Mac Toys Golyópálya, 74 db

Mac Toys Golyópálya, 74 db

Értékelés: 4,5
4 510 Ft

Számtalan felhőtlen szórakozással töltöt órát jelent majd a gyerekeknek ez a fantasztikus, 74 darabos MacToys golyópálya. Rengeteg változatos pályát építhetnek belőle a dobozban található leírás, vagy a saját fantáziájuk alapján. A játék inspirálja és fejleszti a gyerekek kreativitását, 3 éves kortól ajánlott.


Spin Master Bunchems Bunch bot
10 648 Ft

8 550 Ft

Bunchems hihetetlenül izgalmas új játékélményt nyújt! Ezekből a golyókból az építés, amely bogáncsra emlékeztet, és amely gyerekeidet jól elszórakoztatja. Nyomd össze és alkoss a Bunchemssal! A Bunchems vidám bogáncs, amely kedveli a határtalan fantáziát.


Deti Art Smiley szappankészítő Kreatív játék
3 390 Ft

Deti Art szappankészítővel varázslatos illatú házi szappanokat lehet készíteni. 4 minta közül lehet választani amiket vegyes illattal és színnel lehet megtölteni. Tökéletes kreativitást fejlesztő játék a kicsit nagyobb korosztály számára.


Totum Gyöngyös ékszer készítő Kreatív játék
2 490 Ft

2 250 Ft

Készíts magadnak vagy barátnőidnek különleges ékszereket a Totum Gyöngyös ékszer készítő szett segítségével! Legyetek kreatívak. Ezeket a romantikus ékszereket felpróbálva Te is csinos hercegnővé válhatsz!


SES Színek a homokra rózsaszín, kék
2 933 Ft

2 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A homokozóban való játék, még szórakoztatóbb lehet, ha a homokot beszínezed! Színezd be a hagyományos homokot szép kék vagy rózsaszín színre, evvel a színkészlettel a homokra. Ennek köszönhetően elkészíthetted a saját homokozó paradicsomodat.


Teifoc Téglakészlet 4090

Teifoc Téglakészlet 4090

Értékelés: 4,5
3 920 Ft

Teifoc Téglakészlet a gyermekek örömére! Egyszerű, mégis kiváló időtöltést igérő építő játék, amivel a kisebbek igazi építésznek érezhetik magukat. A 100 darabos készlet lehetőséget ad összetettebb éptímények megalkotására is. Fejleszti a kicsik kézügyességét, kreativitását.A csomag többféle alakú téglát tartalmaz.


3D Magic Deluxe - Hercegnők
6 090 Ft

Akció

Ezzel a kreatív témájú készlettel a 3D Magic alkotásaidat a hercegnők mesés világával gazdagíthatod. Hozz létre eredeti termékeket, amelyek dekorációként használható, vagy egy személy számára ajándékozható.


3D Magic Deluxe - Katonák
6 590 Ft

Akció

Ezzel a kreatív témájú készlettel a 3D Magic alkotásaidat katonákkal és tankokkal teli erőddel bővítheted. Hozz létre eredeti termékeket, amelyek dekorációként használható, vagy egy személy számára ajándékozható.


3D Magic Spinner
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készíts egyedi dekorációt vagy eredeti ajándékot hozzátartozóidnak gyönyörű 3D állatkák formájában a spinner segítségével. Létrehozása a 3D spinnerrel nagyon könnyű, szórakoztató és kreatív.


3Doodler Start - Doodleblock ékszer készlet
8 290 Ft

Doodleblock ékszer készlet speciális sablonjai segítségével a gyermekek mindenféle ékszert készíthetnek. Akár gyűrűket, karkötőket, a fantáziának nincsenek határai! A csomag belsejében található a használati utasítás.


3Doodler Start - Doodleblock emotikon készlet
8 321 Ft

7 590 Ft

A sablonok segítségével létrehozhat saját hangulatjeleket (smajl) és néhány alapvető szimbólumot, mint például: csillag, szív, vagy kukacot (@)-ot. Gondoskodj egy kis segítséggel a gyerekek 3D-s rajzolásának fejlődéséről. A csomag belsejében található a használati utasítás.


