel
119 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Vegas 6 kerti fém bútor összeállítás napernyővel és fogantyúval. A még nagyobb kényelem érdekében a fotelek hét helyzetbe állíthatóak, tároláshoz egyszerűen összecsukhatóak. Az asztal tartós szerkezete sötét edzett üveggel kiegészített.


Happy Green Beer Garden Kerti bútor szett - 180 cm
29 990 Ft

28 490 Ft

Happy Green Beer Garden kerti bútorszett családi ebédekre, partikra. Az erős fémszerkezet hosszú élettartalmú lehet megfelelő használat mellett. A pad és az asztal lapja is természetes faanyagból készült. A garnitúra darabjai összecsukhatóak, így könnyítve meg a tárolást. Tisztítása egyszerű. A szett egy asztal és két padot tatalmaz.


Happy Green FIDJI Rattan bútorszett, 4 részes
81 594 Ft

64 990 Ft

4 részes, Happy Green TIWI Rattan bútorszett tökéletes nyárra, kerti relaxáláshoz barátaival, családjával. A szett egy 40 × 75 × 38 cm-es asztalból, két 58 × 60 × 77 cm székből és egy kétszemélyes 103 × 60 × 88 cm-es padból áll. Az acél váz mesterséges rattan anyaggal borított, így könnyű, mégis erős, valamint minőségét megőrzi.


Fieldmann ELLA 6 Kerti bútor szett
79 990 Ft

69 990 Ft

2 év garancia

A Fieldmann ELLA 6 kerti bútor szett 6 fekete alumíniumszéket és egy üvegasztalt tartalmaz. Az asztallap mérete 150 × 93 cm, közepén napernyőtartó található. Kültéri használatra kiválóan alkalmas, hiszen nem igényel különösebb karbantartást és könnyen tisztítható.


Fieldmann FDZN 4003-T Balkon Kerti bútorszett
29 990 Ft

22 990 Ft

A Fieldmann DZN 4003-T Balkon Kerti bútorszett egy praktikus bútorösszeállítás, amely nemcsak az erkélyen használható. Az erkélybútorszett két 52 × 38 × 80 cm méretű székből és egy 60 cm átmérőjű kerek asztalkából áll. A kényelmes ülés érdekében a csomagban párnák is vannak a székek ülőkéjére és háttámlájára. Minden elem könnyen összecsukható, ezzel minimálizálja a tárolási gondot. Az asztal és a székek trópusi akácfából készültek. Ez a nagyon kemény fa gond nélkül ellenáll az időjárás kellemetlen hatásainak.


Happy Green BILBAO Kemping szett, asztal székekkel
13 490 Ft
12 990 Ft

A Happy Green BILBAO Kemping szett tartalmaz egy összecsukható, állítható magasságú kemping asztalt és négy székket. Ideális választás az autós kirándulások és kempingezés nagy szerelmeseinek. Könnyen összecsukható kompakt méretű, így tárolása és szállítása nagyon kevés helyet vesz igénybe.


Fieldmann ELLA 4 Kertibútor szett
64 690 Ft

49 990 Ft

2 év garancia

Fieldmann ELLA 4 Kertibútor szett elegáns megjelenésével és kényelmes székeivel hamar a család kedvence lesz nyaralások alkalmával. Alumínium-acél megerősítésével strapabíró és ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A szetthez tartozik 4 elegáns szék és egy edzettüveg lapú asztal, aminek a közepébe napernyő állítható.


Rojaplast PIKNIK (245/2) Kerti bútor
35 990 Ft

gesztenyebarna színű Rojaplast PIKNIK kerti bútor tökéletes választás az udvarba, kerti piknikekhez és családi ebédekheza friss levegőn. A minőségi fenyő bútor egy asztal és két pad egybeépített változata, mely masszív és kényelmes is. A minőségi fa és a felületkezelés biztosítja a tartósságot és az idájárás elleni védelmet.


Rojaplast PIKNIK 180 cm (245/6) Kerti bútor
43 990 Ft

gesztenyebarna színű Rojaplast PIKNIK kerti bútor tökéletes választás az udvarba, kerti piknikekhez és családi ebédekheza friss levegőn. A minőségi fenyő bútor egy asztal és két pad egybeépített változata, mely masszív és kényelmes is. A minőségi fa és a felületkezelés biztosítja a tartósságot és az időjárás elleni védelmet.


