DBB Remond Szilikon cumi, 2drb

Márka: DBB Remond Katalógus száma: 1377528

Újdonság

DBB Remond Szilikon cumi, 2drb

Újszülött szilikon cumi két nyílással. A tej kiáramlását két részre osztja. A tej kiáramlása hasonlít a mellből történő kiáramláshoz. További információ

2090

2 090 Ft ÁFA-val együtt
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1377528

Leírás

Termékleírás

Újszülött szilikon cumi két nyílással.

Tulajdonságok:

  • A tej áramlását két részre osztja a szájpadlás és a nyelv irányába, vagy az arc irányába, attól függően, miként van elfordítva az üveg.
  • Megakadályozza a közvetlenül a torokba történő spriccelést, ezáltal megakadályozza a fulladás veszélyét, és levegő lenyelését, valamint a kólikát.
  • Anyaga: szilikon
  • A cumi illeszkedő része olyan kiálló részekkel van ellátva, melyek lehetővé teszik a szívást, vagy épp ellenkezőleg a üvegkarika meglazítását, és az üvegbe beszívott levegőmennyiség beállítását.

Javaslatok

  • Használat előtt a cumit és az üveget sterilizálja, legjobb párasterilizátorban, amely a sterilizált tárgyakhoz kíméletesebb
  • Ajánlott minden hagyományos dBd Remond üveghez, lehet üveg, polipropilén és tritán is

Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.