Chemex Szőnyeg Floorlux Sidewalk String Stílusos Divatfüzér 20347 Barna Fekete 60x200 cm

Chemex Szőnyeg Floorlux Sidewalk String Stílusos Divatfüzér 20347 Barna Fekete 60x200 cm

Száma: 7479243
Közvetlenül partnerünktől
A FLOORLUX szőnyeg egy 6 milliméteres gyapjúmagasság és 1650 g/m2 tömegű zsinóros szőnyeg, amely ideális otthonába. A Floorlux szőnyegkollekció klasszikus és modern dizájnok széles skáláját tartalmazza, beleértve a geometrikus, virágos, perzsa és különböző méreteket. További információ
10 624 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7479243

Leírás

A „Floorlux“ szőnyegkollekció a legigényesebb vásárlókat is kielégíti. Rendkívül ellenállóak a kopással és deformációval szemben. A legegyszerűbb módja a szál tisztán tartása.

 

A Floorlux szőnyegek ideálisak padlófűtéses házakba és lakásokba, mert nagyon jól vezetik a hőt. A halom vastagsága 6 mm, tömege 1650 g/m2.

 

Az egész „Floorlux“ sorozatban minimalista, egyszínű és összetettebb, érdekes díszítésű mintákkal rendelkező modellek széles választéka áll rendelkezésünkre. Nekünk hála párizsi hangulatban ihatsz kávét, ide tökéletes lesz a Paris 20356 szál szőnyeg.

 

A „Floorlux“ kollekció univerzális megoldás minden házba vagy lakásba, és az anyagnak köszönhetően, amiből készültek, kültéri szőnyegként is kiválóan használható erkélyre vagy teraszra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.