Talált termékek száma: 62

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

A4Tech Bloody B-081 (B-081)
2 490 Ft

Újdonság

Ez az egérpad minőségi textil felülettel rendelkezik, kényelmes, de emellett jó kezelhetőséget biztosít. Minden típusú egérhez alkalmas. Hogy ne csússzon az asztalon, a talpa gumi réteggel van ellátva.


Razer Goliathus Speed Cosmic Medium egérpad (RZ02-01910200-R3M1)
6 590 Ft

5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Razer Goliathus 2016 Speed Cosmic Edition egérpad, sima felület a gyors egér mozgáshoz, az M méretű, 355 mm x 254 mm x 3 mm-es méretben, varrott élek, csúszásmentes gumi bázis.


A4Tech X7-300MP Gamer egérpad

A4Tech X7-300MP Gamer egérpad

Értékelés: 4,5
2 190 Ft

1 390 Ft

2 év garancia

Az A4Tech X7–300MP egérpad a számítógépes játékokat kedvelők számára ideális választás lehet. Nagy felülete megkönnyíti az egér használatát, anyaga strapabíró, gumis. Bármilyen típusú egérrel kitűnően működik.


Asus Cerberus Arctic Gamer egérpad
5 290 Ft

4 290 Ft

Az Asus Cerberus Arctic Egérpad kimondottan játékosoknak fejlesztve a gyors és pontos egérmozgás érdekében, kimagasló precizitással és tartóssággal felvértezve. Kompatibilitás minden fajta egérrel. Nagy méretével tökéletes felületet biztosít az egérnek. A textúrával rendelkező felszín pontosabb kontrollált mozgást állít elő.


Asus Cerberus gaming Egérpad 90YH00T1-BDUA00
5 290 Ft
5 090 Ft

2 év garancia

Az Asus Cerberus Egérpad kimondottan játékosoknak fejlesztve a gyors és pontos egérmozgás érdekében, kimagasló precizitással és tartóssággal felvértezve. Kompatibilitás minden fajta egérrel. Nagy méretével tökéletes felületet biztosít az egérnek. A textúrával rendelkező felszín pontosabb kontrollált mozgást állít elő.


Asus GM50 Egérpad, Fekete
5 690 Ft

5 290 Ft

2 év garancia

Az ASUS GM50 Egérpad kimondottan játékosoknak fejlesztve a gyors és pontos egérmozgás érdekében, kimagasló precizitással és tartóssággal felvértezve. Kompatibilitás minden fajta egérrel, nagy méretével tökéletes felületet biztosít. A speciálisan szőtt textúrával rendelkező felszín pontosabb, kontrollált mozgást állít elő.


Asus ROG Whetstone Gamer egérpad
13 590 Ft

Az ASUS ROG Whetstone Egérpad tökéletes kiegészítő minden játékos számára. Sík felületének köszönhetően az egér akadálytalanul siklik át a teljes alátéten. A termék a speciális textilfelületének köszönhetően minden fajta érzékelőtípussal működik. Feltekerhető, szilikon alapú egérpad, mely sima, precíz és csendes szabályozást biztosít.


Asus Strix Glide Control Gamer egérpad
7 400 Ft

5 190 Ft

Az ASUS Strix Glide Control Egérpad tökéletes kiegészítő minden játékos számára. Sík felületének köszönhetően az egér akadálytalanul siklik át a teljes alátéten. A termék speciális textilfelületének köszönhetően minden fajta érzékelőtípussal működik. Gyors és pontos egérmozgást biztosít a játékosoknak. Szegett széleinek köszönhetően jobb érzet, kényelmesebb használat és tartósság jellemzi.


Connect IT ALIEN Egérpad (CI-502)
2 490 Ft
2 390 Ft

Connect IT ALIEN Egérpad kifejezetten gamerek számára lett kifejlesztve. A vékony kialakításának köszönhetően kényelmes használni, nem akadályozza a kezet, és kevésbé fárasztó rajta a játék. Kimagasló pontosságot és gyorsaságot biztosít, legyen az egér optikai vagy lézeres rendszerű. A speciális alsó borításának hála bármilyen felületen megtapad és biztosítja a csúszásmentes használatot.


