Philips Avent Anti-colic cumisüveg 125 ml AirFree-vel, 2 db

Philips Avent Anti-colic cumisüveg 125 ml AirFree-vel, 2 db

Száma: 1280765
Anti-colic cumisüveg, 125 ml, AirFree szeleppel, amely gondoskodik arról, hogy a cumi tejjel teli legyen. Klinikai kutatások igazolják, hogy az AVENT cumisüvegek jelentősen mérséklik a kisbabák hasfájását, nyugtalan és ingerlékeny viselkedését. További információ
6 590 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.12.01 prémium szállítással várhatóan
 
2021.12.02 - 2021.12.06 standard szállítással várhatóan

Száma: 1280765

Leírás

Anti-colic cumisüveg AirFree szeleppel

 • Extra puha, újszülötteknek alkalmas Airflex cumival ellátott cumisüveg
 • Univerzális, sokoldalúan kihasználható cumisüveg
 • 2 db a csomagolásban
 • BPA mentes
 • A légbuborékokat elvezeti a buborékkamrába – a tej teljesen és láthatóan buborékmentes
 • A teli cumi lehetővé teszi a felegyenesedett helyzetben történő etetést, miközben a cumisüveget vízszintesen tartod
 • Intuitív összerakás, illetve egyszerű tisztítás és fertőtlenítés további eszközök használata nélkül
 • A cumisüveg szeleppel és szelep nélkül is használható
 • Cumisüveg újszülötteknek alkalmas cumival egy nyílással
 • Puha polipropilénből (PP) készült félig áttetsző üveg
 • A cumi egyedülálló rugalmas pereme lehetővé teszi etetés közben a levegő beáramlását az üveg belsejébe, nem pedig a baba hasába
 • A baba saját maga szabályozza a tej áramlását, akárcsak a természetes szoptatás során

Klinikailag bizonyítottan mérsékli a hasfájást

Klinikai kutatások igazolják, hogy az AVENT cumisüvegek jelentősen mérséklik a kisbabák hasfájását, nyugtalan és ingerlékeny viselkedését. A cumi egyedülálló rugalmas pereme lehetővé teszi etetés közben a levegő beáramlását az üveg belsejébe, ez pedig megakadályozza, hogy vákuum keletkezzen az üvegben. -A baba saját maga szabályozza a tej áramlását, akárcsak a szoptatás során. Hallgasd a lágy, sistergő hangot és figyeld ahogy a légbuborékok eldurrannak a tej felszínén. Ez annak a bizonyítéka, hogy a levegő az üvegbe áramlik, nem pedig a kisbabád hasába.

Hogy is működik?

Az üveg formája kiváló stabilitást és kényelmes fogást biztosít. A széles szájnak köszönhetően az üveg könnyen tölthető. Az áttekinthető és pontos skála segít meghatározni, mennyit ivott meg a kicsi. A fedél pontosan illeszkedik az AVENT cumihoz, így az étel összekeverése vagy az utazás során nem ömlik ki a cumisüveg tartalma, ráadásul szigetelőfedél szigetelőfedél használatára sincs szükség.

A puha cumi széles alakja arra kényszeríti a babát, hogy nagyra nyissa száját és szó szerint a cumira tapadjon. Így elkezdhet szopizni, miközben nyelvével és ínyével ugyanolyan mozdulatokat végez, mint a szoptatás során. Ennek köszönhető, hogy az AVENT használatával egyszerűen kombinálható a szoptatás és a cumisüvegből történő etetés.

Az AVENT cumisüvegből etetett 2 hetes babák viselkedése kevésbé volt nyugtalan és ingerült, illetve kevesebb esetben fájt a hasuk, mint a más cumisüvegekből etetett babák esetében.

MEGJEGYZÉS: Az orvosok a gyermek első életévében a legmegfelelőbb táplálási módként a szoptatást javasolják, melyet a 6. hónaptól nem tejes ételek egészítenek ki.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.