LENA Mozaik „Pötyi” Képkirakós Játék 120 db Kristály Tűvel
2 120 Ft

Lena kreatív játékai remekül fejlesztik gyermekünk kézügyességét, kreativitását és művészi érzékeit. Ez a klasszikus játék már régóta nagy népszerűségnek örvend, hiszen minden alkalommal más és más szemet gyönyörködtető műalkotás készíthető vele. Rendkívüli módon képes lekötni gyermekünket, és játék közben remekül fejleszti képességeit! Egy igazi klasszikus játék.

LENA Mozaik kirakó fiúknak Kreatív játék
2 520 Ft

A Lena Mozaik kirakó fiúknak kiválóan fejleszti a kreativitást és a kézügyességet. A lyukacsos táblára a színes mozaikdarabokból bármilyen kép kirakható, amit a gyermek elképzel. Remek és hasznos elfoglaltság minden fiú számára.

Spin Master Bunchems Bendy hajlításhoz alkalmas készlet-41%
8 890 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Az új Bunchem bogáncsok félfűzhetők egy speciális hajlékony rúdra, és így olyan új alkotásokat hozni létre, mint még előtte soha. Az egyedi színes Bunchems bogáncsok könnyen összeragadnak, és kiválóan tartanak. Te mit hozol létre belőlük? Vajon zsiráf, virág vagy pillangó lesz?

Spin Master Bunchems Változékony készlet-43%
12 090 Ft 6 890 Ft

Kiárusítás

A Bunchems nagy kreatív készlet 400 Bunchems bogáncsot, 30 foszforeszkáló és 10 nagy bogáncsot tartalmaz. Ezenkívül 20 további műanyag tartozékot is tartalmaz, amelyek több lehetőséget kínálnak a kreativitásodhoz. Te mit hozol létre belőlük? Lehet ez hal, kaméleon, vagy egy darab görögdinnye?

Spin Master Cool Makers Varrógép
14 201 Ft 11 330 Ft

Működő Cool Makers varrógép, különleges kötési technológiával, amely nagyon biztonságos. A alkotásokat így kidíszítheted csodálatos díszekkel.

Kinetikus hab - piros, kék, zöld
4 990 Ft 3 720 Ft

Kinetikus hab kreatív játék a gyerekeknek 6 éves kortól. Modellezd kedvenc karaktereidet, tárgyaidat, állataidat a háromféle színű kinetikus habbal. Anyaga puha, kellemes tapintású. Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és kreativitását.

Sands Alive Intelligens Homok - Leszállás a Holdon!
12 790 Ft 9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Intelligens Homok – Sands Alive egy bársonyos tapintású anyag, amellyel könnyedén megformázhatsz bármit. A Sands Alive jobb, mint a gyurma! Nem tapad, nem hagy nyomot, sosem szárad ki és gyorsan átalakítható, újragyúrható! A Sands Alive szinte életre kel a kezedben! A modellezés mától gyerekjáték, precízen kialakított formák pillanatok alatt. Nyomdázd, vágd, díszítsd kedvedre és takarítanod sem kell utána. A Sands Alive biztonságos móka az egész család számára akár a nappali közepén is!

Spin Master Cool Maker készlet tartozékok
4 690 Ft 4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Spin Cool Maker kiegészítő készlete a tökéletes alkotásokhoz. Remek szórakozást biztosít a gyermekek részére.

Kinetic Sand Kinetic Rock alapcsomagolás 170 g-47%
2 449 Ft 1 290 Ft

Kiárusítás

Játsszál úgy, hogy te vagy az építész, és a kiválóan alakítható Kinetic Rock kavicsból építs a formák és eszközök segítségével sziklát, járdát vagy kastélyt. Az összenyomás után a kavics szilárdan megőrzi alakját és nem keményedik.

Spin Master Cool Maker agyagozó készlet
4 690 Ft 3 890 Ft

A Cool Maker kerámia készlet forradalmian új módja az agyagozásnak! Tedd az agyaglemezt a fazekaskerékre, és addig formázd, amíg nem kapod meg az alakot. Hagyd száradni a munkádat a levegőn majd a mellékelt színekkel fesd ki. Pénztárcát szeretnél készíteni?

Spin Master Cool Maker nagy mennyiségű rózsaszín körömlakk
4 590 Ft 3 990 Ft

Kiegészítő készlet a Cool Maker Nail Studio számára, amely minden lány álma! Használd a körömlakkot, hagyd megszáradni, és nyomtass a sokféle mintából a „nyomtató“ segítségével. Ezután csak alkalmazd a felső réteget, és a munka befejeződött!