Cooler Master Swift-RX Egérpad, Fekete, Kicsi
2 690 Ft

2 290 Ft

Cooler Master Swift-RX egérpad textil felülete optimális csúszást biztosít a megfelelő irányíthatóság mellett. Lézeres és optikai egerekkel is kiválóan használható. Alja gumírozott, mely nemcsak kényelmes a csuklónak, de a pad csúszkálását is megelőzi.


C-Tech Anthea Cyber Egérpad, Piros
1 790 Ft

C-Tech Anthea Cyber Egérpad kifejezetten gamerek számára lett kifejlesztve. A vékony kialakításának köszönhetően kényelmes használni, nem akadályozza a kezet, és kevésbé fárasztó rajta a játék. Kimagasló pontosságot és gyorsaságot biztosít, legyen az egér optikai vagy lézeres rendszerű. A speciális alsó borításának hála bármilyen felületen megtapad és biztosítja a csúszásmentes használatot.


C-Tech ANTHEA Egérpad, 320x270x4 mm
1 690 Ft

C-Tech ANTHEA Egérpad a legújabb 3D technológiával készült, mely garantálja a maximális pontosságú mozgáskövetést az optikai és a lézeres egerek esetében egyaránt. Nagy szövetsűrűsége és speciális textúrája biztosítja a tökéletes csúsztathatóságot. Az alsó része csúszágátló párnával van ellátva, hogy stabil tudjon maradni az asztal felületén.


C-Tech GAME-L Gaming egérpad, Fekete
2 999 Ft

1 390 Ft

Nagyméretű C-Tech gamer egérpad, melyen jó tapadású anyagának köszönhetően csúszásmentesen használhatunk bármilyen egeret. Felülete precíz és nagy mozgásteret biztosít. A szövetborítású gumis pad ellenálló és rugalmasan összehajtva tárolható.


C-Tech GAME-M Gaming egérpad, Fekete
1 690 Ft

990 Ft

Nagyméretű C-Tech gamer egérpad, melyen jó tapadású anyagának köszönhetően csúszásmentesen használhatunk bármilyen egeret. Felülete precíz és nagy mozgásteret biztosít. A szövetborítású gumis pad ellenálló és rugalmasan összehajtva tárolható.


Genius GX-Gaming P100 Egérpad
2 990 Ft

1 690 Ft

Genius GX-Gaming P100 egérpad a számítógépes játékokat kedvelők számára ideális választás lehet. Nagy felülete megkönnyíti az egér használatát. Textil anyaga optimális csúszást biztosít a megfelelő irányíthatóság mellett. Alja gumírozott, mely nem csak kényelmes a csuklónak, de a pad csúszkálását is megelőzi.


Logitech G640 (943-000089) alátét
10 990 Ft

Logitech G érzékelőkhöz alkalmas gaming alátét, stabil gumi alap, méretei 400×460×3 mm.


PremiumCord ERGO Egérpad, Kék
1 390 Ft

PremiumCord egy prémium minőségű, különleges kialakítású egérpad, amely nem csak gyors és gördülékeny egér pozícionálást tesz lehetővé, de egyúttal kényelmes használatot is biztosít. A puha gél támasztófelület csökkenti a kézre nehezedő extrém terhelést, ezért otthonra, vagy irodai használatra is kifejezetten ajánlott darab.


Razer Destructor 2 - FRML Egérpad
15 490 Ft

Razer Destructor 2 – FRML Egérpad profi játékosokkal került kifejlesztésre a nem kevésbé profi játékosok számára. Reaktív felülete gondoskodik a tökéletes egyensúlyról, szabályozásról és sebességről. Csúszásmentes gumialapja pedig rendkívüli stabilitást biztosít.


Razer Goliathus Control Fissure Edition Egérpad, Kicsi
4 990 Ft

4 190 Ft

Razer Goliathus Control Fissure Edition Egérpad tökéletes választás minden gamer számára. Vékony kialakításának köszönhetően kényelmes használni, nem akadályozza a kezet, és kevésbé fárarsztó rajta a játék. Kimagasló pontosságot, és gyorsaságot garantál, legyen az egér optikai vagy lézeres rendszerű. A speciális alsó borításnak hála bármilyen felületen megtapad és biztosítja a csúszásmentes használatot.


