Crocs LiteRide Clog K Electric Pink/White 205964-6QR
14 990 Ft

Újdonság

Lány crocs papucs tipikus szellős orral és korszerű külsővel. Literide anyagból készült puha és könnyű talpbetét. Külső anyaga Matlite. Lehajtható Crosslite sarokpánt a lábfej jobb fixálása érdekében. Könnyen kezelhető összetétel, aminek köszönhetően a lábeli szappanos vízzel tisztítható.

Crocs Fun Lab Shark Band Clg K Bright Cobalt 206271-4JL
13 290 Ft

Újdonság

Crocs fiú cipő perforált talppal, cápa motívummal díszítve. A puha talpbetét természetesen másolja a láb formáját. Szíjas bekapcsolás a stabil tartásért. Könnyen tisztítható, aminek köszönhetően a lábbeli szappanos vízzel tisztítható. Mintás külső talp kiálló részekkel.

Crocs Crocband Clog K Electric Pink/Cantaloupe 204537-6QZ
12 190 Ft 11 990 Ft

Újdonság

Lány Crocs papucs tipikusan szellőző cipőorral, ennek köszönhetően rövid futkosásra és egész napos viseletre is alkalmas. Lehajtható sarokpánt a láb jobb rögzítéséhez. Croslite anyagból készül a lágy léptek érdekében és az alacsony súlyért. Dekoratív csík az oldalán. Könnyen tisztítható hideg szappanos vízzel.

Crocs Crocband Clog K Neo Mint 204537-3TI
12 190 Ft 11 990 Ft

Újdonság

Lány crocs tipikus szellőzős orr résszel, amelynek hála rövid ideig tartó, valamint egész napos viselésre egyaránt megfelelő. Lehajtható bokapánt a láb jobb fixálása érdekében. Croslite anyagból készült a puha lépések és az alacsony súly érdekében. Dekoratív vonal az oldalán. Könnyen tisztítható hideg szappanos vízzel.

Crocs Crocband Rainbow Glitter Clg K Pink Lemonade 206151-669
13 290 Ft

Újdonság

Lány crocsy papucs szellős cipőorral, szivárványcsíkokkal díszített. Puha talpbetét, amely természetesen másolja a talpat. Pánt a sarkon az erős tartás érdekében. Könnyen mosható kialakítás, aminek köszönhetően a szappanos vízzel eltávolítod a szennyeződést a cipőről. Mintás cipőtalp kiugrásokkal.

D-D-step Négyévszakos lány cipő 015-195B
12 590 Ft

Újdonság

Négyévszakos lány cipő a DDstep márkától, amely az egész év folyamán kényelmet biztosít kislányod számára. A csúszásbiztos cipőtalpnak köszönhetően a gyermekek bármilyen mozgást élvezni fognak. A kivehető talpbetét és az elasztikus gumival kiegészített tépőzáras záródás csak hozzájárulnak az egyszerű kezeléshez és felhúzáshoz.

Primigi nyári cipő lányoknak 5365533
11 290 Ft

Újdonság

A Primigi nyári cipő lányoknak zárt orr- és sarokrésszel ellátott, talpa injektált, a cipő így nagyon könnyű és rugalmas. A szandál minőségi szintetikából és természetes bőrből készült. Minden kishölgy értékelni fogja az egyszerű tépőzáras rögzítést, valamint a csodás szörnyecskés mintát.

D-D-step Lány világító cipő 050-17C
15 690 Ft

Újdonság

Lány tavaszi cipő a DDstep márkától, ami kényelmes viselést biztosít egész évben. A csúszásgátló talpnak köszönhetően a gyerekek a szabadon élvezhetik a mozgást. A kivehető talpbetét és a tépőzáras bekapcsolás hozzájárulnak a könnyű karbantartáshoz és használathoz.

Froddo Fiú szandál G2150111-1
16 090 Ft

Újdonság

Fiú szandál a Froddo márkától, amit a viselőjük azonnal meg fog kedvelni. A bőr kialakítása elegendő rugalmasságot és funkcionalitást biztosít. A praktikus tépőzáras záródás megkönnyíti a felhúzást. Praktikus eleme a cserélhető bőr talpbetét antibakteriális kivitelben.