Fieldmann MONA 6 Kerti bútor szett
72 490 Ft

A Fieldmann MONA 6 kerti bútor szett 6 fekete alumíniumszéket és egy fekete üvegű asztalt tartalmaz. Az asztallap mérete 150 × 93 cm, közepén napernyőtartó található. Kültéri használatra kiválóan alkalmas, hiszen nem igényel különösebb karbantartást és könnyen tisztítható.


MAKERS Salerno kerti rattan bútorszett, Barna
137 990 Ft

115 990 Ft
+ ingyen szállítás

Makers Salerno modern és elegáns kerti szett kényelmes férőhelyet biztosít az egész család számára. A kétszemélyes kerti kanapé 129 × 75 × 81 cm méretű, míg a két darab kerti karosszék alapmérete 77 × 75 × 81 cm. A kényelmes, szélesre kialakított és elegánsan ívelt karfák kiemelik a kerti szett exkluzivitását és klasszikus eleganciáját. A polyrattan egy rendkívül ellenálló, hosszútávú kültéri használatra kialakított anyag. Mivel az időjárási viszontagságoknak kiemelkedően jól ellenáll, akár –10ºC és + 50 ºC hőmérsékleten is alkalmazható. A por-szórt acélból készült keret maximális stabilitást biztosít. Mindamellett, hogy az 5 cm vastag ülőpárnák tökéletes kényelmet biztosítanak, vizuálisan is remekül illenek a bútorszetthez. A 85 × 50 × 36 cm méretű asztal praktikus tároló helységgel ellátott.


MAKERS Salerno kerti rattan bútorszett
132 900 Ft

115 610 Ft
+ ingyen szállítás

Makers Salerno modern és elegáns kerti szett kényelmes férőhelyet biztosít az egész család számára. A kétszemélyes kerti kanapé 129 × 75 × 81 cm méretű, míg a két darab kerti karosszék alapmérete 77 × 75 × 81 cm. A kényelmes, szélesre kialakított és elegánsan ívelt karfák kiemelik a kerti szett exkluzivitását és klasszikus eleganciáját. A polyrattan egy rendkívül ellenálló, hosszútávú kültéri használatra kialakított anyag. Mivel az időjárási viszontagságoknak kiemelkedően jól ellenáll, akár –10ºC és + 50 ºC hőmérsékleten is alkalmazható. A por-szórt acélból készült keret maximális stabilitást biztosít. Mindamellett, hogy az 5 cm vastag ülőpárnák tökéletes kényelmet biztosítanak, vizuálisan is remekül illenek a bútorszetthez. A 85 × 50 × 36 cm méretű asztal praktikus tároló helységgel ellátott.


Fieldmann FDZN 4010-T Alice Erkélybútor szett
34 990 Ft

22 990 Ft

Fieldmann FDZN 4010-T Alice bútorszett tökéletes választás beltéri és kültéri használatra egyaránt. Az összecsukható elemek minimális helyen tárolhatóak. Minőségi, trópusi akácból készült, mely ellenáll a zord időjárás viszontagságainak is.


Fieldmann PETRA 6 Kerti bútor szett
109 990 Ft

Fieldmann PETRA 6 egy luxus kerti bútor szett. Ideális választás bármely otthon kertjébe és teraszára, a modern kialakításnak köszönhetően nem igényel különösebb karbantartást, kültérre és beltérre egyaránt helyezhető. A rugalmas, szintetikus anyagú székekben kényelmesen pihenhet.


Fieldmann ELLA 6 Kerti bútor szett
84 990 Ft

2 év garancia

*A Fieldmann ELLA 6 kerti garnitúra** igényes megjelenéssel és letisztult dizájnnal rendelkezik. Alumínium-acél megerősítéssel ellátott, téglalap alakú, üveg asztallapjával, és kényelmes székeivel hamar kertje és lakása éke lehet, mivel kültéri és beltéri használatra is alkalmas. Éjfekete napernyője ellenáll az időjárás viszontagságainak is.


RIWALL Pikolo bútorgarnitúra
23 800 Ft

A Pikolo kertibútor szett helytakarékos méretei révén alkalmas balkonon vagy más kisebb helyen történő elhelyezésre.


Rojaplast BRAVO (245) Kerti bútorszett
70 990 Ft

Rojaplast BRAVO (245) egy hangulatos, tömör faanyagból és fémből készült kerti bútorszett. Ideális választás kertbe vagy a teraszra, családi ebédekhez, sörözésre. Erős fémszerkezetének köszönhetően stabilan illeszkedik a földhöz. A szett egy asztalt és két padot tartalmaz.


