Philips Avent SCD713/00-35%
40 590 Ft

26 190 Ft

Akció

Bébi monitor DECT technológiával akár 330 m hatótávval. Philips Avent SCD713/00 kiemelkedik a a tökéletes működési idővel éjszakai megfigyelésre, és nem hiányzik a Smart ECO mód sem vagy a funkció, hogy kommunikálni tudj a gyermekkel a távolból is. 5 nyugtató dallam és csendes éjszakai fény megbízhatóan megnyugtatja a gyerekek.


Philips Avent SCD506 / 52 Babafigyelő-20%
31 490 Ft

24 890 Ft

Akció

Philips-Avent SCD506/52 babafigyelő segítségével akkor is biztonságban tudhatja kisbabáját, ha másik helyiségben tartózkodik. Hatótávolsága belső térben akár 50 m, a szabadban akár 330 m is lehet. A DECT technológia garantálja a más jeleket sugárzó eszközök (például más babaőrzők, vezeték nélküli telefonok, mobiltelefonok) keltette interferenciától mentes működést.


Philips Avent SCF284/03 Elektromos sterilizáló
23 590 Ft

22 290 Ft

Akció

A Philips Avent SCF284/03 elektromos sterilizáló gőzzel fertőtleníti a cumisüvegeket. Mérete és formája miatt bármelyik konyhában könnyen elfér. Széles vagy keskeny nyakú üvegek számára is alkalmas, mert mérete állítható. 6 perces ciklussal működik és a sterilizálás befejeztével automatikusan kikapcsol.


Philips Avent SCF355/0 Cumisüveg melegítő-26%
13 490 Ft

9 890 Ft

Akció

A Philips Avent SCF355/00 cumisüveg melegítővel egyenletesen melegítheti föl a bébiételt vagy a tejet. 150 ml tejet akár 3 perc alatt a kellő hőfokra melegíthet. Emellett kiolvasztás funkcióval is rendelkezik. Minden Avent termékkel kompatibilis.


Philips Avent SCF870/22 Pároló és turmixgép
47 899 Ft

41 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Avent SCF870/22 Pároló és turmixgép egy valódi multifunkciós készülék, amely megkönnyíti a bébiétel készítést, hiszen egy gombnyomással párolhatunk és turmixolhatunk halat, gyümölcsöket és minden mást, amire a gyermekeknek szüksége van. Kiváló választás a babák számára, ugyanis nem tartalmaz BPA-t. Remekül megőrzi az ízeket és az értékes tápanyagokat, kompakt kialakítása gondoskodik az egyszerű tárolásról.


Philips Avent Bébiőr SCD 501/00-26%
22 290 Ft

16 390 Ft

Akció

Phillips Avent SCD 501/00 Babafigyelő segítségével mindig közel tudhatja magához kisbabáját, bárhol legyen a lakásban. A DECT technológia tiszta, interferenciamentes átvitelt biztosít akár 300 m-es körzetben. A szülői egység lenémított állapotában világító LED jelzi a baba sírását.


Philips Avent Natural SCF330/20 Kézi mellszívó
15 990 Ft

15 000 Ft

Philips Avent Natural SCF330/20 Kézi mellszívóban minden megtalálható, amire szüksége van ahhoz, hogy gyermeke mindig friss és egészséges anyatejet ihasson! A készlet alapját a remek mellszívó képezi, mely már a szülés utáni napoktól használható az anyatejtermelés elősegítésére. A készülék masszírozó hatásának köszönhetően kitűnően serkenti a tejtermelést, megkönnyítve ezzel az édesanyák életét.


Philips Avent SCF286/03 4 az 1-ben elektromos gőzsterilizáló
32 790 Ft
+ ingyen szállítás

Philips SCF286/03 4 az 1-ben elektromos gőzsterilizáló gyorsan és kíméletlenül végez a baktériumokkal, így tökéletes tisztaságot és higiéniát eredményez bármilyen vegyszer vagy kémiai anyag hozzáadása nélkül. A cumisüvegek és tartozékok sterilizálása összesen 6 percet vesz igénybe, és a fedél felnyitása nélkül akár egy napig is kórokozómentesek maradhatnak. Az állítható méretnek köszönhetően a cumisüvegek, a cumik és más, apróbb eszközök fertőtlenítése is teljesen zökkenőmentes. Automatikus kikapcsolás funkciójának köszönhetően időt és energiát spórolhatunk meg.


