Duracell Gombelem Ezüstoxid D 364 SR60 G1 Blister

Duracell Gombelem Ezüstoxid D 364 SR60 G1 Blister

Száma: 34608000
Közvetlenül partnerünktől
A neves és nagyra becsült Duracell cég akkumulátorai. A Duracell akkumulátorokat meghatározott termékekhez tervezték, például elektronikus eszközökhöz, biztonsági eszközökhöz, orvosi eszközökhöz és még sok máshoz. További információ
898 Ft
674 Ft
-24%

Partnerünk által szállítva

2023.10.09 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 

Termékek partnerünktől: BIZPROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 34608000

Leírás

Gombelem Ezüstoxid D 364 SR60 G1 Blister

Speciális EZÜST gombelem (Bliszter 1db) 364/363-as méretű, neves és értékes Duracell cégtől. A Duracell akkumulátorokat meghatározott termékekhez tervezték, például elektronikus eszközökhöz, órákhoz, biztonsági berendezésekhez, orvosi eszközökhöz stb. A gyári csomagolású érme/gombelemek használatra készek, a kiváló minőségű lítium konstrukciónak köszönhetően hosszú élettartamot garantálnak. Az alkalmazott DURALOCK technológia nagyon hosszú, akár 10 éves töltési időszakot biztosít akkumulátorunknak. A Duracell SR60 1,55 V-os ezüst érmeelem a tökéletes és legjobb áramforrás az elektromos készülékekhez, amelyek nagyon hosszú élettartamot biztosítanak.

Egyéb megnevezések: 364, 363, D364. D363, G1, SR621SW, SR621SW, SR60

A Duracell akkumulátor főbb jellemzői:

  • DURALOCK technológia.
  • Gyermekbiztos csomagolás.
  • Akár 10 év energiatárolás.
  • Nagy tisztaságú lítium konstrukció.

Symbol SKU:  DURBAT0467

A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú távú tartósságot és a vásárlással kapcsolatos elégedettséget. Ha nálunk vásárol, új, eredeti csomagolású terméket kap. Csak a márkás termékek vásárlása garantálja a magas minőséget, az energiahatékonyságot, a használat biztonságát és a biztonságot, hogy a csomagoláson szereplő információk igazak lesznek.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.