Talált termékek száma: 20

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Under Armour Rapid-49%

Under Armour Rapid

Értékelés: 5
23 590 Ft

11 890 Ft

Kiárusítás

A RUN FAST kategóriába tartozó férfi futócipő. A felső rész szerkezete egy darab kötöttáruból készült, ennek köszönhetően könnyű és légáteresztő modellről van szó. A könnyű mesh nyelv növeli a szellőzést.


Under Armour W Charged Escape-31%
27 490 Ft

18 890 Ft

Akció

Under Armour W Charged Escape – Run Long női futócipő. Modern kivitelű futócipő reflex elemekkel és egyedi technológiákkal. Rendkívül könnyű és kényelmes, a maximális stabilitást biztosítja.


Under Armour W Breathe Trainer-41%
27 490 Ft

15 990 Ft

Akció

Under Amour W Breathe Trainer könnyű női edzőcipő légáteresztő anyagból készül. Alkalmas edzőtermekbe és futóedzésekre.


Under Armour Dash RN 2 Futócipő-49%
24 890 Ft

12 490 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour Dash RN 2 futócipője alkalmazkodik a futók igényeihez és kényelmesen tartja a lábfejet a hosszú távú és rendszeres futás alatt is. A cipő EVA hab középtalpa kényelmesen párnázza körbe a lábat, az erős gumi talpak pedig elnyelik a futás alatti ütődéseket és megóvják talpát. A varrott bőr és hálós kialakítású felső rész kellemes szellőztetést biztosít.


Under Armour Charged Lightning Női sport cipő, Szürke/Fekete-49%
36 090 Ft

18 090 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour Charged Lightning egy nőknek tervezett sport cipő. Jól szellőző jacquard szövet. A Micro G ütközéscsillapítással és tömör gumi külső talppal rendelkezik, amelyek kopásállást és tartósságot tesznek lehetővé. Könnyű, kényelmes viseletet garantál.


Under Armour Dash RN 2 Női Futócipő-49%
24 890 Ft

12 490 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour Dash RN 2 Női futócipője alkalmazkodik a futók igényeihez és kényelmesen tartja a lábfejet a hosszú távú és rendszeres futás alatt is. A cipő EVA hab középtalpa kényelmesen párnázza körbe a lábat, az erős gumi talpak pedig elnyelik a futás alatti ütődéseket és megóvják talpát. A varrott bőr és hálós kialakítású felső rész kellemes szellőztetést biztosít.


Under Armour Micro G Assert 6 Női futócipő, Szürke-49%
28 590 Ft

14 390 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour Micro G Assert 6 Női futócipő kiválóan alkalmas hétköznapi viseletként szabadidő eltöltésére vagy éppen egy kis városi futáshoz. Minőségi anyagokból készült tartós lábbeli, kétrétegú térhálós felsőrésszel, textil béléssel és gumitalppal rendelkezik. Az Under Armour márka rajongói számára kényelmes és remek választás.


Under Armour Micro G Speed Swift 2 Szürke/Fehér/Narancssárga-49%
28 590 Ft

14 390 Ft

Kiárusítás

Under Armour Micro G Speed Swift 2 futócipő, mely modern designja mellett könnyű és szellőzőképes kialakításával kényelmes is. A Micro G habréteg és EVA középtalp hatékonyan fogja fel az ütődéseket, a tartós gumi talpak pedig megfelelő tapadást biztosítanak.


Under Armour Speedform Gemini 3 Sirens Női cipő, Korall-49%
46 090 Ft

23 090 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour Speedform Gemini 3 Sirens Női cipő gyönyörű színével a sportban és mindennapokban is egyedi megjelenést kölcsönöz. Kényelmes, ergomikus kialakításának köszönhetően ideális választás az egész napos viselethez, hosszú távú futáshoz is. Fényvisszaverő elemei megfelelő láthatóságot biztosítanak akkor is, ha már lement a nap.


Under Armour Speedform Slin TRI Over Gla St-49%
46 090 Ft

23 090 Ft

Kiárusítás

Férfi futócipő a RUN FAST kategóriából Modern megjelenésű futócipő. Ez a cipő könnyű és rendkívül légáteresztő a varrásmentes anyagszerkezetének köszönhetően, ami teljes mértékben alkalmazkodik a lábadhoz.


