Harrows Nyilak Blaze soft

Harrows Nyilak Blaze soft

Értékelés: 5
7 090 Ft 5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Blaze soft nyilak rozsdamentes acél, szén és vas ötvözetéből készültek. Különböző mikrobarázdák teszik lehetővé az elegáns és stílusos test jó fogást. A Supergrip fej és a 100 mikronos Marathon szárnyak még tökéletesebbé teszik a nyilakat.

Harrows Nyilak Black Jack soft
7 590 Ft 5 790 Ft

A legnépszerűbb soft verziójú nyilak a középosztályból. Kiváló választás kezdő és haladó játékosok számára egyaránt. Elegáns volfrám megjelenésű nyilak, precíz gravírozással és a legújabb technológiai újításokkal.

Harrows Nyilak Corsair soft
4 390 Ft 3 490 Ft

A Corsair nyilak kiválóak haladó játékosok számára. Elegáns színek, minőségi sárgaréz, edzett alumínium test és aerodinamikus Hologram szárnyak alkotnak tökéletesen harmonikus kapcsolatot.

Harrows Nyilak Genesis Tungsten soft
10 090 Ft 7 690 Ft

Ezeket a precíz gépi kidolgozású volfrám nyilakat a nyerni vágyó játékosok számára tervezték. A nyilak teste úgy lett megtervezve, hogy a lehető legközelebb dobhasd őket egymáshoz, így érve el még több pontot.

Harrows Nyilak Nemesis 85 soft
14 990 Ft 11 490 Ft

Nemesis soft nyilak új dizájnnal. A Nemesis sorozat precízen kidolgozott nyilai az agresszív játékstílus szimbólumává váltak. A nyilak nagyon jó minőségű testtel rendelkeznek, az egyedi durva felületük pedig tökéletes tartást és dobást biztosít.

Harrows Supergrip 90 soft nyilak
18 790 Ft 14 490 Ft

A Supergrip nyilak 90% volfrámból készülnek személyre szabva profi játékosoknak, akik durvább felület igényelnek, amivel jobban fenn tudják tartani a dobásaik egyenletességét. A modellt robusztus fej és fekete/ezüst szárnyak egészítik ki.

Harrows Nyíl Pirate soft 18g kék
4 988 Ft 4 290 Ft

A Harrows soft Pirate nyilak minőségi nyilak színes sárgaréz, mely ideális a sokoldalú játékosoknak. A nyilak mű heggyel rendelkeznek az elektromos táblákhoz. A szett 3 db nyilat, tartalék hegyeket és tároló tokot tartalmaz a nyilak számára.

Harrows Nyilak Ace soft

Harrows Nyilak Ace soft

Értékelés: 5
6 290 Ft 4 890 Ft

Ace soft nyilak tökéletes csúszásmentes felülettel. A testet gumi bevonat borítja a jobb fogásért. A Supergrip fej és a 100 mikronos Marathon szárnyak tökéletesen kiegészítik a nyilak sötét dizájnját.

Harrows Nyilak Club Brass steel
3 790 Ft 2 890 Ft

A világ legnépszerűbb sárgaréz nyilai átfogó stílus és súly kínálattal. A precíz kidolgozású testet tökéletesen kiegészítik a nejlon fejek és a Marathon szárnyak. Ideális ár/teljesítmény arány.