Intex Explorer Csónak, 160 x 94 x 29 cm
6 490 Ft

Az Intex Explorer egy felfújható egyszemélyes csónak 80 kg teherbírással. A felfújható padlórész extra kényelmet biztosít, a csónak körül feszített sodronykötelet illetve két oldalán evezőtartó fogantyúkat találunk.

Bestway Paddle Board Aqua Journey
129 990 Ft
+ ingyen szállítás

Felfújható egyszemélyes eveződeszka magasfokú manőverezhetőséggel, könnyen becsomagolható és már indulhatsz is vele a vízre evezni vagy szörfözni. Alkalmas nyugodt vízen való csónakázásra, de a kisebb hullámokon is helytáll. A stabilitás megőrzését a csúszásgátló alátét biztosítja, a deszka fogantyúval van ellátva a kényelmes emelés és hordozás érdekében. A csomagolás tartalmaz állítható alumíniumevezőt (217 cm), utazótáskát, pumpát és apró javításokhoz szükséges készlet. Maximális teherbírás 95 kg.

Sevylor Caravelle KK 65

Sevylor Caravelle KK 65

Értékelés: 4
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hagyományos felfújható csónak, 2 személyes. A Sevylor Caravelle KK 65 extra biztonságos 4 kamrás szerkezetű és Sevytest beépített nyomásmérővel felszerelt a felfújás mértékének egyszerű ellenőrzése érdekében. A vízre történő problémamentes ráhelyezést a mindent szükséges elemet tartalmazó csomagolás biztosítja: csónak, 2 evező, pumpa, javítókészlet és hordozásra alkalmas táska.

Bestway Voyager 300 (2,43m x 1,02m)
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Felfújható csónak 2,43 × 1,02 m méretekkel, tartós, 0,42 mm vastag anyagból készült. Három légkamrára van osztva, és felfújható padlórésszel rendelkezik kényelmed biztosítása érdekében. Gyorskapcsoló és biztonsági szelepek. A csónakon beállított átmenetekkel ellátott kötél és horgászbottartó is található. A csomagolás részét képezi egy 145 cm hosszú alumíniumevező és egy javítókészlet is.

Sevylor Waterton
154 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tartós minőségi csónak. Sevylor Waterton szilárd anyagból gyártva – megerősített alj Sevy-Strong Tarpaulin. Az utasok kényelmét a HighRest ülések biztosítják. A csónak lecsatolható uszonnyal és elasztikus zsinórral a teher rögzítésére. A csónak ideális hagyományos vízi turisztikára.

Sevylor Tahiti Plus hajó

Sevylor Tahiti Plus hajó

Értékelés: 5
84 990 Ft
+ ingyen szállítás

A robusztus 3 kamrás hajó 2 felnőttnek és 1 gyermeknek alkalmas. A Sevylor Tahiti plus tartós aljú, I-Beam szerkezetű, PVC bevonattal rendelkezik. A hajó beépített Sevytest nyomásmérővel ellátott, amely lehetővé teszi a felfújás ellenőrzését. A hajó tökéletes választás tóra, esetleg a tengerparti strandokra. A könnyű szállítást a Backpack rendszer teszi lehetővé.

Sevylor Caravelle K 85

Sevylor Caravelle K 85

Értékelés: 4,5
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű felfújható csónak, amely 2 felnőttnek és 1 gyereknek alkalmas. A Sevylor Caravelle KK 85 extra biztonságos 4 kamrás szerkezetű és Sevytest beépített nyomásmérővel felszerelt a felfújás mértékének egyszerű ellenőrzése érdekében. A csónak szerkezete lehetővé teszi az elektromos motor használatát. A csomagolás a csónakon felül javítókészletet is tartalmaz.