Talált termékek száma: 17

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Under Armour W Charged Escape-16%
27 999 Ft

23 390 Ft

Akció

Under Armour W Charged Escape – Run Long női futócipő. Modern kivitelű futócipő reflex elemekkel és egyedi technológiákkal. Rendkívül könnyű és kényelmes, a maximális stabilitást biztosítja.


Under Armour W Breathe Trainer-16%
27 999 Ft

23 390 Ft

Akció

Under Amour W Breathe Trainer könnyű női edzőcipő légáteresztő anyagból készül. Alkalmas edzőtermekbe és futóedzésekre.


Under Armour Rapid-39%
22 981 Ft

13 790 Ft

Akció

A RUN FAST kategóriába tartozó férfi futócipő. A felső rész szerkezete egy darab kötöttáruból készült, ennek köszönhetően könnyű és légáteresztő modellről van szó. A könnyű mesh nyelv növeli a szellőzést.


Under Armour Dash RN 2 Futócipő
19 990 Ft

16 216 Ft

Az Under Armour Dash RN 2 futócipője alkalmazkodik a futók igényeihez és kényelmesen tartja a lábfejet a hosszú távú és rendszeres futás alatt is. A cipő EVA hab középtalpa kényelmesen párnázza körbe a lábat, az erős gumi talpak pedig elnyelik a futás alatti ütődéseket és megóvják talpát. A varrott bőr és hálós kialakítású felső rész kellemes szellőztetést biztosít.


Under Armour Dash RN 2 Női Futócipő
23 346 Ft

16 216 Ft

Az Under Armour Dash RN 2 Női futócipője alkalmazkodik a futók igényeihez és kényelmesen tartja a lábfejet a hosszú távú és rendszeres futás alatt is. A cipő EVA hab középtalpa kényelmesen párnázza körbe a lábat, az erős gumi talpak pedig elnyelik a futás alatti ütődéseket és megóvják talpát. A varrott bőr és hálós kialakítású felső rész kellemes szellőztetést biztosít.


Under Armour Micro G Speed Swift 2 Szürke/Fehér/Narancssárga
26 990 Ft

17 190 Ft

Under Armour Micro G Speed Swift 2 futócipő, mely modern designja mellett könnyű és szellőzőképes kialakításával kényelmes is. A Micro G habréteg és EVA középtalp hatékonyan fogja fel az ütődéseket, a tartós gumi talpak pedig megfelelő tapadást biztosítanak.


Under Armour Micro G Assert 6 Női futócipő, Szürke
23 190 Ft

17 222 Ft

Az Under Armour Micro G Assert 6 Női futócipő kiválóan alkalmas hétköznapi viseletként szabadidő eltöltésére vagy éppen egy kis városi futáshoz. Minőségi anyagokból készült tartós lábbeli, kétrétegú térhálós felsőrésszel, textil béléssel és gumitalppal rendelkezik. Az Under Armour márka rajongói számára kényelmes és remek választás.


Under Armour Micro G Fuel RN Női sportcipő, Rózsaszín
23 190 Ft

17 290 Ft

Az Under Armour Micro G Fuel RN Női futócipő kiválóan alkalmas hétköznapi viseletként szabadidő eltöltésére vagy éppen egy kis városi futáshoz. Minőségi anyagokból készült tartós lábbeli, kétrétegú térhálós felsőrésszel, textil béléssel és gumitalppal rendelkezik. Az Under Armour márka rajongói számára kényelmes és remek választás.


Under Armour Speedform Gemini 3 Sirens Női cipő, Korall
42 294 Ft

30 690 Ft

Az Under Armour Speedform Gemini 3 Sirens Női cipő gyönyörű színével a sportban és mindennapokban is egyedi megjelenést kölcsönöz. Kényelmes, ergomikus kialakításának köszönhetően ideális választás az egész napos viselethez, hosszú távú futáshoz is. Fényvisszaverő elemei megfelelő láthatóságot biztosítanak akkor is, ha már lement a nap.


Under Armour Speedform Slin TRI Over Gla St
42 590 Ft

Férfi futócipő a RUN FAST kategóriából Modern megjelenésű futócipő. Ez a cipő könnyű és rendkívül légáteresztő a varrásmentes anyagszerkezetének köszönhetően, ami teljes mértékben alkalmazkodik a lábadhoz.


Under Armour W Thrill 2 Női futócipő
17 690 Ft

14 958 Ft

Az Under Armour W Thrill 2 Női futócipő, kiváló választás sportoláshoz, vagy szabadidős tevékenységekhez. Hálós anyagának köszönhetően, maximális komfortérzetet biztosít. A Micro G talp kiváló rugalmasságot biztosít. Talpbélése tökéletesen felveszi a talp alakját, ezáltal tökéletesen a helyén tartva a lábat a cipőn belül.


Under Armour Micro G Fuel Női Futócipő
26 795 Ft

17 290 Ft

Az Under Armour Micro G Fuel egy kényelmes, sportos női futócipő. A cipő hálós, felső része jó szellőzést biztosít, a Micro G középtalp kipárnázza a lábat, és a becsapódásokat hatékonyan fogja fel, amit tovább segítenek a gumi talpak.


Under Armour Micro G Speed Swift Női futócipő
20 390 Ft

15 084 Ft

Az Under Armour Micro G Speed Swift egy elegáns és rendkívül kényelmes női futócipő. Kifejezetten könnyű, hálós anyaga pedig lélegezni hagyja a lábat. Sprint futásra tervezték, stabilan tart.


Under Armour Strive 7 Sportcipő
23 370 Ft

16 190 Ft

Az Under Armour Strive 7 Sportcipő hálós felső része és bőr támogató panelei kényelmesen, stabilan és hűsen tartják a lábát sportolás közben. Az EVA középtalp és a gumi talp felfogja az ütközéseket. Mindennek köszönhetően a futás kényelmes lesz ezzel a rugalmas, precízen megtervezett sportcipővel.


Under Armour W Charged Reckless Női futócipő
22 990 Ft

19 490 Ft

Az Under Armour W Charged Reckless egy divatos női futócipő. Ötvözi a modern megjelenést a könnyű és légáteresztő anyaggal, viselője kényelmének érdekében. Sprint futásra tervezték, stabilan tart.


Under Armour Micro G Assert 6 Futó Cipő
23 370 Ft

16 216 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Under Armour Micro G Assert egy remek ütéscsillapítással ellátott futócipő. Könnyű kiképzésű, mert az alsó gumitalp és a cipő alja között egy puha, de erős habréteg található.


Under Armour Thrill 3 Futócipő, Sötétkék
23 370 Ft

16 216 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Under Armour Thrill 3 Futócipő könnyű és légáteresztő sportcipő a RUN STRONG-tól. A cipő teteje kétrétegű hálóból készült, ami a cipőt légiessé és légáteresztővé, valamint EVA talpbetéttel rendelkezik a maximális kényelem érdekében. Szilárd gumitalppal rendlekezik, amely stratégiailag a cipő szélein részein helyezkedik el. Ez segíti a tökéletes tapadást a talajjal, hogy Ön futás közben csak a testmozgásra figyeljen. A teteje kontrasztos Under Armor logó rendelkezik.