LENA Mozaik „Pötyi” Képkirakós Játék 120 db Kristály Tűvel
2 650 Ft

Lena kreatív játékai remekül fejlesztik gyermekünk kézügyességét, kreativitását és művészi érzékeit. Ez a klasszikus játék már régóta nagy népszerűségnek örvend, hiszen minden alkalommal más és más szemet gyönyörködtető műalkotás készíthető vele. Rendkívüli módon képes lekötni gyermekünket, és játék közben remekül fejleszti képességeit! Egy igazi klasszikus játék.

Spin Master Bunchems Bendy hajlításhoz alkalmas készlet
7 060 Ft

Az új Bunchem bogáncsok félfűzhetők egy speciális hajlékony rúdra, és így olyan új alkotásokat hozni létre, mint még előtte soha. Az egyedi színes Bunchems bogáncsok könnyen összeragadnak, és kiválóan tartanak. Te mit hozol létre belőlük? Vajon zsiráf, virág vagy pillangó lesz?

Spin Master Bunchems Változékony készlet
11 250 Ft 9 720 Ft

A Bunchems nagy kreatív készlet 400 Bunchems bogáncsot, 30 foszforeszkáló és 10 nagy bogáncsot tartalmaz. Ezenkívül 20 további műanyag tartozékot is tartalmaz, amelyek több lehetőséget kínálnak a kreativitásodhoz. Te mit hozol létre belőlük? Lehet ez hal, kaméleon, vagy egy darab görögdinnye?

Klein Játék varrógép

Klein Játék varrógép

Értékelés: 4,5
11 990 Ft

Klein Játék varrógép segítséget nyújt abban, hogy a gyerekek megtanulhassák a varrás alapjait.Alsó és felső cérna is fűzhető bele. A 6 tekercsel, mérőszalaggal és tűvédővel ellátott gépet lábpedállal tudjuk működtetni. Amellett, hogy hasznos játék, remek időtöltés is, ugyanis a gyerekek játék közben átélhetik az alkotás örömét. 5 éves kortól ajánlott.

Teifoc 4300 Carlos Építőkészlet
12 130 Ft

Teifoc 4300 Carlos építőkészlet segítségével igazi kis téglákkal és malterral építkezhetünk a leírás alapján vagy fantáziánk segítségével, kreativitásunkat fejlesztve. A téglákat vízzel összekvert malterral ragaszthatjuk össze, akár egy igazi építkezésen. Az építőelemek 100%-ban természetes anyagokból készültek, az építményt lebontásához elegendő 4–5 óráig vízben áztatni.

SES Gipszkiöntő készlet kutyák és macskák Kreatív játék
4 390 Ft

SES gipszkiöntő készlettel a gyerekek kibontakoztathatják művészi, kreatív képességeiket. Az első lépéstől az utolsóig maguk készíthetik el kedvenc állatos figuráikat. A kutyás, macskás gipsz formákat kedvük szeint díszithetik, amivel szebbnél szebb alkotások készülnek.

LENA Hajkréta
5 960 Ft 5 720 Ft

Ezen színes hajkréták segítségével színezheted a hajad színes csíkokkal, és a mellékelt díszekkel is díszítheted. A színeket bárhol viselheted!

Spin Master Cool Maker körömstúdió 2 az 1-ben nyomatokkal
11 420 Ft 10 920 Ft

Ez a körömstúdió a Cool Maker márkától, minden kislány álma! Vidd fel a körmödre azt a lakkot, amelyiket szeretnéd, hagyd megszáradni, majd nyomassegyet a sok minta közül a körömnyomda segítségével. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy felvidd a fedőlakkot, és kész is a csodaszép köröm! A Cool Maker Körömstúdió kiváló készlet az otthoni köröm díszítéshez.

Kinetic Sand Bágerozzál és romboljál
6 590 Ft 5 990 Ft

Építs, bágerozzál és romboljál ezzel a Kinetic Sand készlettel. Ez az építkező készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet az igazi építkezési szórakozáshoz. A kinetikus homok soha nem szárad ki. Nem tartalmaz búzát, glutént vagy kazeint. A csomagolás tartalmaz kotrógépet is cserélhető tartozékokkal.

Teifoc 4400 Betlehem Építőkészlet
5 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teifoc 4400 Betlehem építőkészlet tartalmas, kreativitást fejlesztő időtöltés lehet 6 évnél idősebb gyermeke számára. Az anyagok kiváló másolatai a valódi téglának és a habarcsnak, a LED-gyertya hangulatosabbá teszi az építkezést. Az építőelemek 100%-ban természetes anyagokból készültek, az építményt lebontásához elegendő 4–5 óráig vízben áztatni.

