DC lány sportcipő Chelsea Tx
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

DC lány sportcipő Chelsea Tx nagyszerű kiegészítő minden gördeszkás kislánynak! A rózsaszín színkombináció nagyon illeni fog a kis lázadóknak, ezért minden kislány azonnal megszereti. A sportcipők erős textilből készültek és cipőfűzősek.

DC fiú sportcipő Pure Se
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

DC fiú sportcipő Pure Se egyszerűen CSÚCS! Amennyiben a fiadat parádézni akarok, ez a remek sportcipő nem hiányozhat. A Pure Se cipőfűzős sportcipő perforált belső résszel a légáteresztésért.

DC fiú sportcipő Pure High-Top
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

DC fiú sportcipő Pure HT kiváló kiegészítő minden kicsi gördeszkázó* számára hideg időben, köszönhetően a belső szőrmés szigetelésnek! A barna egyszerűen illik az utcára, ezért minden fiú azonnal megszereti. A sportcipők erős textilből készültek és **cipőfűzősek.

DC lány sportcipő Pure High-Top
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

DC fiú sportcipő Pure HT kiváló kiegészítő minden kicsi gördeszkázó számára hideg időben köszönhetően a belső szőrmés szigetelésnek! A rózsaszín színkombináció nagyon illeni fog a kis lázadóknak, ezért minden kislány azonnal megszereti. A sportcipők erős textilből készültek és cipőfűzősek.

DC fiú sportcipő Court Graffik Se
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

DC fiú sportcipő Court Graffik Se egyszerűen CSÚCS! Amennyiben a fiadat parádézni akarod, ez a remek sportcipő otthonodból nem hiányozhat. A Graffik sportcipő cipőfűzés nélküli fűzőkkel rendelkezik, a légáteresztés érdekében a belső része perforált.

DC fiú sportcipő Pure Elastic
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

DC fiú sportcipő Pure Elastic egyszerűen CSÚCS! Amennyiben a fiadat parádézni akarod, ez a remek sportcipő otthonodból nem hiányozhat. A Pure Se sportcipő elasztikus cipőfűzés nélküli fűzőkkel rendelkezik, a légáteresztés érdekében a belső része perforált.

DC lány sportcipő Chelsea Tx
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

DC lány sportcipő Chelsea Tx nagyszerű kiegészítő minden gördeszkás kislánynak! A fekete és rózsaszín színkombináció nagyon illeni fog a kis lázadóknak, ezért minden kislány azonnal megfogja szeretni. A sportcipők erős textilből készültek és fűzősek cipőfűzővel.

DC fiú sportcipő Crisis high-top
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

DC fiú sportcipő Crisis high-top kiváló kiegészítő minden kicsi gördeszkázó* számára hideg időben köszönhetően a belső szőrmés szigetelésnek! A fekete egyszerűen illik az utcára, ezért minden fiú azonnal megszereti. A sportcipők bőrből készültek és fűzősek **cipőfűzővel.

DC fiú sportcipő Pure High-Top
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

DC fiú sportcipő Pure HT kiváló kiegészítő minden kicsi gördeszkázó* számára hideg időben, köszönhetően a belső szőrmés szigetelésnek! A fekete egyszerűen illik az utcára, ezért minden fiú azonnal megszereti. A sportcipők bőrből készültek és fűzősek **cipőfűzővel.

DC Heathrow M Bkw sportcipő-48%
27 390 Ft 13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

DC Shoes Heathrow férfi sportcipő légáteresztő hálóból készült, könnyű UNILITE talppal, a sportos sziluettről a Heathrow, az egyik legkeresettebb model gondoskodik. A cipő belső szerkezet a spiccnél megerősített és a bokánál merevített.

DC Ct Graffik Se B Shoe, sportcipő
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú sportcipő Court a DC Shoes márkától markáns oldalsó logóval, bőrből készült. A cipő bélelt nyelvvel és bokarésszel rendelkezik a fokozottabb kényelem érdekében, belső része a légáteresztés érdekében perforált, gumis varrott talp.

DC Evan Hi V Sp G Shoe lány bokacipő
23 246 Ft 20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Lány DC Shoes bokacipő Evan HI V, tartós textilből készült, vulkanizált talppal. Tépőzáras kapcsolással.