V-Garden KAROLINA 6 részes Kertibútor szett
139 790 Ft

135 990 Ft

V-Garden KAROLINA 6 részes kerti bútor garnitúra a tökéletes választás ha tartós kerti bútorra vágyik! A szett tagjai modern rattan anyagból készültek, melyek rendkívüli módon ellenállnak az időjárás különböző viszontagságainak. Ellenáll a nedvességnek, ezért a bútorokat használhatja uszodákban, pezsgőfürdőkben, medencék mellett. A szett elemei nem penészednek, és a rothadásnak sincsenek kitéve. Anyaga ellenáll a napfénynek, így nem kell attól félnie, hogy az erős napfénytől megrepednek kertje új díszei.


Rojaplast BRAVO Kerti bútor szett, 180 cm
80 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A stílusos formatervezésű Rojaplast BRAVO kerti bútor szett ideális választás kertbe, teraszra. Kiváló minőségű fenyőfa és fém anyagai ellenállnak az időjárás viszontagságainak, tartós, időtálló használatot garantálnak. A szett egy asztalt és két padot foglal magában.


Allibert COLUMBIA Kerti bútorszett
108 990 Ft

Az Allibert Columbia Kerti bútorszett elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz. Az időjárás viszontagságainak ellenálló öntött műanyagból készült, mely rattan hatású és a tisztítása is egyszerű. A mély ülések és a puha párnák kényelmes használatot biztosítanak a családi, baráti összejövetelek során.


Rojaplast OTTAWA garnitúra BARNA
409 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Műrattanból és aluzmíniumból készült kerti bútorgarnitúra, amely állandó karbantartást nem igényel és évekig kibírja. Nem szükséges egymásra rakni őket. A 350 kg teherbírású padon dédszülék és kisebb gyermekek is üldögélhetnek. A Rojaplast OTTAWA garnitúra BARNA **párnákat is tartalmaz és elegendő helyet nyújt a kerti üldögélésekhez családi összejöveteleken és ünnepségeken.


Allibert ORLANDO 3 SOFA garnitúra - grafit + szürke párnák
85 490 Ft

2 év garancia

Hagyományos bútorgarnitúra rattanimitációban, amely a teraszon és a kertben is használható. UV sugárzásnak ellenálló műanyag szerkezet minimális karbantartás-igénnyel. Az Allibert ORLANDO 3 SOFA – grafit + szürke párnák elegendő hellyel szolgál 5 személy számára. Az antracit szín révén szinte minden kültérhez illik.


Allibert PROVENCE Kerti sarokgarnitúra
164 900 Ft

119 990 Ft

Az Allibert PROVENCE Kerti sarokgarnitúra egy stílusos, modern, kültéri szett, mely egy 5 személyes kanapéból és egy asztalból áll. Műanyagból készült rattant imitáló anyaga természetes megjelenést biztosít. Kialakításának köszönhetően kültéri és beltéri használatra is alkalmas. A bútorok felülete ellenáll a nedvességnek és UV-sugárzásnak. A kanapé ülő- és hátlapja puha párnával borított, így garantálva a maximális kényelmet. Egyszerû, modern stílusának köszönhetõen tökéletes kiegészítõje lehet bármely kertnek vagy terasznak.


Allibert CORONA BOX garnitúra grafit + szürke párnák
97 690 Ft

89 990 Ft

Rattanimitáció kivitelezésű bútorgarnitúra, amely a lakásban és a teraszon is elhelyezhető. UV sugárzásnak ellenálló műanyag szerkezet minimális karbantartás-igénnyel. Az Allibert CORONA BOX garnitúra grafit + homokszínű párnák elegendő hellyel szolgál 4 személy számára. A puffok alatt tárolóhely található a székpárnák vagy újságok és magazinok elhelyezésére.


Fieldmann CALYPSO Kertibútor-készlet, Székpárnával, Krém
104 600 Ft

Fieldmann CALYPSO Kertibútor-készlet tökéletes választás, hiszen, egy darab asztalt és négy darab széket tartalmaz székpárnával. Beltéri és kültéri használatra is tökéletes. Az összecsukható székeknek köszönhetően minimális helyen is tárolható. A Fieldmann CALYPSO Kertibútor-készlet minőségi trópusi akácból készült, ezáltal garantálható, hogy hosszú időn keresztül lehet kertjének kiegészítője.


KETER COLUMBIA 7 szett
125 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

COLUMBIA 7 szett műanyag. A fotel alacsony kartámasszal rendelkezik, így az asztal alá betolható – helytakarékos. Párnával.