Teifoc Hétvégiház 4105

Teifoc Hétvégiház 4105

Értékelés: 4,9
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teifoc Hétvégiház az építés öröme! Szorazkoztató és egyben kreatív alkotást biztosít a gyermekek számára. A kis építészek, akár a nagyok kőműves kanál és habarcs segítségével rögzíthetik a tégla elemeket. A habarcs kikeverése igen egyszerű, csak egy kis víz kell és már kezdhető is a munka. A csomag minden szükséges alkatrészt és elemet tartalmaz.

Teifoc 902 Habarcs, 1 kg

Teifoc 902 Habarcs, 1 kg

Értékelés: 4,8
2 550 Ft 2 520 Ft

Teifoc 902 Habarcs elengedhetlen kelléke az épülő házaknak. Gyermekének a Teifoc építmények újra felépítéséhez szüksége van kötőanyagra. Az ideális 1kg-os kiszerelés hosszú ideig elég lesz, nem lesz akadálya a csodás házak alkotásának. 100%-ban természetes anyagokból készült.

SES Gipsz póni készítő Kreatív játék
5 720 Ft

A SES Gipsz póni készítő Kreatív játék készlettel, a gyerekek saját kezűleg gipszből kiönthetnek aranyos pónikat, melyeket az ő elképzeléseik szerint festhetnek ki. Megmozgatja a gyermekek fantáziáját. A kreatív játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.

Melissa & Doug Fa pecsétek egy dobozban - Dino
4 520 Ft

A gyerekek imádnak a dinoszaurusz motívummal ellátott pecsétekkel játszani. Nyomd a mintát a papírra, majd színezd ki! A dinoszauruszok rengetegféle színben pompázhatnak.

Bino Szövőkészlet gyapjúval
5 320 Ft

Ideális játék minden gyereknek, akik szeretik a kézművességet. A gyerekek megtanulják, hogyan szőttek szövőszékkel a régi időkben! A késztermék öröme hatalmas lesz.

Teifoc 8010 Robert Ház Építőkészlet
8 100 Ft 7 990 Ft

Teifoc 8010 Robert ház építőkészletet kis kőműveseknek és építőknek ajánljuk. A 100%-ban természetes anyagokból készült építőelemek kiváló másolatai a valódi téglának és habarcsnak. A habarcs előállítása három teáskanál porból és egy teáskanál vízből történik, melyet simára keverve rögzíthetjük vele a téglákat, építményeinknek csupán a kreativitás szabhat határt. Ha le szeretnénk bontani építményeinket, tegyük 4–5 óráig vízbe, majd kezdhetjük az elejéről az építkezést.

SES Gipszkiöntő forma - dinoszaurusz
5 060 Ft

SES Creative 3 darab, dinoszaurusz formájú gipsz öntőformát tartalmaz. A kiöntött figurákat azután temperával le lehet festeni. A készletben sztegoszaurusz, triceratopsz, és T-Rex figurák vannak.

SES Gyűrű és karkötő festő Kreatív játék
3 870 Ft 3 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SES Gyűrű és karkötő festő szettel a kislányok saját, egyedi gyűrűket és karkötőket készíthetnek, amiket hordva mindenki irigyelni fogja őket. Az ékszerek megtervezése, festése fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket is. A szórakoztató és könnyen használható ékszerekkel a kislányoknak egy álma válik valóra.

Kinetic Sand Fantasztikus játékkészlet
7 120 Ft 6 660 Ft

Teljesen új Kinetic Sand játékkészlet innovatív kiegészítőkkel, amelyekkel fantasztikus trükköket alkothatsz a folyékony homokkal. Változtasd a homok formáját és szeleteit az új darálóval. A fantáziának nincs határa!

Kinetic Sand Szivárványos játékkészlet
4 610 Ft 4 120 Ft

Ezzel a Kinetic Sand kreatív készlettel egyedi szivárványos hatások hozhatóak létre. A szett minden olyasmit tartalmaz, ami a homokos szivárványos alkotáshoz szükséges. Használd az egyedi eszközöket, amelyek lehetővé teszik a formázást, a keverést és a csodás formák megalkotását.

SES Gipsz állat készítő Kreatív játék
3 590 Ft

A SES Gipsz állat készítő Kreatív játék készlettel, a gyerekek saját kezűleg gipszből kiönthetnek állatformákat, melyeket az ő elképzeléseik szerint festhetnek ki. Megmozgatja a gyermekek fantáziáját. A kreatív játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességüket is.

Totum Gyöngyös ékszer készítő Kreatív játék
2 520 Ft

Készíts magadnak vagy barátnőidnek különleges ékszereket a Totum Gyöngyös ékszer készítő szett segítségével! Legyetek kreatívak. Ezeket a romantikus ékszereket felpróbálva Te is csinos hercegnővé válhatsz!

SES Óriás Lovas Gipszkiöntő Készlet
4 710 Ft 4 390 Ft

SES játékok rendkívüli helyet vívtak ki maguknak a kreatív játékok világában. Ezzel a készlettel a kicsik az első lépéstől az utolsóig maguk készíthetik el kedvenc gipsz figuráikat. A készlettel varázslatosan szép lovakat tudnak kiönteni és dekorálni. A szettben megtalálható festékek és dekor anyagok segítségével gyönyörű paripák születhetnek gyermekünk keze által.

