My Best Home GEOMETRICAL mikroszálas párna, C motívummal, 40 × 40 cm
1 890 Ft

Mikroszálas párna GEOMETRICAL C modern motívummal és kivehető béléssel, 40 × 40 cm méretekkel fekete – fehér színben, olyan anyagból készült, amely kellemes érintésű és melegítő hatással rendelkezik. A mikroszálas párnák jó kiegészítők az ugyanazon motívumú takaróknak.

My Best Home Párna WORLD CITY 45x45 cm London
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gobelin díszpárna a My Best Home márkától a Világvárosok kollekcióból Fonott huzatminta London motívummal, melynek mérete 45 × 45 cm és a töltőanyaggal együtt árusítják.

My Best Home GEOMETRICAL mikroszálas párna, D motívummal, 40 × 40 cm
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mikroszálas párna GEOMETRICAL D modern motívummal és kivehető béléssel, 40 × 40 cm méretekkel fekete – fehér színben. A párna olyan anyagból készült, amely kellemes érintésű és melegítő hatással rendelkezik. A mikroszálas párnák jó kiegészítők az ugyanazon motívumú takaróknak.

My Best Home Mikroszálas párna SIMONE 40 x 40 cm, sötétszürke
2 390 Ft

Geometriai mintás dekoratív párna a MyBestHome márkától kiváló minőségű mikroszálból készült cipzáras rögzítéssel. A párna kellemes tapintású és puha érintésű. A méretei 40 cm x 40 cm. Ugyanazon színű és azonos mintázatú takaró is kapható.

My Best Home Párna mikroszálból KITTIES szürke 40 × 40 cm
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A My Best Home KITTIES dekorációs párna lágy mikroszálból készült, így már nem fogod akarni elengedni a kezedből. Kellemes tapintású és meleg. Motívuma nem csupán a cicák szerelmeseit, hanem a gyermekeket elbűvölik.

My Best Home Párna szegéllyel BRIGHT 40×40 cm, sárga
2 790 Ft

BRIGHT párna gyönyörű sárga színű, kiváló minőségű méretben 40 × 40 cm. A felület kellemesen sima a minőségi mikroszálas kialakításnak köszönhetően. A dekoratív párnával ellátott párnának levehető párnája van. Bármilyen beltérbe illik.

My Best Home Párna szegéllyel CLASSY 40×40 cm, bézs
2 990 Ft

CLASSY párna gyönyörű szürke színű, kiváló minőségű méretben 40 × 40 cm. A felület kellemesen sima a minőségi mikroszálas kialakításnak köszönhetően. A dekoratív párnával ellátott párnának levehető párnája van. Bármilyen beltérbe illik.

My Best Home Párna szegéllyel CLASSY 40×40 cm, szürke
2 990 Ft

CLASSY párna gyönyörű szürke színű, kiváló minőségű méretben 40 × 40 cm. A felület kellemesen sima a minőségi mikroszálas kialakításnak köszönhetően. A dekoratív szegéllyel ellátott levehető párnatöltettel. Bármilyen beltérbe illik.

My Best Home Párna szegéllyel CLASSY 40×40 cm, szürke
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

CLASSY párna gyönyörű szürke színű, kiváló minőségű méretben 40 × 40 cm. A felület kellemesen sima a minőségi mikroszálas kialakításnak köszönhetően. A dekoratív párnával ellátott párnának levehető párnája van. Bármilyen beltérbe illik.

Mistral Home Díszpárna, Knitting, 40x40 cm
4 526 Ft 4 290 Ft

Mistral Home díszpárna egyedi megjelenésének köszönhetően különleges dísze lehet otthonának. A párna egyik oldala kötésmintát ábrázol, másik oldala pedig letisztult, egyszínű megjelenéssel rendelkezik. Tapintása rendkívül puha és finom, így hamar kedvencévé válhat az egész családnak.

My Best Home Monique párna 45x45 cm
5 090 Ft

Hosszú szőrű párnahuzat, melynek mérete 45×45 cm. A párna szépen díszíti a nappalit, hálószobát vagy a teraszt. A párnahuzat cipzárral zárható, párnabelsővel kapható.

Jerry Fabrics Párna flitterekkel Egyszarvú 04
2 790 Ft 2 090 Ft

Flitteres párna egyszarvú motívummal a Jerry Fabrics márkától nemcsak a kislányodnak fog örömet szerezni, mint kiegészítő a gyerekszobába az ágyikóra, de a hálószobában is. Csak rajtad múlik, hogy melyik képet szeretnéd megjeleníteni – a flitterek ugyanis kétoldalasak, és a rajtuk levő nyomtatás különbözik.

Jerry Fabrics Párna flitterekkel Lovacska 01
2 790 Ft 2 090 Ft

Flitteres párna lovacska motívummal a Jerry Fabrics márkától nemcsak a kislányodnak fog örömet szerezni, mint kiegészítő a gyerekszobába az ágyikóra, de a hálószobában is. Csak rajtad múlik, hogy melyik képet szeretnéd megjeleníteni – a flitterek ugyanis kétoldalasak, és a nyomtatás különbözik.

My Best Home Párna mikroszálból DIAMONDS 40x40 cm
2 190 Ft

Párna, amelynek hála egy picit kényelmesebben ülhetsz majd. A poliészter összetétel olyan felületet jelez, amely a fej mögé is használható. Ez a modell a hozzá színben megfelelő takaróval egészíthető ki. A My Best Home Párna mikroszálból DIAMONDS 40×40 cm a cipzáras záródásnak hála elérhető betétet tartalmaz.

Jerry Fabrics Párna flitterekkel Kutya és cica 01
2 790 Ft 2 090 Ft

Flitteres párna Kutya és cica a Jerry Fabrics márkától a gyerekeknek örömet fog szerezni nemcsak, mint kiegészítő a gyerekszobába az ágyikóra, de a hálószobában is. Csak rajtad múlik, hogy melyik képet szeretnéd megjeleníteni – a flitterek ugyanis kétoldalasak, és a nyomtatás rajtuk különbözik.

Jerry Fabrics Párna flitterekkel Lovacska 02-35%
2 790 Ft 1 790 Ft

Akció

Flitteres párna lovacska motívummal a Jerry Fabrics márkától nemcsak a kislányodnak fog örömet szerezni, mint kiegészítő a gyerekszobába az ágyikóra, de a hálószobában is. Csak rajtad múlik, hogy melyik képet szeretnéd megjeleníteni – a flitterek ugyanis kétoldalasak, és a nyomtatás rajtuk különbözik.

My Best Home MAROKO párna, 40x40 cm, FEHÉR
3 739 Ft 2 490 Ft

Díszpárna 40 × 40 cm kellemes mikrószálból elegáns geometriai mintával. Tökéletesen díszíti a nappalit vagy a hálószobát és minden modern beltér kiegészítője. Cipzáras.

My Best Home Mikroszálas párna PERLA 45 x 45 cm
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Párna, amelynek köszönhetően egy picit kényelmesebben ülhetsz majd. A poliészter összetétel finom felületet jelez, ami a fej támasztására is kellemes. Ez a modell a hozzá színben megfelelő takaróval egészíthető ki. A My Best Home Párna mikroszálból PERLA 45 × 45 cm hozzáférhető béléssel rendelkezik köszönhetően a cipzáras záródásának.