Primigi Fiú egész éves cipő 5381522
17 590 Ft

Újdonság

Fiúk egész éves cipő a Primigi márkától, stílusos dizájnnal és minőségi valódi bőr anyaggal büszkélkedhet. Nagyon praktikus rögzítés gumi és tépőzár segítségével. Akár a városban, akár a gördeszkaparkban, a kivehető bőr talpbetét mindig kényelmet és lendületet ad a fiúknak.

Primigi Négyévszakos lány cipő 5440700
15 090 Ft

Újdonság

Primigi márkájú fehér színű lány sportcipő tépőzáras és gumis záródással. A lábbeli bőr és légáteresztő anyag kombinálásával készül, funkciós, csúszásbiztos fröccsentett cipőtalppal. A bőr talpbetét könnyen kivehető és szükség esetén karbantartható.

Protetika egészéves lány cipő RORY grey
13 990 Ft

Újdonság

Egészéves lány cipő a Protetika márkától szimmetrikus talppal. A felső részén minőségi bőr dominál. Megerősített orr és sarokrész a kellemesebb járásért. Rögzítése 2 pántra. A bokáig tartó magasság egész éves használatot tesz lehetővé. Dekoratív motívum az oldalán.

Crocs Crocband Rain Boot K Pink Lemonade/Lavender 205827-6QM
13 490 Ft

Újdonság

Lány gumicsizma a Crocs márkától puha betéttel és a láb kiváló fixálásával. Kellemes anyagból készül a puha lépések és az alacsony súly érdekében. Dekoratív vonal az oldalán. Tisztítása nagyon egyszerű és gyorsan száradó tulajdonsággal rendelkezik. Oldalnyílások az egyszerűbb felhúzás érdekében.

D-D-step Egész éves lány cipő 038-266
12 590 Ft

Újdonság

Egész éves lány cipő a DDstep márkától a lányok számára az egész év során kényelmet szolgáltat. A csúszásmentes talpnak köszönhetően maximálisan élvezhetsz minden mozdulatot. Kivehető bélés, tépőzáras rögzítés még inkább hozzájárul az egyszerű karbantartáshoz és a manipulációhoz.

D-D-step Egész éves lány cipő 038-539A
12 590 Ft

Újdonság

Lány egész éves cipő a DDstep márkától, ami kényelmes viselést biztosít egész évben. A csúszásgátló talpnak köszönhetően a gyerekek a szabadon élvezhetik a mozgást. A kivehető talpbetét és a tépőzáros bekapcsolás hozzájárulnak a könnyű karbantartáshoz és használathoz.

D-D-step Fiú barefoot cipő 018-43B
12 590 Ft

Újdonság

A fiú barefoot cipőt a Ddstep márkától a viselője azonnal megfogja szeretni. A bőr anyag ugyanakkor biztosítja a szükséges rugalmasságot és funkcionalitást. A csúszásgátló talpnak köszönhetően a gyerekek a szabadon élvezhetik a mozgást. A kivehető talpbetét és a tépőzáros bekapcsolás hozzájárulnak a könnyű karbantartáshoz és használathoz.

D-D-step Fiú világító cipő 050-16
15 690 Ft

Újdonság

Fiú világító cipő csúszásmentes talppal a D-D-step-től. Egyszerű kapcsolás tépőzárral. Teljesen eltávolítható talpbetét a csere érdekében. LED megvilágítás színben. Varrott felső a nagyobb szilárdság érdekében. Dekoratív varrás a bokán. A külső rész, a bélés és a talpbetét bőrből készül.

D-D-step lány cipő CSG-713B
9 390 Ft

Újdonság

Lány vászoncipő a D-D-step márkától, amely kényelmessé teszi az első kalandokat. A kivehető ergonomikus talpbetétnek köszönhetően a gyerekek a szabadon élvezhetik a mozgást. A tépőzáros bekapcsolás hozzájárulnak a könnyű felvevéshez és felkelti a gyerekek figyelmét.

