tulup.hu Mágneses radiátor takaró Geometriai felvételek 80x60 cm

tulup.hu Mágneses radiátor takaró Geometriai felvételek 80x60 cm

Száma: 19152643
Közvetlenül partnerünktől
Mágneses radiátor takaró Geometriai felvételek nagyszerű módszer a belső tér esztétikus díszítésének További információ
10 200 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.6.26 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19152643

Leírás

Mágneses radiátor takaró Geometriai felvételek nagyszerű módszer a belső tér esztétikus díszítésének. Ha unja a klasszikus fehér radiátor külsőt, akkor itt az alkalom, hogy egy csodás Geometriai felvételek motívummal gyönyörű dekorációs elemmé változtassa. Győződjön meg róla, milyen szépen fog mutatni a radiátora, egy érdekes minta, vagy egy a szoba dekorációjához illeszkedő grafikus motívum hatásának köszönhetően. A radiátormágnes takaró elemként is szolgálhat, amely elrejti az esetleges sérüléseket, például karcolásokat és bemélyedéseket a radiátor felületén. A radiátor burkolat könnyen telepíthető, és hatékonyan helyettesíti a nehézkes javításokat vagy felújításokat.

Mágneses radiátor takaró Geometriai felvételek belsejében egy mágnes van, így egyszerűen a radiátorhoz rögzíthető. Látható, külső oldalán található a kiválasztott, korszerű nyomtatási módszerrel készült minta.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.