Razer Goliathus Control Fissure Edition Egérpad, Közepes
5 490 Ft

Razer Goliathus Control Fissure Edition Egérpad tökéletes választás minden gamer számára. Vékony kialakításának köszönhetően kényelmes használni, nem akadályozza a kezet, és kevésbé fárarsztó rajta a játék. Kimagasló pontosságot, és gyorsaságot garantál, legyen az egér optikai vagy lézeres rendszerű. A speciális alsó borításnak hála bármilyen felületen megtapad és biztosítja a csúszásmentes használatot.


Razer Invicta Quartz Edition (RZ02-00860400-R3M1)
21 242 Ft

19 490 Ft

Csúcs kétoldalas játék alátét, egyik oldala úgynevezett sima. SPEED fele a gyors mozgáshoz és egy vastagabb textúrájú másik oldallal, az úgynevezett CONTROL oldal a pontos egérmozgásokhoz. Ráadásul mindkét fele speciálisan „lakkozottak“, hogy növeljék az egyes mozgások érzékenységét. Az alátéthez egy robusztus alumínium bázis van csomagolva az alátét elhelyezése céljából.


Razer Manticor - FRML Egérpad
19 490 Ft

Razer Manticor Egérpad tökéletes választás minden gamer számára. Vékony alimínium kialakításának köszönhetően kényelmes használni, nem akadályozza a kezet, és kevésbé fárarsztó rajta a játék. Kimagasló pontosságot, és gyorsaságot garantál, legyen az egér optikai vagy lézeres rendszerű. A speciális alsó borításnak hála bármilyen felületen megtapad és biztosítja a csúszásmentes használatot.


Razer Sphex V2 egérpad (RZ02-01940100-R3M1)
4 790 Ft

4 190 Ft

Ultravékony gaming-egérpad, amely magas követési pontosságot nyújt mind lézer, mind optikai gaming egereknek. Mivel fokozottan tapadó alappal ellátott extra-tartós polikarbonátból készült, az egérpad még valóban intenzív játékkal is csúcsformában és a helyén marad, így emiatt nem kell aggódnod a játék során.


Sandberg Egérpad, fekete

Sandberg Egérpad, fekete

Értékelés: 4
690 Ft

Sandberg fekete színű egérpad, kiváló választás egyaránt az irodai munkához és az otthoni mindenapi használathoz. Strapabíró, időtálló anyag a könnyű és hosszútávú használat érdekében.


Yenkee (YPM 2000G) Extra vékony egérpad
1 090 Ft

890 Ft

Yenkee extra vékony egérpad felülete kiváló csúszást és irányíthatóságot nyújt. Lézeres és optikai egerekkel is kiválóan használható. Anyaga mosható, az alsó rész csúszásmentes kialakítású.


Yenkee YPM 5000BK Csuklótámasz Billentyűzethez
2 890 Ft

Yenkee YPM 5000BK Csuklótámasz megakadályozza a csukló túlzott erőltetését. Finom zselés anyaga és ergonomikus kialakítása gondoskodik a kezek optimális helyzetéről a hosszan tartó és gyakori gépelés közben. Minden billentyűzethez alkalmas.


Connect IT FOR HEALTH Egérpad (CI-501)
3 990 Ft

3 190 Ft

Connect IT FOR HEALTH Egérpad tökéletes választás mindenki számára. Prémium minőségű, különleges kialakítású, így nem csak gyors és gördülékeny egér pozícionálást tesz lehetővé, de egyúttal kényelmes használatot is biztosít. A memóriahab támasztófelület csökkenti a kézre nehezedő extrém teherlést, ezért otthonra, vagy irodai használatra is kifejezetten ajánlott.


Razer Goliathus Control Fissure Edition Extended Egérpad
10 990 Ft
10 590 Ft

Razer Goliathus Control Fissure Edition Extended egérpad tökéletes választás minden gamer számára. Vékony kialakításának köszönhetően kényelmes használni, nem akadályozza a kezet, és kevésbé fárarsztó rajta a játék. Kimagasló pontosságot, és gyorsaságot garantál, legyen az egér optikai vagy lézeres rendszerű. A speciális alsó borításnak hála bármilyen felületen megtapad és biztosítja a csúszásmentes használatot.