D-D-step Lány világító cipő 050-17A
16 290 Ft

Újdonság

Lány tavaszi cipő a DDstep márkától, ami kényelmes viselést biztosít egész évben. A csúszásgátló talpnak köszönhetően a gyerekek a szabadon élvezhetik a mozgást. A kivehető talpbetét és a tépőzáras bekapcsolás hozzájárulnak a könnyű karbantartáshoz és használathoz.

Froddo fiú bokacipő G2130188-2
16 090 Ft

Újdonság

Froddo fiú bokacipő, amelyet a viselő egy csapásra megkedvel. A bőr kialakítás elegendő rugalmasságot és funkcionalitást biztosít. A praktikus tépőzáras záródás megkönnyíti a felhúzást. Praktikus egység a kivehető bőr talpbetét antibakteriális kezeléssel.

Froddo Fiú félcipő G3130148-1
18 790 Ft

Újdonság

Fiú félcipő a Froddo márkától, enyhén megemelt cipőorral. Bőr-talpbetét, jellegzetes tartóssággal és antibakteriális tulajdonságokkal. Felső része sima bőr. Rögzítés két tépőzáras szalaggal. Varrott talp a kényelmes lépés és a nagyobb tartósság érdekében.

Froddo Fiú papucs G1700244
8 190 Ft

Újdonság

Fiú papucs a Froddo márkától a belső oldalán aláírás lehetőségét kínálja. A szár felső része tartós textilszövetből készült. Bőr talpbetét, jellegzetes tartóssággal és puha textúrával. Rögzítés tépőzáras szalaggal. Megemelt sarokrész. Mintás talp a simább lépéshez csúszkálás nélkül.

Froddo Fiú szandál G2150124
14 090 Ft

Újdonság

Fiú szandál a Froddo márkától, amit a viselőjük azonnal meg fog kedvelni. A bőr kialakítása elegendő rugalmasságot és funkcionalitást biztosít. A bőr természetes króm mentes színekkel van befestve. A praktikus tépőzáras záródás megkönnyíti a felhúzást.

Froddo fiú tipegő cipő G1130005-3
9 790 Ft

Újdonság

Fiú tipegő cipő a Froddo márkától, amit a viselőjük azonnal meg fog kedvelni. A cipő puha bőrből készült, amelyet növényi színekkel festenek króm nélkül. A rugalmas talp utánozza a mezítláb járást.

Froddo lány bokacipő G2130187-2
16 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Froddo lány bokacipő, amelyet a viselő egy csapásra megkedvel. A bőr kialakítás elegendő rugalmasságot és funkcionalitást biztosít. Praktikus egység a kivehető bőr talpbetét antibakteriális kezeléssel. Cipőfűzős záródással.

Froddo Lány félcipő G3130148-6
18 790 Ft

Újdonság

Lány félcipő a Froddo márkától, enyhén megemelt cipőorral. Bőr-talpbetét, jellegzetes tartóssággal és antibakteriális tulajdonságokkal. Felső része sima bőr. Rögzítés két tépőzáras szalaggal. Varrott talp a kényelmes lépés és a nagyobb tartósság érdekében.

Froddo lány sportcipő G2130189-3
16 090 Ft

Újdonság

Lány sportcipő a Froddo márkától, amit a viselőjük azonnal meg fog kedvelni. A bőr kialakítása elegendő rugalmasságot és funkcionalitást biztosít. A praktikus tépőzáras záródás megkönnyíti a felhúzást. Praktikus eleme a cserélhető bőr talpbetét antibakteriális kivitelben.

Froddo lány sportcipő G2130199
16 690 Ft

Újdonság

Lány sportcipő a Froddo márkától, amit a viselőjük azonnal meg fog kedvelni. A bőr kialakítása elegendő rugalmasságot és funkcionalitást biztosít. A praktikus tépőzáras záródás megkönnyíti a felhúzást. Praktikus eleme a cserélhető bőr talpbetét antibakteriális kivitelben.