3Doodler Start - Doodleblock készlet - autó-36%
8 321 Ft

5 290 Ft

Akció

Gondoskodj egy kis segítséggel a gyerekek 3D-s rajzolásának fejlődésén. A speciális sablonok használatával a gyerekek megismerhetik az autók és hajók alapmodelljeit. Akár a járművüket trabantnak vagy új luxus sportautónak építik meg, csak rajtuk áll. A fantáziának nincsenek határai! A csomag belsejében található a használati utasítás.


3Doodler Start - Doodleblock világegyetem készlet
8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A speciális sablonok segítségével a gyerekek belemerülhetnek a jövő rejtélyes világába. Mit szólna egy robot létrehozásához saját ötleteinek megfelelően, vagy saját űrhajó építéséhez? Gondoskodj egy kis segítséggel a gyerekek 3D-s rajzolásának fejlődésében. A csomag belsejében található a használati utasítás.


3Doodler Start – Vadállatok sablon készlet-15%
9 026 Ft

7 590 Ft

Akció

3Doodler Start toll sablonjaival még érdekesebb és eredetibb dolgokat alkothatsz. Milyen vadállatot keltesz életre? Egy zsiráfot, zebrát, pávát vagy netalán valami mást a fantázia előlényt?


Alltoys MyStyle - drót gyűrűk Kreatív játék
4 560 Ft

Ebből a nagyszerű Alltoys MyStyle drótgyűrű készítő készlettel minden kislánynak saját maga által tervezett ékszerkészlete lehet. Könnyedén megtaulhatják, hogyan készítsenek szebbnél szebb gyűrűket és barátaikat is meglephetik vele. A készletben minden szükséges eszköz megtalálható egy hasznos útutatóval együtt a kezdő ékszerkészítők számára.


Disney Bublifuk Princess + 3 patron
6 630 Ft

A gyerekek imádják a buborékokat, így biztosan örülni fognak ennek az buborékfújónak, amivel annyi buborékot fújhatsz, amennyit csak szeretnél. Elég csak beleönteni a buborékfújó folyadékot és máris kezdődhet a szórakozás. Minden gyermek szereti a buborékfúvókat.


EP LINE StikBot filmes készlet - Kalóz hajó
7 870 Ft

Vedd magadra a filmrendező, forgatókönyvíró, rendező, szerepét és forgass saját animációs filmet a kalózokról. Tartalmazza a figurákat, a kalóz hajót, a matricákat és rengeteg kiegészítőt, elég letölteni az alkalmazást és kezdeted a forgatást.


EP LINE StikBot filmes szett- Farm
7 180 Ft

Vedd magadra a filmrendező, forgatókönyvíró, rendező, szerepét és forgass saját animációs filmet a farmon lévő állatok környezetéről. A készlet tartalma a figurák, farm, matricák és további kiegészítők, elég letölteni az alkalmazást és kezdőthet a forgatás.


EP LINE StikBot szett - kék + piros kutya figura
4 640 Ft

Vedd magadra a filmrendező, forgatókönyvíró, rendező, szerepét és forgass saját animációs filmet. Ez a készlet magában foglalja a 2 figurát és az állványt az okostelefonra, elég hozzá csupán egy alkalmazás letöltése és már forgathatsz is.


EP LINE StikBot szett - kék + piros macska figura
4 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vedd magadra a filmrendező, forgatókönyvíró, rendező, szerepét és forgass saját animációs filmet. Ez a készlet magában foglalja a 2 figurát és az állványt az okostelefonra, elég hozzá csupán egy alkalmazás letöltése és már forgathatsz is.


EP LINE Stikbot szett - zöld + kék kutya figura
4 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vedd magadra a filmrendező, forgatókönyvíró, rendező, szerepét és forgass saját animációs filmet. Ez a készlet magában foglalja a 2 figurát és az állványt az okostelefonra, elég hozzá csupán egy alkalmazás letöltése és már forgathatsz is.