A4Tech Bloody B-072 Gaming egérpad
2 999 Ft

2 190 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az A4Tech Bloody B-072 Gaming egérpad ideális választás a számítógépes játékokat kedvelők számára. Vékony kialakításának köszönhetően kényelmes használni, nem akadályozza a kezet, és kevésbé fárarsztó rajta a játék. A speciális alsó borításnak hála bármilyen felületen megtapad és biztosítja a csúszásmentes használatot.


A4Tech Bloody B-070 Gaming egérpad
3 999 Ft

3 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az A4Tech Bloody B-070 Gaming egérpad ideális választás a számítógépes játékokat kedvelők számára. Vékony kialakításának köszönhetően kényelmes használni, nem akadályozza a kezet, és kevésbé fárasztó rajta a játék. A speciális alsó borításnak hála bármilyen felületen megtapad és biztosítja a csúszásmentes használatot.


A4Tech X7-500MP Gamer egérpad
2 990 Ft

1 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az A4Tech X7–500MP Gamer egérpad ideális választás, mivel anyaga és kialakítása szabad mozgást és pontos irányítást tesz lehetővé. Nagy méretének köszönhetően kényelmes egérhasználatot biztosít számunkra. Alsó gumis felülete kiváló tapadással bír, felső textil borítása pedig garantálja, hogy bármilyen típusú egeret tudjunk használni rajta.


Artwizz Egérpad, Ezüst
4 990 Ft

4 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Artwizz Egérpadot vékony kialakításának köszönhetően kényelmes használni, nem akadályozza a kezet. Kimagasló pontosságot, és gyorsaságot garantál, legyen az egér optikai vagy lézeres rendszerű. A speciális alsó borításnak hála bármilyen felületen megtapad és biztosítja a csúszásmentes használatot.


Asus ROG Sheath Gamer Egérpad

Asus ROG Sheath Gamer Egérpad

Értékelés: 4,5
10 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Asus ROG Sheath Gamer Egérpad 90 cm x 44 cm-es méretével bőven elegentő teret biztosít a teljes gamer felszerelés elhelyezésére, beleértve a laptopot, billentyűzetet és egeret is. Az Asus Sheath 3 mm-es vastagsága ugyanakkor kényelmessé teszi használatát – alig emelkedik ki, mégis puha felületet biztosít a kéznek. Tökéletes precizitást biztosít – az egér akadálymentes vezérlésére optimalizálva. A csúszásgátló, ROG gumírozott tapadófelülete a legnagyobb harc közepette is megakadályozza az egérpad elmozdulását, a kopásálló szélek pedig hosszú évekig megőrzik eredeti állapotukat.


Asus Cerberus Speed Gamer egérpad
5 299 Ft

990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Az Asus Speed Egérpad kimondottan játékosoknak fejlesztve a kimagasló sebesség eléréséhez, precíz, kopásgátló és strapabíró kiképzéssel. Kompatibilitás minden fajta egérrel. Nagy méretével tökéletes felületet biztosít az egérnek. A textúrával rendelkező felszín pontosabb kontrollált mozgást állít elő.


Connect IT CI-124 Battle Gamier Billentyűzet- és egérpad
2 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Connect IT CI-124 Battle gaming egérpad mintázata nyomtatott biztonsági csíkok és a radioaktivitás jel, a figyelem közzéponjába kerül, ahol megmutatja. Nagy mérete 886 × 246 × 2 mm miatt ráfér a billentyűzet és elegendő helyet biztosít még a legvadabb egér mozgatáshoz is. Szövet felülete nem dörzsöli a kezet, így hosszantartó használata is kényelmes. Gumi anyagának köszönhetően nem csúszkál.


Connect IT CI-125 Battle gamer egérpad
2 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Connect IT CI-125 egérpad mintázata nyomtatott biztonsági csíkok és a radioaktivitás jel, a figyelem közzéponjába kerül, ahol megmutatja. Nagy mérete 320 × 265 × 2 mm elegendő helyet biztosít még a legvadabb egér mozgatáshoz is. Szövet felülete nem dörzsöli a kezet, így hosszantartó használata is kényelmes. Gumi anyagának köszönhetően nem csúszkál, de a billentyűzet alá is beteheti, mérete megengedi.


