Alum online Tároló Doboz autósüléshez

Márka: Alum online Katalógus száma: 100047695052

Közvetlenül partnerünktől

Alum online Tároló Doboz autósüléshez

Nincs elég tárhely vagy az autó rendetlen, és további tárolóhelyet szeretne. Az autó tárolódobozának ez a frissített változata nagyszerű kényelmet nyújthat. További információ

6330

6 330 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100047695052

Leírás

Termékleírás

Nincs elég tárhely vagy az autó rendetlen, és további tárolóhelyet szeretne. Az autó tárolódobozának ez a frissített változata nagyszerű kényelmet nyújthat

🚗Jellemzők:

  • Akadályozza meg a sofőr figyelmét: Ez az autó ülésfogó számtalanszor megment arra, hogy az ülés és a középső konzol között ásjon, hogy megtalálja mobiltelefonját, könyveit, pénzét, kulcsait stb. Ez a caddy szék tárgyakat fog elfogni, mielőtt az ürességbe esne. Ezenkívül kéznél tartja a fontos dolgokat, és rendezi a telefonokat, a kulcsokat, a tollat, az ipadot és egyebeket.

  • Egy méret a legjobban illeszkedik: Egy méret a legtöbb autóhoz illeszkedik. Javasoljuk, hogy mérje meg az ülés és a konzol közötti területet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy helyesen illeszkedik-e. Helyezze be ezt az autósülék-rögzítést az autósülék és a konzol közé, és azonnal további helyet foglaljon el. Kiváló belső kiegészítő autójához.

  • Kiváló minőségű anyag: Kiváló minőségű PU bőrből készül. A bőr jó tapadással rendelkezik, így helyben marad, amikor az ülést oda-vissza mozgatják. Az ABS műanyag tartós és erős ütésállósággal rendelkezik.

  • Könnyen telepíthető: Csúsztasson egyszerűen az ülés zsebe és a konzol között, amíg kényelmes helyet nem talál. . Ezenkívül könnyű eltávolítani a gyors tisztítás érdekében.

🚕Műszaki adatok:

  • Szín: fekete, bézs, barna
  • Méret: 27 * 8 * 15,5 cm
  • Anyag: ABS + PU

A csomag tartalma:

  • 1 * Tároló Doboz autósüléshez

Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.