DC Pure Ht Wnt G Shoe téli bokacsizma
24 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Lány téli bokacsizma Pure high-top a DC Shoes gyártótól, bőrből készült, prémmel bélelt belső rész, merevített boka és nyelv a kényelem érdekében.

DC Tonik G Shoe cipő

DC Tonik G Shoe cipő

Értékelés: 5
16 210 Ft 14 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tonik kislány cipő a DC Shoes márkától bőrből készültek, szellőző lyukakkal a belső részen, vulkanizált talp és teljes slim sziluett a Tonikból az egyik legkeresettebb modellt alkotja.

DC Trase V Se G Shoe cipő
18 220 Ft 16 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

DC Shoes merev textilből készült Trase V kislány cipő, vulkanikus talppal puha belső talpbetéttel a kényelem érdekében. Tépőzáras kapcsolás

DC férfi tornacipő Tonik M Shoe-33%
24 390 Ft 16 290 Ft

Akció

DC Tonik férfi tornacipő ellenálló bőrből készült, a középső panel textil. Szellőzőnyílások a belső oldalon a kényelemért, vulkanizált talp és egységes slim sziluett, melyek a Tonikot az egyik legkeresettebb modellé teszik.

DC női tornacipő Chelsea SE J Shoe-27%
24 390 Ft 17 590 Ft

Akció

DC Chelsea Se J Shoe női tornacipő prémium minőségű textil felső résszel és vulkanizált talppal fém fűzőlyukakkal a viaszolt cipőfűzők számára. Foltos formatervezés kontrasztos logóval és fűzővel.

DC Tonik Tx M Shoe-39%
21 259 Ft 12 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi népszerű vászon tornacipő DC Tonik TX. A tornacipő szilárd textíliából készült, és a vulkanizált talpa és az általános slim sziluett teszi a Tonikát az egyik legkeresettebb modellé.

DC Barksdale M Shoe sportcipő-41%
26 291 Ft 15 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Barksdale sportcipő a DC Shoes márkától, sima varratmentes orral, megerősített nyelvvel és boka résszel a kényelem érdekében, valamint gumi cupsole talppal.

DC Bolsa M Sndl papucs-27%
8 177 Ft 5 890 Ft

Akció

Bolsa férfi papucs a DC Shoes-tól szintetikus bőrszíjjal és két különböző réteggel ellátott EVA talppal a nagyobb kényelem és tartósság érdekében.

DC Tonik M Shoe Bb2 sportcipő-28%
24 890 Ft 17 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

DC Shoes Tonik M Bb2 férfi sportcipő bőrből készült, nagyon kényelmes, szellőzőnyílásokkal van ellátva a belső részen a nagyobb légáteresztőképesség érdekében.

DC Chelsea Tx J Shoe-28%
21 259 Ft 15 190 Ft

Akció

Női tornacipő Chelsea a DC Shoes márkától tömör textíliából készült, perforálva a belső részén a légáteresztés érdekében, vulkanizált talp puha belső talpbetéttel a kényelem érdekében,

DC Course 2 Se M tornacipő-33%
31 090 Ft 20 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi tornacipő Course 2 a DC Shoestól velúrból és textilből készült, megerősítve a bokánál és a nyelvnél, vulkanizált gumi talp csúszásgátló mintázattal.

DC Net M Shoe-28%
27 549 Ft 19 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos férfi sportcipő DC Shoes Net kiemelkedő oldalsó logókkal bőrből készül , kiemelve a boka és a nyelv részénél, és ezért magasabb komfortot kínál mozgás során.

DC női tornacipő Tonik W J Shoe-33%
24 390 Ft 16 290 Ft

Akció

DC Tonik női tornacipő ellenálló bőrből készült, a középső panel textil. Szellőzőnyílások a belső oldalon a kényelemért, vulkanizált talp és egységes slim sziluett, melyek a Tonikot az egyik legkeresettebb modellé teszik.

DC Slide Se J Sndl-28%
11 196 Ft 7 990 Ft

Akció

Női papucs Slide od DC Shoes szintetikus bőrszíjjal és EVA talppal a nagyobb kényelem és tartósság érdekében.

DC Chelsea G Shoe Gp2 Grey/Pink
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Lány sportcipő sima bőrből és textilből készült külső résszel, amelyen szellőzőnyílások vannak. Az egyszerűbb befűzés érdekében fémkarikákkal van ellátva. Magától értetődő a merevített nyelv és a boka körüli párnázás is. A DC Chelsea G Shoe Gp2 puha talpbetétje maximális kényelmet biztosít az egész napon át tartó igénybevétel során.

