EP LINE Cool Games Bilincs, Szabadulj ki

Márka: EP LINE Katalógus száma: 1087624

EP LINE Cool Games Bilincs, Szabadulj ki

Ebben a játékban az a feladatod, hogy leküzdj különböző lakatokat és kijuss a bilincsből. Aki bírja a legnagyobb számú érméket szerezhet. A játék sok változatban és különböző nehézségi szinteken játszható. További információ

6640

6 640 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1087624

Leírás

Termékleírás

Az EP Line cég 2008-ban alakult, azzal a szándékkal, hogy Csehországba kiváló minőségű, eredeti és szórakoztató játékokat juttasson. A legfőbb céljuk a termékek gondos kiválasztása, versenyképes árak, jó minőségű játékok és gondoskodás a nagy és kis ügyfelekről. A csapatot fiatal és lelkes emberek alkotják, akik nem felejtettek el játszani. A legfőbb igyekezetet elsősorban a gyerekek számára jelenti, új és kreatív játékokat szolgáltat számukra, mely szórakoztatja őket. Az EP Line játékai mindig kiváló minőségűek, biztonságosak és cseh nyelvűek.

Leírás:

  • A játék célja az legyőzzék a zárat saját kezeikkel, és kijussanak a bilincsből.
  • Az a játékos győz aki a legnagyobb számú pontot kapja.
  • A játék több féle képpen játszható, különböző nehézségi szinteken.
  • Alkalmas 2–4 játékos számára 6 éves kortól.

A csomag tartalma:

  • 4 bilincs
  • 12 zár különböző nehézségi szinttel
  • 12 nyerő zseton

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 6 éves kortól
Játékosok száma 2-4
Átlagos játék idő kevesebb mint 30 perc

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.