Chemex Szőnyeg Isphahan Exkluzív Rövid Haj 77919/369 Homok Többszínű 80x150 cm

Chemex Szőnyeg Isphahan Exkluzív Rövid Haj 77919/369 Homok Többszínű 80x150 cm

Száma: 7479245
Közvetlenül partnerünktől
A cölöp 7 milliméter magas és 850 gr/m2 tömegű. A viszkóz szőnyegek nagyon foltállóak és könnyen tisztán tarthatók. A Treasure kollekció különféle klasszikus és modern dizájnok széles skáláját kínálja, beleértve a virágos és geometrikus mintákat, utalva a hagyományos perzsa szőnyegekre. További információ
12 159 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7479245

Leírás

Az Isphahan szőnyegkollekció klasszikus és lenyűgöző mintákkal és a legmagasabb minőségű viszkóz anyaggal rendelkezik, amely a természetes selyemre emlékeztet. Szerkezetük sűrű és tömör, ugyanakkor könnyűek.

 

A cölöp 7 milliméter magas és 850 gr/m2 tömegű. A viszkóz szőnyegek nagyon foltállóak és könnyen tisztán tarthatók. A Treasure kollekció különféle klasszikus és modern dizájnok széles skáláját kínálja, beleértve a virágos és geometrikus mintákat, utalva a hagyományos perzsa szőnyegekre.

 

A tompa színek bézs és barna dominálnak. A kincses szőnyegek egy exkluzív ajánlat a nappaliba vagy hálószobába, amely a legigényesebbek igényeit is kielégíti.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.