Philips Avent Newborn üveg szett-22%
13 486 Ft

10 490 Ft

Akció

Philips Avent újszülött üveg szett ideális esetben ha még szoptat, de egyúttal üvegből való etetéssel szeretnél kezdeni. Széles anti-kólikás cumival mell formában, amely támogatja a természetes szívást, amely a szoptatáshoz hasonló.


Philips Avent AirFree Szelep 1 db
1 790 Ft

Ventil AirFree egy kiváló kiegészítő az AVENT Classic+ üvegekhez. Ez a szelep biztosítja, hogy a cumi tele legyen tejjel és baba sokkal természetesebben tudjon enni.


Philips Avent AirFree Szelep 2 db
2 890 Ft

Ventil AirFree egy kiváló kiegészítő az AVENT Classic+ üvegekhez. Ez a szelep biztosítja, hogy a cumi tele legyen tejjel és baba sokkal természetesebben tudjon enni.


Philips Avent Anti-colic cumisüveg, 125 ml AirFree-vel, 1 db
2 639 Ft
2 590 Ft

Anti-colic cumisüveg, 125 ml, AirFree szeleppel, amely gondoskodik arról, hogy a cumi tejjel teli legyen. Klinikai kutatások igazolják, hogy az AVENT cumisüvegek jelentősen mérséklik a kisbabák hasfájását, nyugtalan és ingerlékeny viselkedését.


Philips Avent Anti-colic cumisüveg, 260 ml AirFree-vel, 1 db
2 990 Ft

Anti-colic cumisüveg, 260 ml, AirFree szeleppel, amely gondoskodik arról, hogy a cumi tejjel teli legyen. Klinikai kutatások igazolják, hogy az AVENT cumisüvegek jelentősen mérséklik a kisbabák hasfájását, nyugtalan és ingerlékeny viselkedését.


Philips Avent Anti-kólika cumisüveg 330 ml, 1 db
2 842 Ft
2 790 Ft

Az Anti-kólika cumisüveg a szabadalmaztatott szeleppel rendelkező szilikon cuminak köszönhetően megelőzi a levegő beszivárgását etetés közben és csökkenti a kólika kialakulásának esélyét.


Philips Avent Bébiétel készítő gép
45 890 Ft

Újdonság

bébiétel készítő géppel tápláló ételeket készíthetsz a baba számára 3 egyszerű lépésben: párolás, mixelés, kiszolgálás. A gőz-cirkulációs technológiának köszönhetően az ételt egyenletes mértékben készíti el és megőrzi az ízét, textúráját, valamint lédússágát a gyors és egyszerű mixelés érdekében.


Philips Avent Klasszikus játszócumi, 0-6 hó, 2db, Kék/Rózsaszín
2 269 Ft

1 790 Ft

AVENT kalsszikus játszócumi születéstől kezdve 6 hónapos korig ajánlott. A két darabos szett egyikén hold és csillagok a másikon bagoly motívum szerepel. A BPA mentes termék egy szilikon darabból lett formázva. A cumi kialakításának köszönhetően segíti a fogak, az íny és a szájpadlás természetes fejlődését.


Philips Avent Cumi NATURAL Y lyukkal, táphoz, 2 db fehér
2 444 Ft
2 390 Ft

NATURAL Cumi Y lyukkal biztosítja a kényelmes etetést már 6 hónapos kortól. Lehetővé teszi a természetes etetést a széles, mell formájú cuminak köszönhetően anti-kólika rendszerrel. A NATURAL Y lyukú cumi két darabos csomagolásban érhető el.


Philips Avent Cumisüveg-melegítő SCF356/00
22 290 Ft

19 290 Ft

Akció

A Philips Avent scf356/00 cumisüveg-melegítő hamar az anyuka kedvence lesz. Egyszerű kezelése révén könnyű a használata, gyors és praktikus. Kíválóan alklalmas az üveges bébiételek és a keskeny cumisüvegek melegítésére egyaránt.