Spin Master Cool Maker nagy mennyiségű lila körömlakk
4 590 Ft 3 690 Ft

Kiegészítő készlet a Cool Maker Nail Studio számára, amely minden lány álma! Használd a körömlakkot, hagyd megszáradni, és nyomtass a sokféle mintából a „nyomtató“ segítségével. Ezután csak alkalmazd a felső réteget, és a munka befejeződött!

Totum Gyöngyös ékszer készítő Kreatív játék
2 490 Ft 2 390 Ft

Készíts magadnak vagy barátnőidnek különleges ékszereket a Totum Gyöngyös ékszer készítő szett segítségével! Legyetek kreatívak. Ezeket a romantikus ékszereket felpróbálva Te is csinos hercegnővé válhatsz!

Teifoc Téglakészlet 4090

Teifoc Téglakészlet 4090

Értékelés: 4,5
5 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teifoc Téglakészlet a gyermekek örömére! Egyszerű, mégis kiváló időtöltést igérő építő játék, amivel a kisebbek igazi építésznek érezhetik magukat. A 100 darabos készlet lehetőséget ad összetettebb éptímények megalkotására is. Fejleszti a kicsik kézügyességét, kreativitását.A csomag többféle alakú téglát tartalmaz.

Teifoc 502 Iskolai Építőjáték
24 020 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Teifoc 502 Iskolai építőkészlet iskolai és más csoporok számára ideális méretű szett. Mindenkinek lesznek szerszámai, és együtt vagy akár külön elkészíthetik a gyerekek álmaik otthonát, a terveknek csak a fantázia szab határt. Megismerkednek az építkezés mesterségével és közben fejlesztik a kreativitásukat és kézügyességüket. A téglák és egyéb építőelemek kiváló másolatai a valódiaknak és 100%-ban természetes anyagokból készültek. Lebontáshoz elegendő 4–5 óráig vízben áztatni.

Teifoc Hétvégiház 4105

Teifoc Hétvégiház 4105

Értékelés: 5
9 870 Ft

Teifoc Hétvégiház az építés öröme! Szorazkoztató és egyben kreatív alkotást biztosít a gyermekek számára. A kis építészek, akár a nagyok kőműves kanál és habarcs segítségével rögzíthetik a tégla elemeket. A habarcs kikeverése igen egyszerű, csak egy kis víz kell és már kezdhető is a munka. A csomag minden szükséges alkatrészt és elemet tartalmaz.

Teifoc 51 House Daniel Építőjáték
9 870 Ft

Teifoc 51 House Daniel Házépítő szett az építeni szerető gyerekek számára készült. A természetes anyagokból készült, rendkívül élethű elemek felhasználásával csak a kreativitás szab határt az épületek építésének. A téglák és nyílászárók összeragasztásához használt habarcs pillanatok alatt elkészíthető, vízben pedig feloldható, így építhetünk új épületeket.

Spin Master Bunchems készlet üreges alkotásokhoz.-55%
8 790 Ft 3 890 Ft

Kiárusítás

Készíts a Bunchems színes bogáncsos golyókkal különböző épületeket vagy alakzatokat a mellékelt ábrák és használati útmutató használatával, vagy saját fantáziád alapján. A készlet 4 új alakzatot tartalmaz.

Teifoc 3589 Vár

Teifoc 3589 Vár

Értékelés: 5
8 930 Ft

Kreatív Teifoc vár építőjáték a kis kőművesnek és építészeknek. Kiváló minőségű másolatai az igazi tégláknak kukorica habarccsal, amiből a gyerekek bármit megépíthetnek. Minden 100 %-ban természetes anyagokból készült.

Teifoc 902 Habarcs, 1 kg

Teifoc 902 Habarcs, 1 kg

Értékelés: 4,5
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teifoc 902 Habarcs elengedhetlen kelléke az épülő házaknak. Gyermekének a Teifoc építmények újra felépítéséhez szüksége van kötőanyagra. Az ideális 1kg-os kiszerelés hosszú ideig elég lesz, nem lesz akadálya a csodás házak alkotásának. 100%-ban természetes anyagokból készült.

Deti Art Virágos szappan készítő Kreatív játék
4 050 Ft

Deti Art virágos szappankészítővel varázslatos illatú házi szappanokat lehet készíteni. 4 féle virágforma közül lehet választani amiket vegyes illattal és színnel lehet megtölteni. Tökéletes kreativitást fejlesztő játék a kicsit nagyobb korosztály számára.

