Chemex Modern Színes Szőnyeg Cosi Fryz 78045 Zöld 80x150 cm

Chemex Modern Színes Szőnyeg Cosi Fryz 78045 Zöld 80x150 cm

Száma: 7616346
Közvetlenül partnerünktől
Cosi szőnyegeket 2000 gr/m2 vastag, Frise típusú halom jellemzi, 10 milliméteres gyapjúmagassággal. Twisted Frise (PP) polipropilén szálak hőkezelésüknek köszönhetően kiváló lágysággal és rugalmassággal rendelkeznek. További információ
5 912 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7616346

Leírás

Cosi szőnyegeket 2000 gr/m2 vastag, Frise típusú halom jellemzi, 10 milliméteres gyapjúmagassággal. A Twisted Frise (PP) polipropilén szálak hőkezelésüknek köszönhetően kiváló lágysággal és rugalmassággal rendelkeznek, és gyöngyházfényű szerkezetüknek köszönhetően a kézi szövésű gyapjúszőnyegekre emlékeztetnek.

 

Nem deformálódnak, emellett nagy kopásállóság jellemzi őket, és könnyen tisztán tarthatók. A Cosi szőnyegek a stílusos modellek széles skáláját képviselik, modern geometriai kialakítással, tompa szürke, bézs és barna színekben. Különféle méretben kaphatók.

 

Lenyűgözőek lesznek a nappaliban vagy a hálószobában, ami esztétikus megjelenést kölcsönöz minden belső térnek.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.