Philips Avent Itatópohár hajlékony szívószállal 200 ml
3 316 Ft

2 890 Ft

Akció

Ez az itatópohár méreteinek és alakjának köszönhetően tökéletesen illik a kicsiny gyermekkézbe. A csepegésmentes szívószálon keresztül a pohárból nem folyik ki a tartalma felborításkor sem, ráadásul a hajlékony szívószál puha, kíméletes a gyermek ínyéhez és egyben ellenáll a rágásnak.


Philips Avent NATURAL cumi gyors átfolyás, 2 db új
2 215 Ft
2 190 Ft

A Natural cumi az anti-kólikás rendszerű, mell formájú széles dudlinak hála természetes szívást tesz lehetővő. A gyors átfolyású NATURAL cumi két darabos csomagolásban elérhető. 6 hónapos kortól ajánlott.


Philips Avent NATURAL Cumi lassú áramlás, 2 db
2 190 Ft

//NATURAL Cumi lassú áramlása biztosítja a kényelmes etetést már 1 hónapos kortól. Lehetővé teszi a természetes etetést a széles, mell formájú cuminak köszönhetően anti-kólika rendszerrel. A gyors folyadékáramlású NATURAL cumi két darabos csomagolásban érhető el.


Philips Avent NATURAL Cumi változó folyáserősség, 2 db
2 190 Ft

Natural Cumi változtatható folyáserőssége biztosítja a kényelmes etetést már 3 hónapos kortól, az állítható folyáserősségnek köszönhetően pedig nagyon sokáig használhatod. Lehetővé teszi a természetes etetést a széles, mell formájú cuminak köszönhetően anti-kólika rendszerrel. A NATURAL változó folyáserősségű cumija két darabos csomagolásban érhető el.


Philips Avent Natural cumisüveg 60 ml, 1 db fehér
2 190 Ft

Natural cumisüveg 60 ml tartalmaz egy újszülött mini cumisüveget és egy átlátszó fedelet. 0% BPA. Ezt a cumisüveget már újszülött kortól használhatod. A speciálisan kialakított puha cumi minimalizálja a tapadás esélyét. Fejlett anti-kólika rendszer, praktikus és széles nyakkal.


Philips Avent NATURAL dudli közepes átfolyás, 2 db fehér
2 215 Ft
2 190 Ft

A Natural cumi az anti-kólikás rendszerű, mell formájú széles dudlinak hála természetes szívást tesz lehetővő. A közepes átfolyású NATURAL cumi két darabos csomagolásban elérhető. 3 hónapos kortól ajánlott.


Philips Avent Natural palack 125 ml
3 090 Ft

//Palack Természetes üvegből készült 125 ml tartalmaz egy újszülött cumit és egy átlátszó fedelet. 0% BPA. Nagyszerű a szoptatás és a palackból való etetés kombinálására. Speciálisan tervezett lágy virágszirmok, amelyek minimalizálják a annak esélyét, hogy a baba nem lesz képes szopni. Egy fejlett anti-kólika rendszer, amely csökkenti a kólika és nyugtalanság kockázatát a táplálás során.


Philips Avent Natural palack 125 ml
2 690 Ft

//Palack Természetes üvegből készült 125 ml tartalmaz egy újszülött cumit és egy átlátszó fedelet. 0% BPA. Nagyszerű a szoptatás és a palackból való etetés kombinálására. Speciálisan tervezett lágy virágszirmok, amelyek minimalizálják a annak esélyét, hogy a baba nem lesz képes szopni. Fejlett anti-kólikás rendszer praktikus széles nyakkal.


Philips Avent NATURAL Újszülött cumi, 2 db
2 190 Ft

NATURAL Cumi újszülötteknek, mely biztosítja a kényelmes etetést már születéstől kezdve. Lehetővé teszi a természetes etetést a széles, mell formájú cuminak köszönhetően anti-kólika rendszerrel. NATURAL cumi újszülötteknek két darabos csomagolásban.


