Enzymel Parodont 60 db száraz gélpasztilla

Márka: Enzymel Katalógus száma: 100047613485

Közvetlenül partnerünktől

Enzymel Parodont 60 db száraz gélpasztilla

A nyálkahártyára tapadó pasztillák formájában lévő száraz gél a bromelain, tripszin és kimotripszin proteolitikus enzimeket tartalmazza. A készítmény a szájüreg higiéniájának kiegészítésére szolgál annak gyulladásos állapotában vagy fogászati műtétek után. További információ

3040

3 040 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100047613485

Leírás

Termékleírás

A nyálkahártyára tapadó pasztillák formájában lévő száraz gél a bromelain, tripszin és kimotripszin proteolitikus enzimeket tartalmazza. A készítmény a szájüreg higiéniájának kiegészítésére szolgál annak gyulladásos állapotában vagy fogászati műtétek után. A proteolitikus enzimek növelik a szájüreg nyálkahártyáinak és az íny immunitását, támogatják azok gyógyulását, csökkentik a vérzést és a duzzanatokat, valamint a baktériumok és a foglepedék növekedését. 

Tulajdonságai:

  • száraz gél nyálkahártya-tapadó tabletták formájában,
  • gyulladásos állapotokban vagy fogászati műtétekkor,
  • növeli a nyálkahártya és az íny immunitását, 
  • elősegíti a gyógyulást,
  • csökkenti a vérzést és a duzzanatot,
  • korlátozza a baktériumok és a foglepedék növekedését. 
Jak používat:

Helyezzen naponta 2–4 pasztillát az íny és az arc közé, majd hagyja, amíg teljesen fel nem oldódik. Ne nyelje le és ne harapja össze.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Szájápolási eszköz típusa foggél, fogkrém

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.