Froddo lány szandál G2150123
14 090 Ft

Újdonság

Lány szandál a Froddo márkától, amit a viselőjük azonnal meg fog kedvelni. A bőr kialakítása elegendő rugalmasságot és funkcionalitást biztosít. A bőr természetes króm mentes színekkel van befestve. A praktikus tépőzáras záródás megkönnyíti a felhúzást.

Froddo Lány szandál G3150153-1
16 090 Ft

Újdonság

Lány szandál a Froddo márkától félig nyitott cipőorral és virágos díszítéssel. Bőr talpbetét kivételes tartósággal és puha kialakítással. A sima bőrből készült felsőrész természetes színezéssel elért színárnyalatban. Tépőzáras pántokkal történő záródás. Steppelt cipőtalp a kényelmes lépések és fokozott tartósság érdekében.

KTR fiú bőr félcipő 190/1/V/EKO/KTR/MOD
15 090 Ft

Újdonság

Szabadidős fiú bőr félcipő, ami megfelel az egészségre ártalmatlan gyerekcipők követelményeinek. A cipőben kivehető talpbetét található, ami megtámasztja a lábboltozatot, tompítja az ütéseket és puhábba teszi a lépéseket. A bélés nem szőtt anyagból készült, ami alkalmazkodik a láb alakjához, légáteresztő és gyorsan elvezeti a nedvességet.

Ponte 20 fiú cipő PP120-DA03-1-383A
11 290 Ft

Újdonság

Fiú cipő a Ponto 20 márkától kalózos mintával és egyszerű 2 tépőzáros rögzítéssel rendelkezik. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. A rugalmas talp minden lépésnél kényelmet nyújt a kisfiadnak. A talpbetét könnyen kivehető és szükség esetén kezelhető.

Ponte 20 lány cipő PP120-DA03-1-382A
11 290 Ft

Újdonság

Lány cipő a Ponto márkától aranyos mintával és egyszerű 2 tépőzáros rögzítéssel rendelkezik. A cipő kiváló minőségű bőrből készült. A rugalmas talp minden lépésnél kényelmet nyújt a kislányoknak. A bőr talpbetét könnyen kivehető és szükség esetén kezelhető.

Primigi fiú nyári cipő 5365500
11 290 Ft

Újdonság

Nyári cipő fiúknak, amely tavasszal és nyárral hordható. A félig zárt orr a helyén tartja a gyermek lábát, véd a láb túlságos elcsúszásával szemben. Felső része szintetikus bőrből készült, tartós és mintás talppal kombinált. Tépőzáras záródás.

Primigi Lány egész évben hordható cipő 5408155
16 290 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Lány bokacipő az első lépések számára, Primigi márka rózsaszín kialakításban. A cipő bőrből készült, rugalmas fecskendezett talppal, magasabb cipőorral a kopás megakadályozására. A bőr talpbetét könnyen kivehető és szükség esetén karbantartható. Tépőzáras záródás.

Protetika ALIX fiú cipő, grey
8 990 Ft

Újdonság

Fiú cipő a Protetika márkától magasabb cipőtalppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok A felsőrész minőségi bőrből és textilből készül. Megerősített szegélyek. Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Magától értetődő a kivehető talpbetét is.

Protetika fiú cipő FERGUS grey
11 490 Ft

Újdonság

Fiú cipő a Protetika márkától rugalmas talppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok Felső része jó minőségű bőrből készült. Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Az alacsony súly és a kivehető betét természetesek.

Protetika fiú cipő NED DENIM
11 490 Ft

Újdonság

Fiú cipő a Protetika márkától vékony profilú rugalmas talppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok – Minőségi sima bőr felső felület Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Az alacsony súly és a kivehető betét más csak bónusz.