Philips Avent Palack Natural 260 ml
3 550 Ft
3 490 Ft

Palack Natural 260 ml színes kivitelben tartalmaz cumit lassú áramlással és átlátszó fedelet. 0 % BPA. Nagyszerű a szoptatás és a palackból való etetésnek kombinációjára. Speciálisan tervezett lágy virágszirmok, amelyek minimalizálják, hogy a baba nem lesz képes a szopásra. Előrehaladott anti-kólikás rendszer, amely csökkenti a gyomorgörcs kockázatát és a nyugtalanságot az etetés közben.


Philips Avent Palack Natural 260 ml
3 090 Ft

Palack Natural 260 ml tartalmaz cumit lassú áramlással és átlátszó fedelet. 0 % BPA. Nagyszerű a szoptatás és a palackból való etetésnek kombinációjára. Speciálisan tervezett lágy virágszirmok, amelyek minimalizálják, hogy a baba nem lesz képes a szopásra. Előrehaladott anti-kólikás rendszer, amely csökkenti a gyomorgörcs kockázatát és a nyugtalanságot az etetés közben.


Philips Avent Palack Natural átlátszó 330 ml
3 427 Ft
3 390 Ft

Palack Natural átlátszó 330 ml tartalmaz cumit gyors áramlással és átlátszó fedelet. 0 % BPA. Alkalmasa 6 hónapos kortól. Speciálisan tervezett lágy virágszirmok, amelyek minimalizálják, hogy a baba nem lesz képes a szopásra. Előrehaladott anti-kólikás rendszer, amely csökkenti a gyomorgörcs kockázatát és a nyugtalanságot az etetés közben.


Philips Avent Palack Természetes üvegből 120 ml
4 390 Ft

Palack Természetes üvegből 120 ml tartalmaz cumit újszülöttnek és átlátszó fedelet. 0 % BPA. Születéstől fogva alkalmas. Széles, mell alakú cumi, amely lehetővé teszi a baba természetesebb szopását. Előrehaladott anti-kólikás rendszer, amely csökkenti a gyomorgörcs kockázatát és a nyugtalanságot az etetés közben.


Philips Avent Palack Természetes üvegből 240 ml
4 890 Ft

Palack Természetes üvegből 240 ml tartalmaz cumit lassú áramlással és átlátszó fedelet. 0 % BPA. Alkalmas 1 hónapos kortól. Széles, mell alakú cumi, amely lehetővé teszi a baba természetesebb szopását. Előrehaladott anti-kólikás rendszer, amely csökkenti a gyomorgörcs kockázatát és a nyugtalanságot az etetés közben.


Philips Avent Pároló edény és turmix 4 az 1-ben, Fehér-piros-16%
56 312 Ft

47 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Philips Avent 4 az 1-ben készülék párolást, turmixolást, olvasztást és melegítést tesz lehetővé egy edényben. Az ételek készítésére alkalmas edény 1000ml kapacitású, ennek köszönhetően 4 étel készíthető egyszerre.


Philips Avent SCD723/26-19%
47 190 Ft

37 990 Ft

Akció

Bébi monitor DECT technológiával akár 330 m hatótávval. SCD723/26 Philips Avent kiemelkedik a a tökéletes működési idővel éjszakai megfigyelésre, és nem hiányzik az Smart ECO mód sem vagy a funkció, hogy kommunikálni tudj a gyermekkel a távolból is. 5 nyugtató dallam és csendes éjszakai fény megbízhatóan megnyugtatja a gyerekek.


Philips Avent SCD733/00-20%
58 990 Ft

47 190 Ft

Akció

Bébi monitor a DECT technológiával** akár 330 m hatótávval. SCD733/00 Philips Avent kiemelkedik a a tökéletes működési idővel éjszakai megfigyelés, és nem hiányzik intelligens ECO mód vagy funkciója, hogy kommunikálni tudj a gyermekkel, a távolból. 5 nyugtató dallamok és csendes éjszakai fény megbízhatóan megnyugtatja a gyerekek.