DC Tonik Tx B Shoe Xskr Grey/Black/Red
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú tornacipő szilárd textil felső résszel. Biztosítja a cipő légáteresztő képességét a mindennapi használat során is. Az 5 lyukú fűzés és a hosszú nyelv egyben elér egészen a lábig, aminek köszönhetően a cipő tökéletesen illeszkedik. A DC Tonik Tx B Shoe Xskr talp a hosszabb élettartama érdekében módosítva van és a cipőorr meg van erősítve.

DC Crisis High Wnt M (ADYS100116)
36 690 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Férfi boka sport cipő Crisis High Wnt M (ADYS100116) a DC Shoes márkától. Bőr cipők hidegebb időjáráshoz a mesterséges szőr belső szigetelésének köszönhetően.

DC Evan Hi Wnt M
36 590 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Férfi boka sportcipő Evan HI a DC Shoes márkától. Bőr sportcipő hidegebb időjáráshoz a műszőrme belső szigetelésének köszönhetően. Vulkanizált talp csúszásgátló mintával.

DC Heathrow G Shoe Pba Pale Banana
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lány sportcipő, melynek felső része hálós anyaggal van bevonva a megbízható szilárdság biztosítása érdekében. Az Unilite cipőtalp nemcsak érdekes külsőt ad a cipőnek, hanem elsősorban rezgéscsillapító rétegként szolgál járás vagy futás közben. A DC Heathrow G Shoe Pba ráadásul megakadályozza a lábfej izzadását a speciális, antibakteriális betétnek köszönhetően.

DC Heathrow Se B Shoe Nrd Navy/Red
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú sportcipő szellőző hálós anyagból. A felsőrész egy velúr réteggel van bevonva, amely megbízható szilárdságot biztosít. Az Unilite középtalp nemcsak sportos megjelenést kölcsönöz a cipőnek, hanem mindenekelőtt kis súlyt. DC Heathrow Se B Shoe Nrd hatékonyan csillapítja az ütéseket, és ezenkívül eltávolítja a belsejéből a nedvességet, ami nagyszerű lesz egy egésznapos kiránduláson.

DC Pure Ht Wr Boot M Boot
46 790 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Férfi téli bőrcipők DC Shoes Pure high-top gumi talppal, csúszásmentes mintával, hogy a lábad kényelemben és szárazan legyen.

DC téli bokacipő Woodland M, férfi
23 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

DC shoes Woodland M Boot egy téli bokacipő férfiak számára, mely minőségi bőrből készült és belső hőszigetelő réteggel ellátott, mely melegen és szárazon tartja a lábat.

DC Trase Tx B Shoe Bkw Black/White
14 790 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek sportcipő fiúknak textil felső résszel és magas talppal. A klasszikus 4 lyukú fűzéssel garantálja a szilárdságot és stabilitást a futás és a járás során. A kényelem érdekében puha talpbetéttel van ellátva. A láb és az ujjak jobb érzékenységét egy vulkanizált talp biztosítsa. A DC Trase Tx B Shoe Bkw ráadásul old school kivitelben van, amely alkalmas a legtöbb ruházati típushoz.

DC Trase Tx G Shoe Pwd Powder Blue
14 790 Ft
+ ingyen szállítás

Lány tornacipő textil külső résszel és magasabb talppal, amely a talp teljes kerületét védi. A gyors behúzást lehetővé tevő fűzőkarikák a gyermeked felgyorsult életviteléhez lettek igazítva. A puha talpbetét maximális kényelmet biztosít iskolába menet vagy akár a játszótéri kalandok során. A DC Trase Tx G Shoe Pwd a fokozott érzékenység érdekében vulkanizált talppal van ellátva.

DC Trase Tx Se G Shoe Pba Pale Banana
14 790 Ft
+ ingyen szállítás

Lány tornacipők textil felsőrésszel és magas talppal, amely védi a lábat az egész kerületén. A klasszikus 4 lyukú fűzéssel garantálja a szilárdságot és stabilitást a futás és a járás során. A puha talpbetét biztosítja a maximális kényelmet az egész napos játék során. DC Trase Tx Se G Shoe Pba **vulkanizált talppal ** rendelkezik a talp és lábujj jobb érzékenysége érdekében.