Under Armour Thrill 2 Női sport cipő, Kék/Szürke-49%
24 890 Ft

12 490 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour Thrill 2 egy nőknek tervezett sport cipő. A teteje kétrétegű hálóanyagból készült ezáltal biztosítva van a megfelelő szellőzés. A Micro G ütközéscsillapítással és tömör gumi külső talppal rendelkezik, amelyek kopásállást és tartósságot tesznek lehetővé. Könnyű, kényelmes viseletet garantál.


Under Armour W Thrill 2 Női futócipő-49%
24 890 Ft

12 490 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour W Thrill 2 Női futócipő, kiváló választás sportoláshoz, vagy szabadidős tevékenységekhez. Hálós anyagának köszönhetően, maximális komfortérzetet biztosít. A Micro G talp kiváló rugalmasságot biztosít. Talpbélése tökéletesen felveszi a talp alakját, ezáltal tökéletesen a helyén tartva a lábat a cipőn belül.


Under Armour Micro G Fuel Női Futócipő-49%
28 590 Ft

14 390 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour Micro G Fuel egy kényelmes, sportos női futócipő. A cipő hálós, felső része jó szellőzést biztosít, a Micro G középtalp kipárnázza a lábat, és a becsapódásokat hatékonyan fogja fel, amit tovább segítenek a gumi talpak.


Under Armour Micro G Fuel RN Férfi sport cipő, Fekete-49%
28 590 Ft

14 390 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour Micro G Fuel RN egy férfiaknak tervezett sport cipő. A teteje kétrétegű hálóanyagból készült ezáltal biztosítva van a megfelelő szellőzés. A Micro G ütközéscsillapítással és tömör gumi külső talppal rendelkezik, amelyek kopásállást és tartósságot tesznek lehetővé. Könnyű, kényelmes viseletet garantál.


Under Armour Micro G Fuel RN Női sportcipő, Rózsaszín-49%
28 590 Ft

14 390 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour Micro G Fuel RN Női futócipő kiválóan alkalmas hétköznapi viseletként szabadidő eltöltésére vagy éppen egy kis városi futáshoz. Minőségi anyagokból készült tartós lábbeli, kétrétegú térhálós felsőrésszel, textil béléssel és gumitalppal rendelkezik. Az Under Armour márka rajongói számára kényelmes és remek választás.


Under Armour Micro G Speed Swift Női futócipő-49%
28 590 Ft

14 390 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour Micro G Speed Swift egy elegáns és rendkívül kényelmes női futócipő. Kifejezetten könnyű, hálós anyaga pedig lélegezni hagyja a lábat. Sprint futásra tervezték, stabilan tart.


Under Armour Thrill 2 Futócipő Szürke/Narancssárga/Fekete-49%
24 890 Ft

12 490 Ft

Kiárusítás

Könnyű, kényelmes és stílusos Under Armour Thrill 2 futócipő. Rugalmas, bélelt sarka és Micro G habrétege hatékonyan fogják fel az ütközéseket és támogatják a talpat futás közben. Az EVA középtalp pedig stabilan és kényelmesen tartja a lábfejet.


Under Armour Thrill 2 Női sport cipő, Rózsaszín/Szürke-49%
24 890 Ft

12 490 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour Thrill 2 egy nőknek tervezett sport cipő. A teteje kétrétegű hálóanyagból készült ezáltal biztosítva van a megfelelő szellőzés. A Micro G ütközéscsillapítással és tömör gumi külső talppal rendelkezik, amelyek kopásállást és tartósságot tesznek lehetővé. Könnyű, kényelmes viseletet garantál.


Under Armour W Charged Reckless Női futócipő-50%
32 390 Ft

16 190 Ft

Kiárusítás

Az Under Armour W Charged Reckless egy divatos női futócipő. Ötvözi a modern megjelenést a könnyű és légáteresztő anyaggal, viselője kényelmének érdekében. Sprint futásra tervezték, stabilan tart.


Under Armour Strive 7 Sportcipő-49%
24 890 Ft

12 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Under Armour Strive 7 Sportcipő hálós felső része és bőr támogató panelei kényelmesen, stabilan és hűsen tartják a lábát sportolás közben. Az EVA középtalp és a gumi talp felfogja az ütközéseket. Mindennek köszönhetően a futás kényelmes lesz ezzel a rugalmas, precízen megtervezett sportcipővel.