Protetika Négyévszakos fiú cipő POLY, grey
13 190 Ft 12 990 Ft

Újdonság

Fiú négyévszakos félcipő a Protetika márkától kényelmes talpbetéttel. Biztos, 2 szíjas rögzítés. Velúr borítású külső oldal. Kitűnően rugalmas, magas profilú talp. Vastag párnázással a puha lelépésért. Díszes varratok az oldalsó részeken

Protetika POLY egész éven hordható lány cipő, fuxia
13 190 Ft 12 990 Ft

Újdonság

Egész éven hordható lány cipő a Protetika márkától magasított cipőorral. A felső- és belsőrészén is minőségi bőr dominál. Megerősített sarokrész a könnyebb járás érdekében. Két tépőzáras pánttal történő záródás. A cipő párnázott szegélyben végződik a kellemesebb viselet érdekében.

Protetika PORT fiú cipő, black
10 690 Ft 10 490 Ft

Újdonság

Ez a fiú sportcipő különböző sporttevékenységekhez alkalmas. Használható sporttermekben is, ugyanis a cipőtalp nem hagy csíkokat a padlón. Kivehető talpbetéttel van ellátva, valamint természetes bőrből és textilből készül. A Protetika PORT fiú cipő, black rendkívül könnyű.

Protetika RONY fiú cipő, green
12 490 Ft

Újdonság

Fiú cipő a Protetika cégtől rugalmas és magasított cipőtalppal. Természetes anyagokból készül, hogy a lábbeli egészségre ártalmatlan maradjon. A felsőrész minőségi sima bőrből és textilből készül. Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Magától értetődő az alacsony súly és a kivehető betét is.

Protetika RONY fiú cipő, türkiz
12 490 Ft

Újdonság

Fiú cipő a Protetika cégtől rugalmas és magasított cipőtalppal. Szerves szálakból készült, amelyek az egészségre ártalmatlanok A felsőrész minőségi sima bőrből és textilből készül. Tágas cipő, amiben a kicsik ujjainak biztosan elég hely jut. Magától értetődő az alacsony súly és a kivehető betét is.

Geox KILWI lány sportcipő B02D5H_0ZB44_C8172
17 990 Ft

Újdonság

Rózsaszín lány sportcipő cicamintával. A Geox KILWI báránybőrből készült talpbetéttel, pamutbéléssel, valamint marhabőrből és vászonból készült felülettel rendelkezik. A gumiból készült rugalmas talp lehetővé teszi a talp természetes mozgását minden lépésnél. Kényelmes tépőzáras bekapcsolás.

Geox Fiú sportcipő TUONO J02AXC_014BU_C1ZJ4
22 790 Ft

Újdonság

Fiú sportcipő a Geox márkától fűzős rögzítéssel és stílusos kialakításban. Felső része minőségi poliészter és poliuretán. Ellenálló talpa 100% gumi csúszásmentes mintával. Jellegzetes petróleum csíkokkal. Nagyszerű választás aktív fiatal férfiak számára.

Geox lány cipő XLED J928DA_06KNF_C8003
27 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rózsaszín lány sportcipő világító talppal. A Geox XLED kecskebőr talpbetéttel és poliészter béléssel rendelkezik. Poliészterből és poliuretánból készült felület. Az etilén-vinil-acetátból készült rugalmas talp lehetővé teszi a talp természetes mozgását minden lépésnél. Kényelmes fűzős bekötés.

Geox lány sportcipő ALBEN J02AQB_01422_C4268
21 190 Ft

Újdonság

Kék lány sportcipő rózsaszín részletekkel. A Geox ALBEN bőr talpbetéttel és poliészter béléssel rendelkezik. A felső része marhabőrből és nejlon hálós anyagból készült. A gumiból készült rugalmas talp lehetővé teszi a talp természetes mozgását minden lépésnél. Kényelmes fűzős bekötés.

Geox NEW BALU lány sportcipő B020QA_00744_C8172
17 990 Ft

Újdonság

Rózsaszín lány sportcipő virágos részletekkel. A Geox NEW BALU báránybőrből készült talpbetéttel és béléssel, valamint különböző módon kezelt bőr felülettel rendelkezik. A termoplasztikus gumiból készült rugalmas talp lehetővé teszi a talp természetes mozgását minden lépésnél. Kényelmes tépőzáras bekapcsolás.