I do 3D Rajzoló szett, 1 db-os, neon sár
3 490 Ft

Az I Do 3D függőleges 1 darabos készlettel térbeli rajzokat tudsz készíteni, különleges lámpával és tollal! A műanyag lapon tudod kezdeni az alkotást, a spotlámpát rá kell irányítanod, és az erős fény hatására azonnal megköt.


Kinetic Sand Csillogó kék homok 454 g
4 690 Ft

csillogó kék kinetikus homokkal a gyerekeknek temérdek kreatív szórakozásban lehet részük. A Mágikus homok puha, lágy, kellemes tapintású, és beltérben is lehet vele játszani. Jól formázható és ha össze van nyomva, erősen tartja az alakját.


Kinetic Sand Csillogó lila homok 454 g
4 690 Ft

metál fényű kinetikus homokkal a gyerekeknek temérdek kreatív szórakozásban lehet részük. A Mágikus homok puha, lágy, kellemes tapintású, és beltérben is lehet vele játszani. Jól formázható és ha össze van nyomva, erősen tartja az alakját.


Kinetic Sand Kinetic rock henger figurával 141 g
5 527 Ft

5 190 Ft

Építsetek az építész barátoddal valamit a kinetikus kavicsból, bármit, ami az eszetekbe fog jutni. Alkossatok a hengerek és építőipari eszközök segítségével egyedi épületeket és építészeti ékességeket.


Kinetic Sand Mágikus homok metál fényű arany, 454 g
7 290 Ft

metál fényű arany kinetikus homokkal a gyerekeknek temérdek kreatív szórakozásban lehet részük. A Mágikus homok puha, lágy, kellemes tapintású, és beltérben is lehet vele játszani. Jól formázható és ha össze van nyomva, erősen tartja az alakját.


Kinetic Sand Neon színek- kék  680 g
5 514 Ft

5 190 Ft

neon kék színű kinetikus homokkal a gyerekek rengetek kreatív szórakozást élhetnek át. A mágikus homok sima, puha, kellemes tapintásra, és megfelelő a beltéri játszásra is. Nagyon jól formálható, és ha jól összedolgozod, szilárdan megtartja alakját.


Kinetic Sand Neon színek- rózsaszín 680 g
5 514 Ft

5 190 Ft

neon rózsaszín színű kinetikus homokkal a gyerekek rengetek kreatív szórakozást élhetnek át. A mágikus homok sima, puha, kellemes tapintásra, és megfelelő a beltéri játszásra is. Nagyon jól formálható, és ha jól összedolgozod, szilárdan megtartja alakját.


Kinetic Sand Neon színek- zöld 680 g
5 514 Ft

5 190 Ft

neon zöld színű kinetikus homokkal a gyerekek rengetek kreatív szórakozást élhetnek át. A mágikus homok sima, puha, kellemes tapintásra, és megfelelő a beltéri játszásra is. Nagyon jól formálható, és ha jól összedolgozod, szilárdan megtartja alakját.


Lamps Golyópálya 45 darab

Lamps Golyópálya 45 darab

Értékelés: 4
2 650 Ft

Szuper móka a golyópályával, amelyben 30 részes pálya és 15 golyó található. Építsd fel magad, és nézd a golyóversenyt. Ideális a rendszerben történő gondolkodáshoz. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


LENA Cascade golyópálya 48 darabos
3 460 Ft

Lena Cascade Golyópálya egy rendkívüli készségfejlesztő játék. Célja, hogy az elemek segítségével minél jobb pályát építsünk melyen a golyó akadálytalanul eljut a célig. A pálya lehet gyors, vagy lassú, színesíthetjük kanyarokkal, vagy ugratókkal. A 48 darab elemből összeállítható pálya kialakításának csak a képzelet szabhat határt!


LENA Gyöngykészlet
2 318 Ft

2 070 Ft

Érdekes kreatív játék lányok számára, 6 éves kortól. Teljes készlet barátság-karkötők készítéséhez. A készlet tartalmazza a szövőgépet, fonalakat, 60 g üveggyöngyöt és részletes leírást sokfajta mintával.