SES Gyűrű és karkötő festő Kreatív játék
4 130 Ft

SES Gyűrű és karkötő festő szettel a kislányok saját, egyedi gyűrűket és karkötőket készíthetnek, amiket hordva mindenki irigyelni fogja őket. Az ékszerek megtervezése, festése fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket is. A szórakoztató és könnyen használható ékszerekkel a kislányoknak egy álma válik valóra.

LENA Talizmánok - kulcstartók
2 520 Ft

Szett 4 fajta különböző függő elkészítéséhez. Légy kreatív és hozd létre sajátodat. Mindegyik darab egyedi. Kulcsra, pénztárcára függeszthető, vagy egyszerűen ‚csak úgy‘. Rajtad áll.

Teifoc 4010 Építőjáték

Teifoc 4010 Építőjáték

Értékelés: 4,5
5 060 Ft

Teifoc 4010 Házépítő készlet a mediterrán építészet hangulatát varázsolja otthonába. Gyermeke 2 különböző házat építhet tervek alapján udvarral és kerítéssel együtt. Megismerkedik az építkezés mesterségével és közben fejleszti a kreativitását. A téglák és egyéb építőelemek kiváló másolatai a valódiaknak és 100%-ban természetes anyagokból készültek. Lebontáshoz elegendő 4–5 óráig vízben áztatni.

Teifoc 4040 Szélmalom Építőjáték
6 390 Ft

Teifoc 4040 Szélmalom építőkészlettel a középkor egyik legfontosabb épületét készíthetjük el. A szélmalom építése közben a gyermeke átélheti, milyen is egy igazi építkezés. Fejleszti a képességeit és nagyon jó elfoglaltság számára. A téglák és egyéb építőelemek kiváló másolatai a valódiaknak és 100%-ban természetes anyagokból készültek. Lebontáshoz elegendő 4–5 óráig vízben áztatni.

SES Fürdősók előállítása
7 990 Ft 7 060 Ft

Állíts elő eredeti és illatos fürdősót a SES készlet segítségével. A színes golyók kialakításához használt a kerek formát. Amint a golyót a vízbe dobod, buborékozni és pezsegni kezd, valamint felszabadul a csodás illat. A fürdőbombáknak hála fürdőszobát csodás szórakozás helyszínévé válik.

3Doodler Start – Vízalatti világ sablon készlet-25%
9 026 Ft 6 690 Ft

Kiárusítás

3Doodler Start toll sablonjaival még érdekesebb és eredetibb dolgokat alkothatsz. Milyen tengeri élőlényt keltesz életre? Egy teknőst, rákot, csikóhalat vagy netalán valami mást?

4D Cityscape Papír játék- repülő
6 390 Ft 5 390 Ft

Kartonból készült repülő, amelyet összeszerelhetsz, kiszínezhetsz és ülhetsz benne! Ez a tökéletes partijáték és a tökéletes ajándék gyerekeknek is. Környezetbarát, 100% -ban újrahasznosított és tiszteleg a történelmi repülőgépek előtt.

SES 3D Gipszkiöntő lovacska

SES 3D Gipszkiöntő lovacska

Értékelés: 4,5
3 060 Ft

SES Gipszkiöntő játék –3D lovacska segítségével a gyerekek saját kezűleg készíthetnek szebnél szebb gipszformákat a legelső lépéstől kezdve. A dobozban található festékek segítségével olyan színűre festhetik a kicsik formáikat, amilyenre szeretnék. Az öntőforma többször is felhasználható.

SES Fém dinoszaurusz készlet
5 490 Ft 5 330 Ft

Dinoszaurusz szerelmeseinek, gyűjtsd a dínókat! Ezzel a SES fémszerkezettel összeállíthatod a legnehezebb dinoszauruszokat. Csavard be a habot és a fém alkatrészeket kis csavarokkal és anyákkal a dinoszaurusz létrehozásához.  T-rexet vagy a Sztegoszauruszt választasz? Koncentrálj az összerakásra!

Teifoc 4400 Betlehem Építőkészlet
7 390 Ft 5 990 Ft

Teifoc 4400 Betlehem építőkészlet tartalmas, kreativitást fejlesztő időtöltés lehet 6 évnél idősebb gyermeke számára. Az anyagok kiváló másolatai a valódi téglának és a habarcsnak, a LED-gyertya hangulatosabbá teszi az építkezést. Az építőelemek 100%-ban természetes anyagokból készültek, az építményt lebontásához elegendő 4–5 óráig vízben áztatni.

