Old Spice Roamer tusfürdő 400 ml
1 490 Ft

Az Old Spice tusfürdő nagyszerű illata ami egy felejthetetlen emberré tesz. A Roamert férfiak alkották olyan férfiaknak, akik tudják, hogyan kell illatozni. A frissítő tusfürdő gondoskodik a szennyeződések eltávolításáról a férfias test tisztaságáról és a zuhanyzót luxus fürdővé varázsolja.

Old Spice Captain tusfürdő 400 ml
1 490 Ft

Az Old Spice tusfürdő nagyszerű illata ami egy felejthetetlen emberré tesz. A Captaint férfiak alkották olyan férfiaknak, akik tudják, hogyan kell illatozni. A frissítő tusfürdő gondoskodik a szennyeződések eltávolításáról a férfias test tisztaságáról és a zuhanyzót luxus fürdővé varázsolja.

Old Spice Strong Slugger tusfürdő 400 ml
1 490 Ft

Az Old Spice tusfürdő nagyszerű illata ami egy felejthetetlen emberré tesz. A Strong Sluggert férfiak alkották olyan férfiaknak, akik tudják, hogyan kell illatozni. A frissítő tusfürdő gondoskodik a szennyeződések eltávolításáról a férfias test tisztaságáról és a zuhanyzót luxus fürdővé varázsolja.

Old Spice Timber tusfürdő 400 ml
1 490 Ft

Az Old Spice Timber 400 ml tusfürdő felfedi az igazi férfiasságot. A kevés mentával kevert fás illat felfrissít és a férfiból egész más embert hoz létre. Olyan férfinak, aki tudja, hogyan kell szépen illatozni. 2az1ben – testre és hajra. A hidratáló összetevők a puhaság és szépség érzését keltik a bőrödön. A frissítő hab megbirkózik a szennyeződéssel és kellemetlen szagokkal.

Old Spice DangerZone tusfürdő 250 ml
1 290 Ft

250 ml-es kiváló illatú tusfürdő a vakmerő és dinamikus férfiak számára. Az Old Spice DangerZone szantálfával intenzíven élénkít és frissít, összetételének köszönhetően pedig tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat a testről és a hajról.

Old Spice Bearglove tusfürdő 250 ml
1 290 Ft

250 ml-es kiváló illatú tusfürdő a vonzó és karizmatikus férfiak számára. Az Old Spice Bearglove intenzíven élénkít és frissít, összetételének köszönhetően pedig tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat a testről és a hajról.

Old Spice Bearglove tusfürdő 400 ml
1 490 Ft

Az Old Spice Bearglove 400 ml tusfürdő tiszta összetevőivel inspirálva a csábító és veszélyes férfiak számára. 2az1ben – testre és hajra. A hidratáló összetevők a puhaság és szépség érzését keltik a bőrödön. A frissítő hab megbirkózik a szennyeződéssel és kellemetlen szagokkal.

Old Spice Citron tusfürdő 250 ml
1 290 Ft

250 ml-es kiváló illatú tusfürdő a valódi férfiak számára. Az Old Spice Citron szantálfával intenzíven élénkít és frissít, összetételének köszönhetően pedig tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat a testről és a hajról.

Old Spice Citron tusfürdő 400 ml
1 490 Ft

Az Old Spice Citron 400 ml tusfürdő egész nap a frissesség érzését nyújtja . A citrom és szantálfa keveréke ellenállhatatlan illatot ad. 2az1ben – testre és hajra. A hidratáló összetevők a puhaság és szépség érzését keltik a bőrödön. A frissítő hab megbirkózik a szennyeződéssel és kellemetlen szagokkal.

Old Spice H&B cooling tusfürdő 250 ml
1 290 Ft

250 ml-es friss illatú tusfürdő a valódi férfiak számára. Az Old Spice H&B cooling intenzíven élénkít és frissít, összetételének köszönhetően pedig tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat a testről és a hajról.

Old Spice H&B Cooling tusfürdő 400 ml
1 490 Ft

Az Old Spice B&H Cooling 400 ml tusfürdő egész nap ébren tartja benned a vadállatot. 2az1ben összetétel. A hidratáló összetevők a puhaság és szépség érzését keltik a bőrödön. A frissítő hab megbirkózik a szennyeződéssel és kellemetlen szagokkal.

Old Spice Original tusfürdő 250 ml
1 290 Ft

250 ml-es tusfürdő összetéveszthetetlen illattal a valódi férfiak számára. Az Old Spice Original intenzíven élénkít és frissít, összetételének köszönhetően pedig tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat a testről és a hajról.

Old Spice Original tusfürdő 400 ml
1 490 Ft

Az Old Spice Original 400 ml tusfürdő egy eredeti illat, amelyet évtizedek óta használnak A tapasztalt férfiak összetéveszthetetlen illata. 2az1ben összetétel. A hidratáló összetevők a puhaság és szépség érzését keltik a bőrödön. A frissítő hab megbirkózik a szennyeződéssel és kellemetlen szagokkal.

Old Spice Strong Slugger tusfürdő 250 ml
1 290 Ft

250 ml-es friss illatú tusfürdő a valódi férfiak számára. Az Old Spice Strong Slugger intenzíven élénkít és frissít, összetételének köszönhetően pedig tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat a testről és a hajról.

Old Spice Timber tusfürdő 250 ml
1 290 Ft

250 ml-es tusfürdő hűsítő mentával a valódi férfiaknak. Az Old Spice Timber intenzíven élénkít és frissít, összetételének köszönhetően pedig tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat a testről és a hajról.

Old Spice WhiteWater tusfürdő 250 ml
1 290 Ft

250 ml-es friss illatú tusfürdő a valódi férfiak számára. Az Old Spice WhiteWater intenzíven élénkít és frissít, összetételének köszönhetően pedig tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat a testről és a hajról.

Old Spice Whitewater tusfürdő 400 ml
1 490 Ft

Az Old Spice Whitewater 400 ml tusfürdő egész nap a frissesség érzését nyújtja . Ezt a tusfürdőt olyan férfiak használják, akik tudják, hogy kell megfelelően illatozni. 2az1ben összetétel. A hidratáló összetevők a puhaság és szépség érzését keltik a bőrödön. A frissítő hab megbirkózik a szennyeződéssel és kellemetlen szagokkal.

Old Spice Wolfthorn tusfürdő 400 ml
1 490 Ft

Az Old Spice Wolfthorn 400 ml tusfürdő frissítő illatot ad a férfiaknak, aki semmitől sem félnek. 2az1ben összetétel. A hidratáló összetevők a puhaság és szépség érzését keltik a bőrödön. A frissítő hab megbirkózik a szennyeződéssel és kellemetlen szagokkal.

Old Spice Wolfthorne tusfürdő 250 ml
1 290 Ft

250 ml-es friss illatú tusfürdő a magabiztos férfiak számára. Az Old Spice Wolfthorne intenzíven élénkít és frissít, összetételének köszönhetően pedig tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat a testről és a hajról.