Philips Avent SCF885/01
59 790 Ft
+ ingyen szállítás

4 az 1-ben készülék az egészséges gőz főzés, keverés, olvasztás és melegítés céljából. A Philips Avent SCF885/01 1000ml- es tállal rendelkezik, melynek köszönhetően akár 4 ételt is készíthetsz egyszerre, és a főzés befejezése után hangjelzéssel figyelmeztet.


Philips Avent VIA System (SCF330) Kézi mellszívó
15 990 Ft

14 000 Ft

Az Avent Philips Natural egyedi kialakítású kézi meellszívó készülék VIA etetőrendszerével együtt azt a célt szolgálja, hogy növelje az Ön kényelmét, hiszen kellemes, nyugodt környezetben könnyebben indul meg a tejtermelés. Miközben Ön kényelemsen ül, a puha masszáspárna gyengéden stimulálja a tej áramlását. Használata mellett biztosan jut tej a babának,és kényelem az anyának!


Philips Avent Anti-colic cumisüveg 125 ml AirFree-vel, 2 db
4 490 Ft

Anti-colic cumisüveg, 125 ml, AirFree szeleppel, amely gondoskodik arról, hogy a cumi tejjel teli legyen. Klinikai kutatások igazolják, hogy az AVENT cumisüvegek jelentősen mérséklik a kisbabák hasfájását, nyugtalan és ingerlékeny viselkedését.


Philips Avent SCD620/52 Bébiőr-38%
64 190 Ft

39 290 Ft

Akció

Philips Avent SCD620 állandó kapcsolatot tesz lehetővé gyermekével – biztonságosan és bizalmasan. Gyermekét tökéletes hangminőségben hallhatja és mindjárt láthatja is a kristálytiszta képernyőnek köszönhetően (2,7" méretű LCD kijelző), éjjel és nappal is.


Philips Avent SCD 580/00 Bébiőr
52 790 Ft

41 490 Ft

Philips Avent SCD580/00 DECT technológiával készült bébiőr, amely biztosítja a kiváló minőségű átvitelt az adó és vevő között, legfeljebb 330 méterig. Segítségével mindig biztonságban tudhatja kisbabáját, bárhol is legyen a lakásban. A készülékkel mindig személyes és biztonságos kapcsolatban lehet gyermekével. Praktikus és modern megjelenés.


Philips Avent SCD630/52 Digitális bébiőr monitorral-31%
78 690 Ft

53 590 Ft

Akció

Philips SCD630/52 Digitális bébiőrrel kisbabája a legnagyobb biztonságban lehet, hála ennek a modern technikai eszköznek. Az eszköz hatótávolsága akár 300 méter. A babaőr egyirányú (baba-szülő) kommunikációt tesz lehetővé. Nagy felbontású, 3,5"-os, színes kijelzővel rendelkezik, így nemcsak hallja, hanem látja is a kisbabát. A kristálytiszta infravörös éjjellátó funkció segítségével, amely a sötétben automatikusan bekapcsol. Vezeték nélküli technológia, hangerőszabályozás, akkumulátor jelzőfény és érzékenység beállítás jellemzi ezt a hasznos készüléket. Falra szerelhető kivitel.


Philips Avent Anyatej mellszívó Natural tárolóval 125ml krémmel
12 590 Ft

Forradalmi tervezés az Anyatej mellszívóval. Natural tárolóval 125ml + krém

Gyengéden, gyorsan és csendesen működik. Lágy masszázspárna 5 masszázs kiágazódással masszíroz a mellszívásnál és pontosan szimulálja a szoptatást. A tej közvetlenül a tárolóba szívódik, melyből aztán az anya etetheti a gyereket, ha ráteszi a cumit.

Philips Avent Manuális mellszívó + elektromos sterilizátor készlet
53 227 Ft

42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Philips Avent Készlet manuális mellszívó + elektromos sterilizátor tartalma – manuális mellszívó, elektromos gőzsterilizátor, 2 260 ml-es cumisüveg, 2 125 ml-es cumisüveg, 2 etetőcumi kupakkal, 3 cumi, üvegmosó kefe, 2 nappali és 2 éjjeli melltartóbetét. Ideális ajándék a leendő kismamáknak.