SES Kreatív gipsz, Csillogó ló Kreatív játék
3 590 Ft

SES kreatív gipsz készlettel a gyerekek saját kezűleg készíthetnek lovacskákat. A gipsz formákat utána kedvük szerint festhetik le szép csillogó színekre. A kreatív munka nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.

Quercetti Fantacolor Junior Basic, 48 db
5 190 Ft 4 530 Ft

Fantacolor Junior Basic segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják, de a mellékelt 16 db sablont használva már a legkisebbek is élvezhetik a játékot. Az elemek kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. Egyszerű használatának köszönhetően már 2 éves kortól ajánlott.

Quercetti Pixel Baby Basic

Quercetti Pixel Baby Basic

Értékelés: 4
4 790 Ft

Gyönyörű mozaik, ami segít a gyerekek finommotorikus készségeinek fejlesztésében és a fejlődésben. Innovatív dizájn amit a kicsik és a nagyok is egyaránt imádni fognak. Teljes készlet. Kép egy csigáról. Olaszországban készült.

Quercetti Filò Kreatív játék
6 610 Ft

Quercetti Filò segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes fonalak végtelen számú ábra létrehozásának lehetőségét kínálják, de a csomag tartalmaz egy útmutató füzetet is, melyet követve a kezdők is elékszíthetik a mellékelt példákat. A játék használata egyszerű, így már 4 éves kortól ajánlott.

Quercetti Skyrail XL Fali golyópálya
5 214 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felfüggeszthető Quercetti Skyrail XL golyópálya, amelyben nagyméretű, átlátszó golyók útvonalát építhetjük meg egészen a célig. A jól variálható pálya tapadókorongokkal rögzíthető a falra, melyek annak károsítása nélkül akár át is helyezhetők. A készlet segítségével a gyererekek szórakozva ismerhetik meg az építés és a fizikai mozgások világát.

SES Divatos csillogó hímzés készítése
4 090 Ft 3 990 Ft

Díszítsd ki a ruházatodat vagy az iskolatáskádat a cool textil Fashion Glitter matricával. Csillogó flitterek könnyen felragaszthatók a filc foltokra. A foltok öntapadóak, tehát a textilre egyszerűen feltapaszthatók. Nincs szükség vasalásra! A SES készlettel minden kis tervezőnek rendelkeznie kell!

SES Gipsz állat készítő Kreatív játék
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SES Gipsz állat készítő Kreatív játék készlettel, a gyerekek saját kezűleg gipszből kiönthetnek állatformákat, melyeket az ő elképzeléseik szerint festhetnek ki. Megmozgatja a gyermekek fantáziáját. A kreatív játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.

3Doodler Start - Doodleblock ékszer készlet-17%
8 321 Ft 6 890 Ft

Kiárusítás

Doodleblock ékszer készlet speciális sablonjai segítségével a gyermekek mindenféle ékszert készíthetnek. Akár gyűrűket, karkötőket, a fantáziának nincsenek határai! A csomag belsejében található a használati utasítás.

Quercetti Fantacolor Junior, 48 db
7 790 Ft 6 260 Ft

Fantacolor Junior segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják, de a mellékelt sablont használva már a legkisebbek is élvezhetik a játékot. Az elemek kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. Egyszerű használatának köszönhetően már 2 éves kortól ajánlott.

SES Lampion készítő szett
4 790 Ft 4 260 Ft

SES lampion készítő szettel elkészítheted a saját világító lampionodat. Valósítsd meg a kreatív ötleteidet és készíts modern lampiont lufi, gyapjú és egy égőfüzér segítségével.

SES Vasalható gyöngyök - sörényes lovak
3 720 Ft

Ezzel a SES-készlettel szép sörényes lovacska készíthető reális színekkel Válaszd ki a kívánt gyöngyöket, helyezd el a szőnyegen, és kérj meg a felnőttet, hogy segítsen a munkában Végül add hozzá a gyönyörű sörényt. Fejleszd a kreativitásod és próbálj ki új lehetőségeket.

SIMBA Sam a tűzoltó buborékágyú
3 990 Ft 2 920 Ft

A gyerekek imádják a buborékokat, így biztosan örülni fognak ennek a Sam a tűzoltó témájú automatikus buborékfújónak. Elég csak beleönteni a buborékfújó folyadékot és máris kezdődhet a szórakozás.

3D Magic Deluxe - Hercegnők-36%
10 290 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

Ezzel a kreatív témájú készlettel a 3D Magic alkotásaidat a hercegnők mesés világával gazdagíthatod. Hozz létre eredeti termékeket, amelyek dekorációként használható, vagy egy személy számára ajándékozható.