Connect IT CI-236 Gaming pad
3 290 Ft

2 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Connect IT Biohazard gaming pad-et billentyűzete és egere alá téve speciális felülete révén javítja a játék során a pontosságot és a sebességet. A gumi és textil keverékéből készült alátét elég nagy ahhoz, hogy nem csak egere, hanem billentyűzete is kényelmesen ráférjen. Vonzó dizájnja posztapokaliptikus témájú, és tartalmaz egy „biohazard“ jelet is. Nem dörzsöli kezét hosszan tartó használat során sem.


Connect IT CI-194 Biohazard Egérpad
2 490 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Connect IT CI-194 Biohazard egérpad „radioaktív“ borítással. Nagy méretének köszönhetően kényelmesen lehet használni, hirtelen mozdulatok esetén sem kell attól félni, hogy elcsúszik. Felső szövet borításán jól siklik az egér és a tisztítása is egyszerű.


C-Tech Anthea Cyber Egérpad, Kék
1 790 Ft

1 590 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

C-Tech Anthea Cyber Egérpad kifejezetten gamerek számára lett kifejlesztve. A vékony kialakításának köszönhetően kényelmes használni, nem akadályozza a kezet, és kevésbé fárasztó rajta a játék. Kimagasló pontosságot és gyorsaságot biztosít, legyen az egér optikai vagy lézeres rendszerű. A speciális alsó borításának hála bármilyen felületen megtapad és biztosítja a csúszásmentes használatot.


C-Tech Anthea Cyber Egérpad, Sárga
1 790 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

C-Tech Anthea Cyber Egérpad kifejezetten gamerek számára lett kifejlesztve. A vékony kialakításának köszönhetően kényelmes használni, nem akadályozza a kezet, és kevésbé fárasztó rajta a játék. Kimagasló pontosságot és gyorsaságot biztosít, legyen az egér optikai vagy lézeres rendszerű. A speciális alsó borításának hála bármilyen felületen megtapad és biztosítja a csúszásmentes használatot.


C-Tech GAME-S Gaming egérpad, Fekete
1 090 Ft

690 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Nagyméretű C-Tech gamer egérpad, melyen jó tapadású anyagának köszönhetően csúszásmentesen használhatunk bármilyen egeret. Felülete precíz és nagy mozgásteret biztosít. A szövetborítású gumis pad ellenálló és rugalmasan összehajtva tárolható.


Defender Easy Work Egérpad, Fekete
1 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Defender Easy Work egérpad csuklótartóval felszerelve. Tökéletes választás azok számára akik sok időt töltenek a számítógép előtt. Tartós textil borítása garantálja a hosszú tartósságot gyakori használat esetén is.


Logitech G240 Gaming Mouse Pad Gamer egérpad
5 690 Ft

5 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A pehelysúlyú Logitech G240 Gaming Mouse Pad egy különleges gamer egérpad, mely ideális felületi súrlódást biztosít az alacsony DPI-felbontású egerekhez, javítva ezzel az egér kezelhetőségét és a kurzormozgatás pontosságát. Az egységes felületszerkezet növeli az érzékelők (különösen a Logitech G-sorozatú játékegerek érzékelőinek) teljesítményét. A puha gumitalapzat a kényelem fenntartása mellett megőrzi a stabilitást.


Logitech G440 Gaming Egérpad
11 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Logitech G440 Gaming Egérpad speciális, kemény polimer felülettel rendelkezik, így sokkal pontosabban és gyorsabb egérmozgásokat tesz lehetővé minden irányban. Az alacsony súrlódású felület a játékos számára a leghalkabb és legkomfortosabb egérmozgatást teszi lehetővé. A 3 mm-es vastagság elég ahhoz, hogy az asztal kisebb egyenetlenségeit kitöltse, továbba a gumirozott alap biztosítja a csúszásmentességet.


MAX MOP1101B Géles egéralátét
2 390 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

MAX márkájú géles egéralátét maximális kényelmet biztosít a használat során. Az egéralátét ergonomikus kivitele biztosítja, hogy hosszabb munka vagy játék sem terheli meg a csuklóját és az ujjait, nem fog kellemetlen fájdalmat érezni. Az egéralátét egyszerű és elegáns kivitelének köszönhetően, a termék bármilyen környezetben megállja a helyét.