Teifoc Téglakészlet 4090

Teifoc Téglakészlet 4090

Értékelés: 4,4
4 520 Ft

Teifoc Téglakészlet a gyermekek örömére! Egyszerű, mégis kiváló időtöltést igérő építő játék, amivel a kisebbek igazi építésznek érezhetik magukat. A 100 darabos készlet lehetőséget ad összetettebb éptímények megalkotására is. Fejleszti a kicsik kézügyességét, kreativitását.A csomag többféle alakú téglát tartalmaz.

AquaDabra Fantasy készlet II.
4 390 Ft

Fantasztikus kreatív készlet 3D karakterek létrehozásához. Csak öntsd a mágikus vizet a tálba, és keverj hozzá csapvizet. Ezután töltsd ki a formát festékekkel, merítsd bele egy tál vízbe, és figyeld az átalakulás csodálatos varázsát.

Quercetti Pixel Baby Basic

Quercetti Pixel Baby Basic

Értékelés: 4
4 790 Ft

Gyönyörű mozaik, ami segít a gyerekek finommotorikus készségeinek fejlesztésében és a fejlődésben. Innovatív dizájn amit a kicsik és a nagyok is egyaránt imádni fognak. Teljes készlet. Kép egy csigáról. Olaszországban készült.

Teifoc 3590 Raul II ház

Teifoc 3590 Raul II ház

Értékelés: 3,3
18 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kreatív Teifoc Raul II ház építőjáték a kis kőművesnek és építészeknek. Kiváló minőségű másolatai az igazi tégláknak kukorica habarccsal, amiből a gyerekek bármit megépíthetnek. Minden 100 %-ban természetes anyagokból készült.

3Doodler Start - Super mega készlet
40 000 Ft
+ ingyen szállítás

A 3Doodler Start készlettel végre kibontakoztathatod a fantáziád és a kreativitásod. Ezen felül ez a 3D toll a legkisebbek számára lett kifejlesztve. A használata nagyon könnyű és szórakoztató. Már bele is kezdhetsz a háromdimenziós alkotásba!

SES Képkivágós Szett

SES Képkivágós Szett

Értékelés: 4,4
3 490 Ft

SES – Képkivágós Szett A dobozban található mintákat lehet kivágni ,különböző minták és vágási technikák találhatók benne

Teifoc 2000 Tower Bridge Híd Építőjáték
36 090 Ft

Teifoc 2000 Tower Bridge Hídépítő szett az építeni szerető gyerekek számára készült. A természetes anyagokból és fémből készült, rendkívül élethű elemek felhasználásával csak a kreativitás szab határt a hidak építésének. A téglák és egyéb elemek összeragasztásához használt habarcs pillanatok alatt elkészíthető, vízben pedig feloldható, így új építményeket építhetünk.

Teifoc 3589 Vár

Teifoc 3589 Vár

Értékelés: 5
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kreatív Teifoc vár építőjáték a kis kőművesnek és építészeknek. Kiváló minőségű másolatai az igazi tégláknak kukorica habarccsal, amiből a gyerekek bármit megépíthetnek. Minden 100 %-ban természetes anyagokból készült.

Kinetic Sand Barna homok, 0,9 kg
3 990 Ft

Ezzel a kinetikus homokkal a gyermekeknek rengeteg kreatív szórakozásban lesz részük. A mágikus homok puha, lágy, kellemes tapintású, és beltéri játszásra alkalmas. Jól formázható és ha össze van nyomva, szilárdan tartja az alakját.

Kinetic Sand Fagylaltos szett

Kinetic Sand Fagylaltos szett

Értékelés: 3,5
3 990 Ft

Alakíts ki ezzel a jégkrém szettel egyedülálló fagylaltpoharakat és édesipari alkotásokat. A mágikus homok lágy, puha, kellemes tapintású, beltéri játékhoz alkalmas. Könnyen alakítható, megnyomást követően megtartja alakját.

Kinetic Sand Rózsaszín homok csomag, 0,9 kg
3 990 Ft

Ezzel a kinetikus homokkal a gyermekeknek rengeteg kreatív szórakozásban lesz részük. A mágikus homok puha, lágy, kellemes tapintású, és beltéri játszásra alkalmas. Jól formázható és ha össze van nyomva, szilárdan tartja az alakját.

SES Barkács készlet

SES Barkács készlet

Értékelés: 4,3
5 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az SES barkácskészlet lehetőséget ad a kisfiúknak, hogy saját fantáziáuk használatával kedvük szerint barkácsoljanak különböző formájú játékokat. Az ujjak védelmében egy műanyag szögtartó is a csomag része, nehogy a nagy alkotásban fájdalmat okozzanak magunkak. Minden megtalálható a készletben amire egy kezdő barkácsmesternek szüksége lehet.