Somat Gold Lemon Doypack 54 Tablet

Márka: Somat Katalógus száma: 1290660
Somat Gold Lemon Doypack 54 Tablet

Somat Gold Lemon Doypack 54 Tablet

Mosogatógép tabletta Somat Gold Lemon Doypack mélytisztító technológiával, mely könnyedén eltünteti a legellenállóbb szennyeződéseket is. Mától nem kell tartanod a rászáradt ételmaradékoktól. További információ

3690

3 690 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 6 228 Ft, Megtakarítás: 2 538 Ft (40 %)

Leírás

Termékleírás

Somat Gold Lemon Doypack 54 tablet

Tulajdonságok:

  • Eltávolítja a száraz ételmaradékokat, a foltokat, védi az üveget
  • Mosások száma: 54
  • 13 funkció egy tablettában- nincs szükség egyéb adalékanyagra, beleértve a fényesítőt és a sót is, továbbá a mosogatógépet is védi

Paraméterek

%2% paraméterei

Mosogatógép tisztító típusa Mosogatógép tabletta
Súly 1.069 kg
Garnitúra darabszáma 6 Darab
Elegendő mosogatási szám 54

Hasonló termékek

Jar Platinum Mosogatógép kapszula, 45 db
6 487 Ft

4 990 Ft

Jar Platinum Mosogatógép kapszula, 45 db, Sárga remek zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően rendkívül népszerű, magas koncentrációval rendelkező és könnyen oldódó mosogatógépkapszula. Mosogatógéppel rendelkező háztartásban elengedhetetlen konyhai kellék. Evőeszközeit és üvegedényeit, poharait megvédi a korróziótól.


Jar Mosogatógép kapszula, 60 db, Sárga
3 690 Ft

Jar Mosogatógép kapszula a mosogatógéppel rendelkező háztartásokban elengedhetetlen konyhai kellék. Remek zsírtalanító tulajdonságának köszönhetően rendkívül népszerű, magas koncentrációval rendelkező és könnyen oldódó mosogatógépkapszula. A 60 db-os kiszerelés evőeszközeit és üveg edényeit, poharait megvédi a korróziótól.


Somat Somat Mega All in One Lemon Mosogatógép tabletta, 84 db
3 883 Ft

Somat Mega All In One Mosogatógép tabletta megbízhatóan távolítja el még a legmakacsabb szennyeződéseket is. A Soda Effect technológiának köszönhetően az edényei tökéletesen ragyogóak és tiszták lesznek. A csomag 84 db tablettát tartalmaz.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.