LENA Kötő stúdió

LENA Kötő stúdió

Értékelés: 5
2 808 Ft

2 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Érdekes és kreatív játék lányok részére, 6 éves kortól. A csomagolásban klasszikus kötő készletet találunk, kötőkerettel, francia kötőeszközzel, kötőtűkkel. Kösd meg saját egyedi karkötődet, vagy netán valami bonyolultabbra vágysz?


LENA Mozaik kirakó fiúknak Kreatív játék
2 190 Ft
2 110 Ft

A Lena Mozaik kirakó fiúknak kiválóan fejleszti a kreativitást és a kézügyességet. A lyukacsos táblára a színes mozaikdarabokból bármilyen kép kirakható, amit a gyermek elképzel. Remek és hasznos elfoglaltság minden fiú számára.


LENA Mozaik Kirakós játék
2 550 Ft

Lena Mozaik kirakós játékai remekül fejlesztik gyermekünk kézügyességét, kreativitását és művészi érzékeit. Ez a klasszikus játék már régóta nagy népszerűségnek örvend, hiszen minden alkalommal más és más szemet gyönyörködtető műalkotás készíthető a 7 mellékelt sablon és a 36 darab tüske segítségével. Rendkívüli módon képes lekötni gyermekünket és játék közben remekül fejleszti képességeit.


LENA Mozaik „Pötyi” Képkirakós Játék 120 db Kristály Tűvel
3 180 Ft

Lena kreatív játékai remekül fejlesztik gyermekünk kézügyességét, kreativitását és művészi érzékeit. Ez a klasszikus játék már régóta nagy népszerűségnek örvend, hiszen minden alkalommal más és más szemet gyönyörködtető műalkotás készíthető vele. Rendkívüli módon képes lekötni gyermekünket, és játék közben remekül fejleszti képességeit! Egy igazi klasszikus játék.


LENA Textilfestő spray

LENA Textilfestő spray

Értékelés: 3,5
4 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LENA Textilfestő spray egy érdekes, kreatív játék lányoknak. A színes festékekkel saját ruhákat tervezhetenek maguknak. A készlet 4 színt tartalmaz, emellett sablonok is segítik a szép minték készítését.


POLAROID 3D toll Polaroid ROOT PLAY 3D
18 450 Ft
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Polaroid 3D toll új generációja lehetővé teszi a 3D modellek fából történő rajzolását. A különleges tollbetétek három természetes színárnyalatban kaphatóak – sötét, világos, közepes.


Quercetti Fantacolor Junior, 48 db
7 790 Ft

6 240 Ft

Fantacolor Junior segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják, de a mellékelt sablont használva már a legkisebbek is élvezhetik a játékot. Az elemek kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. Egyszerű használatának köszönhetően már 2 éves kortól ajánlott.


Quercetti Fantacolor Junior Basic, 48 db
5 190 Ft

4 510 Ft

Fantacolor Junior Basic segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják, de a mellékelt 16 db sablont használva már a legkisebbek is élvezhetik a játékot. Az elemek kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. Egyszerű használatának köszönhetően már 2 éves kortól ajánlott.


Quercetti Fantacolor Portable, 270 db
3 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fantacolor Portable segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják. A játék elemei kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. A mellékelt album sablonokat tartalmaz, így a játék igazán egyszerű, már 3 éves kortól használható.


Quercetti Fantacolor Portable, 280 db Kreatív játék
3 890 Ft

3 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fantacolor Portable segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes műanyag elemek végtelen számú kép elkészítésének lehetőségét kínálják. A játék elemei kiváló minőségű műanyagból készültek, könnyen tisztíthatók. A mellékelt album sablonokat tartalmaz, így a játék igazán egyszerű, már 4 éves kortól használható.


Quercetti Filò Kreatív játék
6 630 Ft

Quercetti Filò segít fejleszteni gyermeke finom motoros készségeit és kreativitását. A színes fonalak végtelen számú ábra létrehozásának lehetőségét kínálják, de a csomag tartalmaz egy útmutató füzetet is, melyet követve a kezdők is elékszíthetik a mellékelt példákat. A játék használata egyszerű, így már 4 éves kortól ajánlott.